Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Devre arası ne yapıp edip Mustafa Pektemek´i alacaksın Hem gelecek için hemde 2 forvet ile gitmez 3 kulvar

Aydın + 2 milyon avro gibi bir teklifi kabul eder bence Gençlerbirliği

Sercan Galatasarayda oynayacak kapasitede bir oyuncu değil 3 aydır söylüyorum bunu kahkahalar attılar karşımda ama kim haklı günler haftalar ilerledikçe çok net bir şekilde görüyoruz

Sercan balonun dik alasıdır kaleciyle karşı karşıya kaldığında klaslıktan eser yok ve bu adama 5 milyon vermek enayiliktir.Unutmayın biz barosa 5 milyon verdik sercan kim?

Ama maalesef bir oyuncunun adı çıkmasın herkes onun peşine düşüyor medyada parlatıp duruyor.Mehmet topuzu düşünün sene başındaki verilen ücretle ortaya koyduğu futbolun orantısı ne derece örtüşebilir o paraya avrupada çok daha iyi bir adam bulabilirsiniz.

Sercanı alacak kulübün zarar edeceğini düşünüyorum ve iddiaa ediyorum gençlerbirliğinden mustafa pektemek bu çocuğun çok daha önünde olan bir futbolcudur ama gündem sercan olmuştur.Bu boşlukta mustafayı kapan kar edecektir.

Türk futbolunun milli takım için bile forvet kıtlığı çektiği dönemde ümit milli takımının forveti olan mustafa pektemek türk futbolu için bir şanstır ve şans olduğunu balon rakamlar,transfer haberleri ile değil performansıyla göstermektedir.

Sercan yıldırım başlığı altında okandan daha önce; bahsettiği konu hakkında şöyle birşey belirtmiştim buraya taşımak daha mantıklı.

Sercan yıldırım başlığı altında okandan daha önce; bahsettiği konu hakkında şöyle birşey belirtmiştim buraya taşımak daha mantıklı.

Hocam şöyle bir sorun var milletin gözüne sadece hızlı olan forvetler kalıteli geliyor . Bir forvette olması gereken diğer temel özellikler önemli olmuyor bile Hızlı mı iş yapar mantığı var Ağır oyuncuda ise işe yaramaz mantığı var

Milan Barosa benzetiyorlar ama Baros denen adamın oyun zekası çok yüksek, öküz kadar kuvvetli ve ne kadar bitiriciliği iyi olmasada Sercan´dan çok daha iyi bir bitirici Trabzon ve Hamburg´a attığı goller bunun kanıtı oldu

Sercanın böyle klas bir vuruşla attığı bir gol göremedim daha Hadi Sercan fiziğini geliştirdi diğer temel özellikler oyun zekası , sırtı dönük oynama ,bitiricilik, hava hakimiyeti vs

Sercan mı ? Batuhan mı ?deseler eminim bir çok kişi Sercan der Batuhan ağır iş yapmaz , Sercan hızlı iş yapar mantığı yüzünden sırf

Sercan topu alınca sağına soluna bakabilen bir adam, hatta top daha ayağına gelmeden diğer herkesin pozisyonlarını bilecek kadar fotojenik bir oyun görüşüne sahip, genç yaşına rağmen yıllardır bunu istikrarla yapabilen biri.

Topu alınca en son 15 saniye önce gördüğü kanat adamına hiç duraklamadan pas çıkardığını çok gördüm.

Bu özellik de hiçbir futbolcuda kolay kolay olmayan, öğretilemeyecek ve doğuştan olan bir sezi. Bu çocuk Türk ve gelişime çok açık. Pektemek'i az seyrettim ama şu bahsettiğim özellikten eser görmedim.

Evet, Sercan müthiş bir bitirici değil, müthiş bir dribbling kabiliyeti yok, müthiş bir kuvveti yok, ama öğretilemeyecek bir yeteneği var. Bu tek başına yeter de artar bile bence.

ÖZellikle sistemimizin temel özelliğinin pas olduğu ve merkez forvetin kanatlar arasında köprü görevi kurduğunu düşünürsek. Bu çocuk hem Nonda'dan hızlı, hem de Baros'u bırak dünya üzerindeki bir çok forvetten daha yüksek bir oyun sezgisine sahip. Tamam Nonda kadar müthiş oyun kurmaıyor daha, tamam Baros kadar hızlı bir şekilde koridorlara giremiyor, ama bunlar geliştirilebilecek özellikler, oyun sezgisi ise böyle değil.

