Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Sen niye salça oluyorsun peki bu muhabbete..Adam gelmiş mantıklı transfer önerilerine japon 2. liginden oyuncu önermiş. Neresi mantıklı bunun. Yönetim alıp getirse adamı yönetim istifa diye sallarsın yönetime. Bence haklı burada Serhat..:)

Bu topicte herkes istediği oyuncuyu paylaşabilir,nerede olursa olsun yetenekli oyuncunun ırkı ülkesi mi olur? Yaser Yıldız'ı geleceğin yıldızı diye kakalayanda bu yönetimdi merak etme ben genç oyuncu alındı yönetime sallamam aksine sevinirim!

Eeeeeee; uzattin ama sende. ne var 2. ligde oynamasi bunun mantikli olmasini engelliyor mu??seni goreyim sen birtane ikinci ligden öner.madem begenmiyorsun..

Kusura bakma Japon 2. ligini senin gibi takip edemiyorum..bizim televizyonda göstermiyor(!). Ben bir youtube'a bakayım, olmadı menajerlik oyununa bakayım sana dönerim..!!

Mathieu Flamini

Acaba oluru var mıdır... Milan'da kadroya giremiyor.

Mathieu Flamini

Sol açığa Twente de oynayan STOCH,sol bek'e ARTHUR BOKA süper olur...Ayrıca orta saha ya KALLSTROM,forvete de PANTELİC gibi adam bulduk mu bizim takım tamamdır.Bunları yapabiliriz.Bu sene serbest kalcak dünya kadar yıldız var.

Bir maçtan seyrederek adam alınmaz.Eminim çoğunuz STOCH 'u iki-üç maç izlememiştir.Tek maçlık yorumla olmaz.

Bir maçtan seyrederek adam alınmaz.Eminim çoğunuz STOCH 'u iki-üç maç izlememiştir.Tek maçlık yorumla olmaz.

Tek maçlık yorum değil.Sol açığımızda olmasını istediğim adam olduğundan takip ederim.Hani biz arda yı messiyle karşılaştırıyoruz.acaba onlar o adamı kimle karşılaştırıyo.

Şu Appiah İngiltere'ye kaçmadan biz kapacaktık.Süper futbolcu..Onun gibi iki yönlü oyuncu nadir bulunur..

Sol açığa Twente de oynayan STOCH,sol bek'e ARTHUR BOKA süper olur...Ayrıca orta saha ya KALLSTROM,forvete de PANTELİC gibi adam bulduk mu bizim takım tamamdır.Bunları yapabiliriz.Bu sene serbest kalcak dünya kadar yıldız var.

Stoch , Chealsenin malı...

boka vede pantelicin ancak posası kalmış...

yönetimin scout işini artık ciddiye alıp doğru dürüst genc oyuncular bulması elzemdir...

Hacı Stoch'u Chelsea kapmış.

Stoch'un yerine sene sonu serbest kalan Aydın Karabulut'u öneririm.

Mathieu Flamini

Flamini gelir mi bilmiyorum ama sisteme uyabilecek bir adam. Belki Milan sene başındaki kötü tabloyu devam ettirseydi, alabilirdik. Şimdi yedek de olsa Milan'ın yedeği.

Edit: Gerçi sisteme uyacak dedik ama tam cuk oturur bir durum yok.

Flamini sisteme tam cuk oturur. Total futbol oynatan Arsen Wenger'in takımında yetişti. Hatta her ne kadar bu dönemde ligde istediği başarıları alamasa bile Arsenal'in en görkemli futbol oynadığı ve bütün dünyanın da hayran hayran izlediği dönemde takımın değişmeziydi. Hleb, Flamini, Adebayor, Fabregas gibi adamlarla hızlı pas, tek pasa dayalı oyunu çok güzel uyguluyolardı. Kesinlikle oynatmak istediğimiz futbolun adamı. Ama Milan satmaya niyetlenirse Bayer Münih, Everton gibi taliplerinin olacağına eminim. Ancak gizli bir şekilde 2-3 günde gerçekleşecek bir operasyonla takıma katılabilir. Yine de çok zor.

Kusura bakma Japon 2. ligini senin gibi takip edemiyorum..bizim televizyonda göstermiyor(!). Ben bir youtube'a bakayım, olmadı menajerlik oyununa bakayım sana dönerim..!!

1:Ben fm mefem gibi oyunlari oynamam.dolayisiyla oradan oyuncu şu ana kadar hiç onermedim.

2:Japon ligini hangi kanal veriyor biliyorsan soyle de oradan takip edelim.Elinde youtube gibi video sitelerinden başka hangisi var oyuncu izleyebileceğin.Gidip Fransa nin Hollanda nin 2 liglerinden hangi oyuncuyu onerirsen oner muhakkak iyi bir eğitimle tsl de her takimda oynar. git bul bakaym japonyadan koreden oyuncu..

Şu Appiah İngiltere'ye kaçmadan biz kapacaktık.Süper futbolcu..Onun gibi iki yönlü oyuncu nadir bulunur..

Gözler Appiah'ta!

Fenerbahçe, eski yıldızı Appiah’ın İtalya’nın Bologna takımına imza atmasını bekliyor.

Hastalığı nedeniyle Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra sarı-lacivertli kulübün şikayeti üzerine FIFA tarafından 2 milyon 281 bin euro tazminat ödemeye mahkum edilen Ganalı oyuncu, Bologna ile anlaştığı takdirde Fenerbahçe’nin de eli güçlenecek. Appiah’ın söz konusu tazminat kararına CAS nezdinde yaptığı itirazın Ocak ayında esastan görüşülüp sonuçlandırılması beklenirken, Ganalı futbolcu İtalyan kulübüyle sözleşme imzalarsa Fenerbahçe paranın tahsili için karşısında bir muhattap daha bulacak.

Bologna da sorumlu tutulacak

Bu arada gelişmeleri yakından takip eden sarı-lacivertlililerin Ocak ayında CAS’daki duruşmada FIFA tarafından belirlenen tazminatın 4 milyon euroya çıkarılması beklentisi taşıdığı öğrenilirken, serbest oyuncu konumundaki Appiah’ın İtalya’ya gitmesi durumunda Futbol Federasyonu kanalıyla girişimlere başlayacağı bildirildi. Bu durumda son sözü söyleyecek olan Uluslararası Spor Mahkemesi’nin belirleyeceği tazminattan Appiah kadar İtalyan Kulübü Bologna da sorumlu tutulacak.

5 Aralık Tarihli Milliyet Haberi

Geri
Üst Alt