Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

u17 de sag bek 2 numara onur , sag acık 11 numara omer ali bu ıkısını alırsak cok guzel olur

u17 de orhan da iyi oyuncu orta saha oynuyor.

Van Buyten devrede alınabilir.

Kayserili Cangele'yi çok beğeniyorum.Sol kanatta çok iyi olur.Yaşı başı müsaitse.

Defansa Serdar Taşçı olabilir mi? acaba :) Ben olmasını isterdim

Antonio Di Natale...

Bu adam süper Galatasarayda görmek isterim ama nasıl olur:)

Halduncum yap bi kıyak benim için:)

Gençlerbirliğinden Hurşit Meriç diye oyuncu var 1-2 maçını izledim çok dikkatimi çekti.

Takip edilmesi gereken bir oyuncu

Galatasaray gözden düşmüş yıldızları tekrar gözde yapmasıyla tanınır . Son yıllarda bu sıktır Kewell , Baros ,Nonda, Keıta gibi

Benim bir önerim olacak gözden düşmüş biri yine çok değil 3-4 sene önce dünyanın sayılı forvetlerinden biri idi . Ama kendi kendini bitirenler listesine girdi

Evet sizinde tahmin ettiğiniz gibi bu isim

Adriano Leite Ribeiro´dan başkası değil

400x400_AdrianoNew.jpg

Şuan Brezilya liginde fırtına gibi esiyor . Ama oda kendini tekrar Avrupada kanıtlamak istiyor . Fazla tuzlu olacağını sanmam Ne dersiniz sene sonu Nondanında sözleşmesi bitiyor .Adriano nasıl olur sizce ?

Defansın sağına Andreas Beck önliberoya Miquel Veloso Forvete Kone

Galatasaray gözden düşmüş yıldızları tekrar gözde yapmasıyla tanınır . Son yıllarda bu sıktır Kewell , Baros ,Nonda, Keıta gibi

Benim bir önerim olacak gözden düşmüş biri yine çok değil 3-4 sene önce dünyanın sayılı forvetlerinden biri idi . Ama kendi kendini bitirenler listesine girdi

400x400_AdrianoNew.jpg

Şuan Brezilya liginde fırtına gibi esiyor . Ama oda kendini tekrar Avrupada kanıtlamak istiyor . Fazla tuzlu olacağını sanmam Ne dersiniz sene sonu Nondanında sözleşmesi bitiyor .Adriano nasıl olur sizce ?

Çok fazla isterler

Bizim aldığımız Nonda Baros Keita makul fiyatlarla yapılan transferlerdi

Flamengo nun Adriano için Bu oyunculardan daha az istemeyeceği kesin en az 10-15 isterler sonuçta kendini ispat etmiş bir oyuncu

Adriano adam olmaz.Bizde yükselişe geçen oyuncular form olarak düşmüş oyuncular karakter olarak değil.

Adriano:cool: fena da olmaz hani ama,Rijkaard ister mi böyle sorunlu bir oyuncuyu veya adam edebilir mi ?

halil

kuranyi

bu ikiliden biri gelse devre arasinda bizim icin yeterli olur.

aslantepe stadi ile bir sag bek. bir on libero. bir orta saha ve stoper.

nonda

ayhan

bu ikili yollanmali.

Gençlerbirliğinden Hurşit Meriç diye oyuncu var 1-2 maçını izledim çok dikkatimi çekti.

Takip edilmesi gereken bir oyuncu

Katiliyorum Hursit gercekten enteresan bir oyuncu solak bir sag acik hem de Hollanda'da doguma ve bugume yani tam bizim siteme ve teknik ekibe gore bir oyuncu. Gecen senelerde Hollanda liglerinde en cok dikkat ceken Turk oldu ama Ugur Yildirim'dan beri o liglerde yildizi parlayan oyunculara suphe ile yaklasiyorum gerci Ugur'un kariyerinin bu hale girmesinde bence dogru duzgun profesyonel olmamak be tembellik var o da ayri bir mesele. Ne Yazik ki Hursit artik Cavcav'in elinde hem de yanilmiyorsam bedevaya almis onu Hollanda'dan. Bole devam ederse 5 milyondan acar kapiyi Cavcav bey.

Bu tip gurbetci oyunculari yaz veya kis kamplarinda denemeye cagirip beginilirse imzayi attirmak lazim sonra anadolu kuluplerinde yildizlari parlayinca hadlerini asan paralar isteniyor. Avrupa'daki yetenekli gurbetcileri takibe alan bir scouting ekibimiz olsa cok makbule gecer iste ama....

400x400_AdrianoNew.jpg

bek mümkün değil bence ama rehabilite olmuşsa ve eski performansına ulaşırsa var yaaaaaaaaaaaaaa.............

Eski formuna ulaşırsa ortalığı dağıtır ama güvenilmesi çok zor bir oyuncu.Başımıza dert almayalım.Dertsiz Di Natale yi alalım:)

Eski formuna ulaşırsa ortalığı dağıtır ama güvenilmesi çok zor bir oyuncu.Başımıza dert almayalım.Dertsiz Di Natale yi alalım:)

1- Hayatı boyunca İtalya dışında top oynamamış oyuncu Türkiye'yi tercih eder mi ?Etse bile bu takım biz olur muyuz ?

2- Yönetim 32 yaşında bir oyuncu transferi yapar mı ?

3- Di Natale'yi alsak kaç yıl oynatırız :)

Ne kadar doğru bilmiyorum Henry Abd yolcusuymuş :) eğer öyle bir şey varsa getirin bu adamı bir de Quaresma seneye yabancı transfer yapmasanız da olur . Yerlilerle devam.

Geri
Üst Alt