Orta Saha ve Forvet lazim bize devre arasinda

Defans sorunu Mehmet Topal'a kapattik olmazsa bitanede yerli Stoper aliriz

ama en az iki tane yabanci sart bu takima

G.Rangers-Kris Boyd

Club America-Guillermo Ochoa

Orta saha alınmalı mutlaka. Ayhana yıllardır verdiği emeklerden dolayı teşekkürler ama sanırım artık eski Ayhanı izleyemeyeceğiz.barış hakkında ise çok ağır konuşacağımdan konuşmak istemiyorum.

Mustafa Sarp ile Mehmet Topal takımın iki orta sahasından birini sırayla paylaşacak adamlardır.Linderoth'tan da umut kesildiğine göre klas bi adam olmasa bile topu aldığında yüzünü ileri dönebilecek bir orta saha transferi şart. Yoksa biz daha çooook sinir krizi geçririz maç izlerken.

Manisa'lı Simpson yada Kris Boyd... Boyd ilk tercihim olur...

Orta sahaya İngiltere'den İngiliz bir oyuncu,stopere orta düzeyde bir Avrupalı yeterli benim için.Bizimkiler yok yetmez deyip Boyd'u kolundan tutup getirirse oh ne âlâ .. :)

orta sahaya tam aradığımız oyun stiline sahip iki yönlü bir oyuncu Stijn Schaars (Az Alkmaar)

Kris Boyd iyi oyuncu gercekten. sozleşmesi de bitiyorsa ne ala.orta sahaya da sebastian blanco hakikaten çok iyi gider; izleyen biliyordur zaten; boyle guzel pas yapan bir oyuncu daha yok. tabi abarttiğimi biliyorsunuz.ama orta sahayi elanoyla beraber çok guzel toparlarlar.

...................................leo..franco.............................................

sabri...............servet..................transfer...................balta.........

..................................Gary medel..............................................

.................Elano................................Blanco............................

Keita.................................................................arda/kewell.......

...............................baros/gyan asamoah.................................

Yedekler: Aydin Yilmaz;Topal; uğur uçar;ufuk; Sarp;Ali turan;Sercan;volkan şen....

inşaallah fazla hayalci olmamişimdir..

Altay'lı Burak Çalık devre arasında yada en geç sezon sonunda bu takıma kazandırılmalı,daha da beklersek bonservis ücreti tavan yapar!

Adaş izlemişliğin var mi? Nasil bir oyuncu Burak? Şahsen ben hiç izlememiştim..

Adaş izlemişliğin var mi? Nasil bir oyuncu Burak? Şahsen ben hiç izlememiştim..

Ben İzmir'liyim.İzmir'de ailece Altay'lıyız.Her maçını izlerim.Erzincanspor'da gol kralı oldu ve Altay'a transfer oldu.Şuan Altay'da 2. senesi,ilk senesinde genç bir yetenek olduğunu anlamak çok zor olmadı biz taraftarlar için.

Hızlı,teknik,çabuk,çok koşan,rakip savunmayı bozan,tek başına bile yoktan var eden bir futbolcu ve yaşı çok genç.

İlk senesinde son vuruşlarda istenilen noktada değildi fakat bu sene son vuruşlarda baya kendisini geliştirdi.Zaten en geç sezon sonunda 1.Lig'ten bir takım transfer edicek.Başkanda bunu doğrular açıklamalarda bulunuyor.Bu sezon sonunu beklersek 3 milyon euro'dan aşağı alamayız,devre arası bu transfer bitmeli bence!

Bugün Erciyes maçında 3-4 adam arasından çıktı Arda vari bir teknikle pas çıkardı ama o topa düzgün vuramadı takım arkadaşı,gol olsa haftanın golü olurdu.

Şuan Burak Bank Asya'nın en çok konuşulan futbolcusu,demedi demeyin!

Haldun Üstünel'in İzmir'e bir çıkartma yapmasını bekliyorum.Geleceğin en büyük yatırımı Burak Çalık'tır forvet bölgesine!

Burak Çalık konusunu ciddi anlamda düşünmeli transfer komitesi,sene sonu en kötü Bursa yada Kayseri alır.Hatta Sercan'ı satar bursa yerini Burak Çalık'la doldurur.Sercan'dan daha yetenekli ve daha bi forvettir Burak!

Marko Marin, Werder Bremen'de oynuyor orta sahanın solunda ve ortasında oynayabiliyor ama daha çok sol kanatta oynuyor. stil olarak Messi'yi andırıyor biraz. Sezon sonu Kewell'ın yerine sol kanada alsak bu adamı süper olur sol kanatta Arda, Marin, sağ kanatta Keita süper olur.

YouTube - Marko Marin - Legend In The Making

Marin'i geç. Çok para isterler(10-15 milyon € rahat) ve o paraya değecek bir adam değil.

Geri
Üst Alt