Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

u17 sampiyoasında milli takımımızda 6 numaralı orhan diye bi cocuk vardı gerek defansif gerkse ofansif olarak gercekten güzel oynuyordu hangi takımda oynuyor acaba bilen var mı ayrıca galatasarayımızda oynayan berkinde cok cok iyiydi

u17 sampiyoasında milli takımımızda 6 numaralı orhan diye bi cocuk vardı gerek defansif gerkse ofansif olarak gercekten güzel oynuyordu hangi takımda oynuyor acaba bilen var mı ayrıca galatasarayımızda oynayan berkinde cok cok iyiydi

Bahsettiğiniz çocugu Orhan Gülle. BJK'ın A2 takımda oynuyor ve Aston Villa onun peşindeymiş.

Bu arada, ben de Kim Kallstrom'u takımızda görmek çok isterim ama çok zor. Bence şu anda Lyon'un en iyi oyuncusudur. Tam bir futbolcu. Yani modern futbolda yapması gereken herşeyi yapabilir ve tam istediğimiz iki yönlü orta saha oyuncusudur. O yüzden bence ya Lyon'da kalır ya da İspanya veya İngiltere'ye gider. Ama keşke diyorum...

öncelikle mehmet topal gitmeli çünkü futbolu ilerleyeceği yerde geriye gidiyor eğer avrupaya giderse eski formuna kavuşabilir ve milli takıma da faydalı olur onun boşluğunu gökhan inler ile doldurabiliriz. ayhanın da gitmesi lazım onun yerine de nuriyi alırasak iyi olur linde kalmalı. mümkünse defansa arsenalden senderos ve forvete de barcada oynayan pedro alınmalı yani ayhan topal gökhan zan nonda satılmalı gökhan inler nuri pedro ve senderos alınmalı

----------------leo(ufuk)---------------

sabri-------servet----senderos-----balta

-----------gökhan inler(linderoth)-------

-----------nuri----------elano--------

keita(aydın)---baros(pedro)---arda(kewell)

yedekler:ufuk, uğur,emre asık, güngör, caner

sarp, barış, linderoth, aydın, pedro

serkan çalık, cem sultan, kewell

öncelikle mehmet topal gitmeli çünkü futbolu ilerleyeceği yerde geriye gidiyor eğer avrupaya giderse eski formuna kavuşabilir ve milli takıma da faydalı olur onun boşluğunu gökhan inler ile doldurabiliriz. ayhanın da gitmesi lazım onun yerine de nuriyi alırasak iyi olur linde kalmalı. mümkünse defansa arsenalden senderos ve forvete de barcada oynayan pedro alınmalı yani ayhan topal gökhan zan nonda satılmalı gökhan inler nuri pedro ve senderos alınmalı

----------------leo(ufuk)---------------

sabri-------servet----senderos-----balta

-----------gökhan inler(linderoth)-------

-----------nuri----------elano--------

keita(aydın)---baros(pedro)---arda(kewell)

yedekler:ufuk, uğur,emre asık, güngör, caner

sarp, barış, linderoth, aydın, pedro

serkan çalık, cem sultan, kewell

Ah be kardeşim.Gökhan'ı Arsenal alamadı biz mi alacağız?Pedro Barca'nın göz bebeği.Hayatta satmazlar.Ayrıca kendisi kanat oyuncusudur.Nuri gelirse süper olur.

B.Dortmund-H.Berlin maçını izledim akşam.Nuri Şahin'e bayıldım.O kadar güzel futbol oynadı ki hiç bu kadar güzell oynadığını görmemiştim.Duran topları etkili kullandı, defansın kademesine girdi, forvete ara pasları attı, orta sahada top kaptı, herşe yaptı her şey.İnsan takımında görmek istemiyor değil hani.Ama herhalde çok uzaktır bize.

Seneye orta sahada 4-3-3 iç bölgelerini:

Nuri/Emre---Elano/Hamit

-------Ön libero

olmasını isterdim.

Alejandro Dominguez barcelonayı nou campta yıkan ve interin savunmasını( lucio+Walter Samuel ve cambiassoyu) çalımlayıp golünü atan adam...ligde de 16 golü var..

en önemlisi 31 aralıkta rubin kazanla sözleşmesi bitiyor...

Baros'un sakatlığından sonra bu transfer çok iyi olur. Özellikle sözleşmesi de bitiyorsa Gökdeniz'den bir bilgi alır sonra gelir bize. Haldun inşallah görür bu durumu.

yaaa arkadaslar gokhan inler diye tutturdunuz hepiniz inanin bana pirloyu almakla gokhani almak arasinda hic bir fark yok arsenal adama 25 milyon verdiler alamadilar biz nasil alcaz neyse . bu takima bir tane defans sart ilk transfer garanti bu mevkiii. 2 . mevkiii kesinlikle otra saha ilk tercihim hamit 2. si lyon'lu kim bir de nuri'yi alsak mukemmel olur gercekten herkese iyi gunler

Rusya'dan formda bir adamı almak ne kadar biliyor musunuz? :D

yaaa arkadaslar gokhan inler diye tutturdunuz hepiniz inanin bana pirloyu almakla gokhani almak arasinda hic bir fark yok arsenal adama 25 milyon verdiler alamadilar biz nasil alcaz neyse . bu takima bir tane defans sart ilk transfer garanti bu mevkiii. 2 . mevkiii kesinlikle otra saha ilk tercihim hamit 2. si lyon'lu kim bir de nuri'yi alsak mukemmel olur gercekten herkese iyi gunler

arsenal ne zamandan beri 25 milyon euro tak diye bastirmis?

isteseler gokhan inler gibisini altyapidan veya scoutlari 1 ay icinde bulur.

gokhan in maksimum gidebilecegi yer Galatasaray fenerbahce

arsenal ne zamandan beri 25 milyon euro tak diye bastirmis?

isteseler gokhan inler gibisini altyapidan veya scoutlari 1 ay icinde bulur.

gokhan in maksimum gidebilecegi yer Galatasaray fenerbahce

Arsenalin 25 mn euro vereceğine bende inanmıyorum..O mevkiden çok rahat oyuncu çıkarıyor arsenal..

Valla ben de görmedim Arsenalin o kadar paraya kıydığını :D biraz cimri kulüp

herkes arsenale takmıs tamam bos verın arsenali liverpool da yapmıs olabılır bu teklıfı ama sonucta buna yakın bır teklıf var oyuzden bız bu adamı ALAMAYIZZZZZZZZZ

Mantikli forvet önerisi: Hasan Kabze !

Bütün yaz boyunca Kim Kim Kim Kim Kim Kim Kim Kim Kim Kim Kim Kim Kim Källström dedik, keske gelseydi.. Suanki performansi muazzam.

John Arne Riise

Geri
Üst Alt