Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Gaziantepspor, daha önce anlaşmaya vardığı ünlü Brezilyalı savunma oyuncusu Julio Cesar ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı

Fazlasıyla Mantıklı bir Transfer...

Bu takima bi SAG BEK mecbur, yoksa unutun o UEFA kupasini !

Sivas dan yedigimiz 3 gol de bizim sag taraftan geldiler.

Daniel_Aquino.jpg

:f68.gif:

Valencia onun icin 11M € teklif etti ama Satmiyoruz leeyn dediler..

Gelecegin süper yildizi..almamiz imkansiz gibi birsey :wave:

Şu andaki en mantıklı transfer SAĞ tarafa olmalıdır.

Acil olarak hemde.

Sene sonu rafinha veya belletti sağ beke,Mevlüt veya Saviola forvete alınırsa bu takım uçar.

leandro%2Bcufre%2Bgetafe.jpg

Leandro Cufre

30 yaşında sağbek

Arjantinli

Monaco

Monaco onu satmak zorunda,çünkü Italiyan pasaportu fesh edildi ve Monaco'da yabanci sayısına takılıyor,Herta Berlin yakından ilgileniyor.

Bizim cok iyi bir sag acıga ihtiyacımız var aydın beklentilere cevap veremiyor.

845646ab7.png

Thiago Neves hamburg dan ayrilmak istiyor 5-7mio€ alinabilcek bi oyuncu.denilson sunun bunun yerine onu alsak müthis olur hem sol taraf hem oyun kurucu olarak oynayabilir bence forvet bile oynar ! adam al hilal mi neyse ye bile gitmek istiyor

https://de.youtube.com/watch?v=LJxV63xt8IM

Rüyamda Carlos Tevez'i gördüm bugün:D İnşallah doğru çıkar.:p

Thiago Neves hamburg dan ayrilmak istiyor 5-7mio€ alinabilcek bi oyuncu.denilson sunun bunun yerine onu alsak müthis olur hem sol taraf hem oyun kurucu olarak oynayabilir bence forvet bile oynar ! adam al hilal mi neyse ye bile gitmek istiyor

https://de.youtube.com/watch?v=LJxV63xt8IM

Benimde aklıma geldi ama yönetim düşünmez birde geldiği zaman uyum sorunu çekebilir.

Vincenzo Fiorillo (Yeni Buffon diyorlar,Juve ve Inter istiyor)

Robert Lewandowski (Blackburn'a yakin)

Marquinhos(hic izlemedim)

Keirrison (Valencia'nin yine alamadigi birisi..Chelski,Barca gibi takimlarda istiyor)

Jose San Roman(bilmiyorum)

John Goossens ( 1,5 yil sonra Daha iyi bir ligte,daha büÿük bir takimda oynar)

Marquinhos'un yanlız harbiden hayvani bir özel yeteneği var tıpkı FM'de gibi..

https://www.youtube.com/watch?v=vykgDMcJbPk

FM'de bu adamın bitiriciliğini nasıl düşük yapmışlar anlamadım, bildiğin uzaydan gelmiş Marqi

" Target Man " :D

245.jpg

Juan Pablo PİNO

Monaco

21 yaşında.

Kolombiyalı

Sağda, solda, forvet arkasında ve ikinci forvet olarak oynayabilir. Büyük oyuncu olacak. Quaresma'yı andırıyor. Aslantepe'ye yakışacak, insanları tribüne çekecek bir oyuncu.. Ayrıca genç olduğundan L10,Kewell veya Arda'nın ayrılması durumunda gözümüzün arkada kalmamasına neden olacak da bir oyuncu.

248.jpg

LUCIANO

28 Yaşında

Kaleci

Brezilyalı

Ben De Sanctis'e pek güvenmiyorum. Özellikle uzaktan gelen her topu sektiriyor. Kendine fazla güveniyor ama bana kalırsa fb maçında olduğu gibi bizi her an yakabilecek bir adam.

Luciano çok atletik, yan topu çok iyi olan, kaleci için çok iyi bir yaşta, Lincoln'e de arkadaş olabilecek bir adam o da sambacı sonuçta. Adamın eline zamk gibi yapışıyor top.

286.jpg

Mehmet AURELIO

Herkes tanıyor zaten, uzun yazmaya gerek yok. Betis'te mutlu olmadığını söyledi.Alırsak müthiş iş olur.

---------

Kadromuzu koruyup bu 3 oyuncuyu alırsak ŞL'de büyük iş yaparız.. Keşke yönetim görse buraları..

Biraz önce futboligde Galatasaray'ın çanakkale dardanelspordan Ardahan diye futbolcuyu transfer etmek istediğini söyledi..Aynı zamanda bu oyuncuyu beşiktaşta istiyormu..Geleceğin ibrahimoviçi olarak lanse ediliyor..Zaten izleyenler varsa zlatana çok ama çok benziyor..Fiziği ile saç stili ile..Forvet arkası oynuyormuş..19 yaşında..

Geri
Üst Alt