Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

on libero

Blaise Matuidi (AS Saint-Etienne) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

Blaise Matuidi

fransada bunu cok takip ediyorum cok cok iyi bir oyuncu on liberoda gorev yapiyor defansi cok kuvvetli ama atak gucude cok kuvetli ikili mucadelelerde dusmez asla pes etmez cok tekniklidir kisacasi bizim tam aradigimiz adam on liberoya koy onu onun onunde kim oynarsa oynasin yine performans dusmez fiyati 7 milyondur ama biz istesek 5 hatta 4 bile alabiliriz haldun abi faktoru sayesinde

defans

ikinci onerim ise

Guirane N'Daw

Guirane N'Daw (AS Saint-Etienne) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

gercekten oda muthis bir defans oyuncu ama orta sahada gorev yapabiliyor ayrica sol bek oynayabilir sag bek ise 2 mac oynamis teknigi cok iyi olan bir oyuncu ayrica hizlidir bir 1.90 boyuna ragmen oyunu gerilerden cok iyi kurabilen oyuncular biri

hucum

Gervinho - Gervais Yao Kouassi

Gervinho (OSC Lille) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

gervinhoda cok izledim agirlikli sol kanat ve sag kanat ile forvet oynayabiliyo bizim keitadan daha hizli belki ondan daha teknikli ve ondan daha genc yani bir keita sagda bir keita solda diyebiliriz ayrica gervinho hem dar alanda oynabiliyo hem genis alanda gol beceriside cok iyidir

kaleci

kaleci olarak onerim leo francoyu sezon sonunda gonderip ufuk ceylani oraya monte etmek en iyi secim olur

Luiz Marcelo Morais dos Reis Lulinha geçen sene Galatasaray Dergisinde yazıyordu yeni Ronaldinho diye.

Jermaine Lens

Takim: Az

Yas:22

Mevki:Forvet

Boy: 1.78

Muthis hizli bir forvet. Kanat oyuncusu, forvet oyniyabiliyor.

Bizim bu tur oyuncuya ihtiyacimiz var.

Hizi ile depar atacak, Elano'nun ara paslarini degerlendirecek bir oyuncu.

Bitiriciligi cok iyidir. Biraz bencil bir oyuncu.

Tek kaldigi zaman kendine oynuyor. Takim arkadasini dusunmuyor.

Iki pozisyonda kulanilabilir. Forvet, sol winger.

Rijkaard gibi surinam asilli. Baros'un yoklugunda ilac olacaktir.

Az'in kaotik bir ortam icinde oldugunu dusunursek.

Bizim Avrupa'da yollumuza devam edecegimizi dusunursek,

neden olmasin ? Rijkaard faktorude var.

Nonda'da olmayan hiz var. Bitiriciligi en az Nonda kadar.

Yasi Nonda'ya gore avantaj.

Keita ile oyndagini dusunemiyorum.

Rakip savunmacilarin korkulu ruyasi oluruz.

Kesinikle ihtiyacimiz olan bir oyuncu.

Hollanda liginde 7 golu var.

1.52'den itibaren dikkat.

Az'in seref golunu atan oyuncu idi Lens.

Hizli ve bitirici oldugunun kaniti.

YouTube - Arsenal Vs AZ Alkmaar 4-1

Ajax'a attigi gol

YouTube - NEC - Ajax (20-01-2008) 1-0 Lens

Lens gercekten cok iyi, ama AZ 5 milyon ister.

Hollanda Belçika Bosna Hersek Fransa Buralarda muthiş gelecek vaadeden oyuncular var ayrıyeten olgun ve cüzzi miktarlarada oyuncular bulunabilir.

salcido.jpg

Demy_de_Zeeuw_.jpg

39396_news.jpg

Aradıgımız bölgelere 3 adam salcido-de zeeuw--ari

Bank Asya liginde Altay maçlarını izlemenizi öneriyorum.Burak Çalık(forvet) ve Musa Çağıran(orta saha) bu adamların Galatasaray'ımıza katılmasını çok ama çok istiyorum.Bu cevherleri Bursa ve Kayseri kapmasın!!!

Sercan ve Volkan için Bursa'ya verilecek paraların 10 da 1 verilerek bu futbolcular alınabilir!Eğer Gs Sercan ile Volkan'ı alırsa yazıklar olsun.Ufuk Ceylan'a benzer bir kariyerleri olur İstanbul'da!!!

bizler bu yetenekleri goruyoruzda keske yonetime onere bilsek

Jermaine Lens

Takim: Az

Yas:22

Mevki:Forvet

Boy: 1.78

Muthis hizli bir forvet. Kanat oyuncusu, forvet oyniyabiliyor.

Bizim bu tur oyuncuya ihtiyacimiz var.

Hizi ile depar atacak, Elano'nun ara paslarini degerlendirecek bir oyuncu.

Bitiriciligi cok iyidir. Biraz bencil bir oyuncu.

Tek kaldigi zaman kendine oynuyor. Takim arkadasini dusunmuyor.

Iki pozisyonda kulanilabilir. Forvet, sol winger.

Rijkaard gibi surinam asilli. Baros'un yoklugunda ilac olacaktir.

Az'in kaotik bir ortam icinde oldugunu dusunursek.

Bizim Avrupa'da yollumuza devam edecegimizi dusunursek,

neden olmasin ? Rijkaard faktorude var.

Nonda'da olmayan hiz var. Bitiriciligi en az Nonda kadar.

Yasi Nonda'ya gore avantaj.

Keita ile oyndagini dusunemiyorum.

Rakip savunmacilarin korkulu ruyasi oluruz.

Kesinikle ihtiyacimiz olan bir oyuncu.

