Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Bu adamın 1-2 maçını daha izlemek lazım. Allah'tan Hollanda ligi maçları veriliyor.

Kapmamız lazım bu adamı. :)

Çok doğru söylüyorsun. Zaten bende bu yüzden :) koydum. İlk maçı bile seyredememiştim. Adamın seyrettiğim ilk maçı. Ama içim gitti vallahi. 2.500.000euroya almışlar.

Tiote'yi ben geçen sene önermiştim ama bu foruma yazmamışım. ScoutGS'ye yazmıştım.

Tiote'yi ben geçen sene önermiştim ama bu foruma yazmamışım. ScoutGS'ye yazmıştım.

Bende son yaz transfer döneminde önermiştim

12.08.09, 16:09

624936765.jpg

Cheik Ismaël Tioté

Fildişili

23 yaşında

Ön libero

Twente(Holanda)

14-06-2009-15-38cheik.jpg

Simon Kjær

Daha önce önerilmişti diye hatırlıyorum,ben gene önermek istiyorum.

20 yaşında Palermo'da oynuyor.Değeri 11-12M€ civarıdır diye düşünüyorum.

Geleceğe yönelik bize uzun yıllar hizmet edebilecek bir oyuncu olacağını düşünüyorum.

Haldun Abi, Kjær'e gereken ilgi ve alakayı gösterirse :) olmayacak transfer değil gibi.

Ya düşünüyorumda Park Ji Sung nasıl olur ya geçen maçta orta sahanın her yerinde oynadı bu adam baktımda adam yeni sözleşme uzatmış neyse...

Shinji Kagawa denen bir japona rastladim bir gece::S:S::S:S:S izleyin hak vereceksiniz.

YouTube - ????(C???8????? 2009?1C(8 Kagawa Shinji)

izledim gercekten çok ama çok begendim. Hem forvet hemde diğer forvetleri besleyecek birisi. Antonio Cassano gibi...Alinmasini çok isterdm...

_Adriano(Flamengo):27 yasında ve yeteneğinden bir sey kaybetmediğini bu sezon attığı 20 küsür golle gösterdi,alırsak müthis olur.Elano'yu da daha rahatlatmıs oluruz.

_İvan Cordoba:33 yasında olsa bile sürati ile defansa tecrübe katar bu sezon hep yedek kaldı,uygun bir bonservise gelebilir.

_Sergey Krivets(Bate):1-2 Yıl içinde üst düzey bir takıma transfer olacaktır.

Japonya nin cerezo osaka takiminda oynayan 20 lik bir delikanli shinji kagawa.Transfermarkt teki değeri 2 mio gibi gorunuyor.. bence çok yerinde bir transfer olur gibi gorunuyor. en azindan rotasyon için diyorum..

izleyipte etkilenmemek elde değil açıkcası eğer her maç bunları yapıorsa fiyatıda çok makul alınabilir

royston drenthe kewell yerine alinirsa guzel olur hem defansif yardim yapar hemde hucum zorlamdigimizda sol bek bile oynatiriz

Anderlecht, Tioté'yi kolayca birakti ve gitti ..

Mbokani, ayni senaryo.

royston drenthe kewell yerine alinirsa guzel olur hem defansif yardim yapar hemde hucum zorlamdigimizda sol bek bile oynatiriz

drenthe müthiş bir adamdır aslında 4 - 3 - 3 düzeninde sol bekte gercekten sürati ve ciğerleriyle gitgel yapabilecek kalitede ama almamız çok zor...

Shinji Kagawa denen bir japona rastladim bir gece::S:S::S:S:S izleyin hak vereceksiniz.

YouTube - ????(C???8????? 2009?1C(8 Kagawa Shinji)

izledim gercekten çok ama çok begendim. Hem forvet hemde diğer forvetleri besleyecek birisi. Antonio Cassano gibi...Alinmasini çok isterdm...

Hakkaten çok yetenekli çocuk,hızı ve çalım özelliği çok üst seviyede devre arasında böyle bir yetenek transferini isterdim.

Bu da yeni Andrey Arshavin.Gerçi kulubu birakmaz diye tahmin ediyorum; ama ikna edilirse çok guzel olur.''Pavel Yakovlev'': Bir onceki japon ile bu alinsa çok mukemmel olur ama..

Player to Watch :: Pavel Yakovlev

Bu önerdiklerin henüz hiçbirşey ispatlamış adamlar değil. Yılda 20-30 tane böyle adam çıkıyor en az. İçlerinden 2-3 tanesi büyük futbolcu oluyor. Belki bu ikisi çok iyi olur belli olmaz. Daha önceki sayfalarda da böyle bir sürü önerin olmuştu.

Bu önerdiklerin henüz hiçbirşey ispatlamış adamlar değil. Yılda 20-30 tane böyle adam çıkıyor en az. İçlerinden 2-3 tanesi büyük futbolcu oluyor. Belki bu ikisi çok iyi olur belli olmaz. Daha önceki sayfalarda da böyle bir sürü önerin olmuştu.

Allah Allah adas zaten o yuzden oneriyoruz ya henuz hiçbirşey ispatlamadan biz alalim diye, O zaman ispatlamasi gereken herşeyi ispatlayan Messiyi Xaviyi mi İbra yi mi onerelim, Amaç zaten hiçbirşey ispatlamadan biz alalim bizde ispatlasin ne ispatlicaklarsa; onun için ugraşiyoruz,,

Hem benim onceden onerdiklerimin hepsi şuan transfer listelerinin baş oyuncularini oluşturuyorlar;stoch frederic nimani,,,,

Allah Allah adas zaten o yuzden oneriyoruz ya henuz hiçbirşey ispatlamadan biz alalim diye, O zaman ispatlamasi gereken herşeyi ispatlayan Messiyi Xaviyi mi İbra yi mi onerelim, Amaç zaten hiçbirşey ispatlamadan biz alalim bizde ispatlasin ne ispatlicaklarsa; onun için ugraşiyoruz,,

bencede.7-8 milyona 28 yaşında adam alıp oynasın diye beklemektense o parayla 4 tane genç al en az biri adam olur.

Geri
Üst Alt