Fatih Heptürk
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 7.874
- 3
- 1.333
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Bende basından Cassano transferi istiyorum.
Bende basından Cassano transferi istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam takımdaşlar! ilk mesajım...adam gibi bir stoper transferi herhalde sadece bizim takım için bu kadar zor dünyada... top 10-20 deki birisi olmasa da olur,iyi bir kesici-topa orta halli yatkınlığı olan bir stoper birçok sorunu çözerdi oysa...eren güngör benimde favorimdi ama maalesef ciddi sakatlığı var,bu yıl tam randımanlı dönüşü zor,başkada o kalitede yerli yok maalesef.ilk yabancı hakkımız oraya kullanılmalı diye düşünüyorum.ernst gibi gerçek bir orta saha oyuncusu da olursa öncelikli sorunlarımız çözülmüş olur.emreler,linderoth,gökhan zan,barış,aydın gibi adamlara ihtiyaç duymayan bir galatasaray görmeyi diliyorum,çok şey mi istiyorum sizce?!
Arouna Kone
Bizi defalarca reddetmiş bir adam bu. Gelmesin.
Kris Boyd daha iyidir Scott'dan.
Gervinho imkansiz.
Gervinho (OSC Lille) - Profil - Fußball - transfermarkt.de
Keita'nın ilacı olur bu adam parayı basıp alalım uzun yıllar forvet sorunundan kurtulalım.22 yaşında Gervinho!
bende bu adamin hayraniyim tam bizlik adam ama arastirdim lille bunu 8 milyona transfer etmis
Almamız için en önemli nedenler...
1-Fransa Ligin'de oynuyor,mücadeleye çok yatkın
2-Çok seri bir oyuncu gol vuruşları da iyi
3-Keita'nın hemşerisi
4-22 yaşında ve parlarsa büyük paralara transfer olabilir
Haldun Üstünel isterse getirir![]()
Adaş orta saha için hernanesin bonservisi 13;14 mio gibi rakamlar konuşuluyor. ne dersiniz acaba alinabilir mi??