Hollanda liginde 7 golu var.

1.52'den itibaren dikkat.

Az'in seref golunu atan oyuncu idi Lens.

Hizli ve bitirici oldugunun kaniti.

YouTube - Arsenal Vs AZ Alkmaar 4-1

Ajax'a attigi gol

YouTube - NEC - Ajax (20-01-2008) 1-0 Lens

Geçen sezon ben önermiştim. Daha yıldızı parlamamıştı. Hatta yıldızının parlamasını geçtim, Van Gaal oynatmıyordu bile adamı.

Edit: Forumdakiler giderken, ben dönüyordum yani.

0013729e4a600a99a2e30b.jpg

Younes Kaboul(Fransa/Fas)

Stoper

22 yaşında

Portsmouth

Geçen sezon ben önermiştim. Daha yıldızı parlamamıştı. Hatta yıldızının parlamasını geçtim, Van Gaal oynatmıyordu bile adamı.

Edit: Forumdakiler giderken, ben dönüyordum yani.

Serhat aferin evlat,en iyi scout sensin,süpersin,harikasın,Totti'yi sünnetinde Maradona'yı kına gecesinde keşfeden adam sensin,evet sen.Ama milletin hevesini kursağında bırakma be,onlarda kendi çapında öneri yapsın,senin yanında onlara düşmez ama .. Lütfen üstad Serhat,lütfen. :o

Murat geç bunları...

Adam geçen sezon da vardı. Bu sezonki performansıyla futbolcu öneriyorlar. Böyle adam önerilecekse önerilmemesi taraftarıyım. Gourcuff'u öneriyorlar, Gervinho'yu öneriyorlar, Gignac'ı öneriyorlar, Dzeko'yu öneriyorlar. Böyle adamları parlamadan önereceksin. Gervinho bu yaz 8 milyon €'ya Lille'e geçti ve bu sezonki performansı muhteşem. Bordeaux 15 milyon €'ya bonservisini aldı Gourcuff'un. Gignac, Fransa Milli Takımı'nda Benzema'dan önce tercih ediliyor. Böyle öneri olmaz.

Bu arada Jeremain Lens çok iyi transfer olur yanlış anlaşılmasın. Benim zaten istediklerim; Carlos Salcido, Thomas Hitzlsperger, Jeremain Lens.

Andreas Granqvist

Simon Kjaer

İki genç stoper. Geçmiş sayfalarda da yazmıştım. İlerde biri dev bir kulübe transfer olursa şaşırmayalım.

Serhat yanlis anlasilmasin, ben Jermaine Lens'i Hollanda genc milli takimindan taniyorum.

Yeni tanidigim bir futbolcu degil. Sadece simdiye nasip oldu onermem icin.

Pek futbolcu onermem. Salcido'yu cok uzun zamandir izliyorum.

Defansin her mevkisinde oynadigini biliyorum. Onuda onermistim gecen sene.

Murat geç bunları...

Adam geçen sezon da vardı. Bu sezonki performansıyla futbolcu öneriyorlar. Böyle adam önerilecekse önerilmemesi taraftarıyım. Gourcuff'u öneriyorlar, Gervinho'yu öneriyorlar, Gignac'ı öneriyorlar, Dzeko'yu öneriyorlar. Böyle adamları parlamadan önereceksin. Gervinho bu yaz 8 milyon €'ya Lille'e geçti ve bu sezonki performansı muhteşem. Bordeaux 15 milyon €'ya bonservisini aldı Gourcuff'un. Gignac, Fransa Milli Takımı'nda Benzema'dan önce tercih ediliyor. Böyle öneri olmaz.

Bu arada Jeremain Lens çok iyi transfer olur yanlış anlaşılmasın. Benim zaten istediklerim; Carlos Salcido, Thomas Hitzlsperger, Jeremain Lens.

Bu arada ismini yanlis yazmisin.

Jermaine Lens olacak.

Andreas Granqvist

Simon Kjaer

İki genç stoper. Geçmiş sayfalarda da yazmıştım. İlerde biri dev bir kulübe transfer olursa şaşırmayalım.

Simon Kjaer çok zor Semih

Bu sezon İtalya liginde çok iyi ve istikrarlı bir performans sergiliyor

Hadi başka lig olsa neyse olabilir diyeceğim ama İtalya ligi çok gözde bir lig izleyicisi fazla

28 yasinda; Japon milli takiminin ve Urawa Red Diamonds´in stoper´i. Fizik olarak tas gibi bir adam ve 2003 yilindan baslayarak gecen 2008 sezonuna kadar Japonya liginin en iyi onbirinde surekli yeralmis.

tulio.jpg

Baye Djiby Fall-Lokomotiv Moskova gerçi bu sezon hiç gol atamamış ama Lugano'yu Saraçoğlu'nda perişan etmişti hep öyle hatırlarım.

Lens'i hemen sahiplenmiş adam ya. Böyle bir pişkinlik... Jeremain Lens forumda ilk benim tarafımdan deklare edilmiş bir adamdır, bunu unutmayalım arkadaşlar. Şimdi senin verdiğin linkteki Ajax - AZ maçını da canlı izlemiştim ayrıca. Yine Lens'le 2 pozisyon daha bulmuştu AZ. Bir de Vejinovic diye bir genç çocuk vardı, onun da bir pozisyonu vardı. Maçın geri kalanında Ajax tek kale oynamıştı. Kazma Suarez sağolsun, galibiyet gelmemişti.

Bu arada yine AZ'den David Mendes da Silva orta saha için uygun bir transfer olabilir. Stijn Schaars da iyidir ama çevik ve mobil değil Mendes da Silva kadar.

Geri
Üst Alt