- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Farkedilmedi sanıyorum.
Bursaspor
Muhammet Demir
Farkedilmedi sanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursaspor
Muhammet Demir
Bu adamın 1-2 maçını daha izlemek lazım. Allah'tan Hollanda ligi maçları veriliyor.
Kapmamız lazım bu adamı.![]()
Tiote'yi ben geçen sene önermiştim ama bu foruma yazmamışım. ScoutGS'ye yazmıştım.
![]()
Cheik Ismaël Tioté
Fildişili
23 yaşında
Ön libero
Twente(Holanda)
![]()
Shinji Kagawa denen bir japona rastladim bir gece::S:S::S:S:S izleyin hak vereceksiniz.
YouTube - ????(C???8????? 2009?1C(8 Kagawa Shinji)
izledim gercekten çok ama çok begendim. Hem forvet hemde diğer forvetleri besleyecek birisi. Antonio Cassano gibi...Alinmasini çok isterdm...
Moussa Sow ... Bu adam Sercan Topicinde efsane olmuştu.Aramızdan biri Sercan'ın değil bu adamın geleceğini söylüyordu![]()
royston drenthe kewell yerine alinirsa guzel olur hem defansif yardim yapar hemde hucum zorlamdigimizda sol bek bile oynatiriz
Shinji Kagawa denen bir japona rastladim bir gece::S:S::S:S:S izleyin hak vereceksiniz.
YouTube - ????(C???8????? 2009?1C(8 Kagawa Shinji)
izledim gercekten çok ama çok begendim. Hem forvet hemde diğer forvetleri besleyecek birisi. Antonio Cassano gibi...Alinmasini çok isterdm...
Bu önerdiklerin henüz hiçbirşey ispatlamış adamlar değil. Yılda 20-30 tane böyle adam çıkıyor en az. İçlerinden 2-3 tanesi büyük futbolcu oluyor. Belki bu ikisi çok iyi olur belli olmaz. Daha önceki sayfalarda da böyle bir sürü önerin olmuştu.
Allah Allah adas zaten o yuzden oneriyoruz ya henuz hiçbirşey ispatlamadan biz alalim diye, O zaman ispatlamasi gereken herşeyi ispatlayan Messiyi Xaviyi mi İbra yi mi onerelim, Amaç zaten hiçbirşey ispatlamadan biz alalim bizde ispatlasin ne ispatlicaklarsa; onun için ugraşiyoruz,,