Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Kallstromdeki ısrarımı sürdürüyorum.
Kallstromdeki ısrarımı sürdürüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben futboldan anlamadığım için o XXXXX'in yerine kimseyi koyamadım , dedim google amca biliyordur belki .
yazdım google'a XXXXX diye.
Erotik içerik çıktı !
Ne yapmalıyız Sayın GSCimbom Futbol Uzmanı ?
Google bilmiyor demek ki.
Elano varken dengeleri tutturmak da zorlaşıyor. Elano'yu biraz daha güçlenmiş, performansı artmış varsayarak oraya bir transfer yapılabilir. Bence devre arası sıkı bir şekilde çalışırsa, kondisyonu yükselebilir; daha performanslı oynayabilir. Orta sahanın genel denge unsurları var. Bunları kıvamına getiremezsen, istikrarı sağlayamazsın. Bu formülleri burada açıklamamı beklemeyin yalnız.
Serhat Bey bizi engin futbol bilgilerinizden mahrum bırakmayın.Forumu sık sık ziyaret edin pls
----------Cisse
--L.Gonzales---Cheyrou---
------------------------------
---------Carrick
---Scholes----Anderson
(Genelde 4-4-2 oynasalarda)
----------------------------
-----------Viera/Cambiasso
---Sneijder---------------Muntari/Stankovic
------------------------------------------
----------Bommel
---Tmschyk------Schweingster--
-----------------------------------------
-----------Gilberto
-----Karagounis----Katsoarinis
Sence tüm örneklere bakarsak Elano'nun yanına kendisi gibi mi yoksa benim dediğim gibi mi adam lazım?
Ne savaşan adamı yahu? Barça Barça diye yırtıyoruz bir tarafımızı hala ne savaşmasından bahsediyoruz? Barça mı savaşıyor? Top yapıp, rakibi koşturuyor. Ahanda bize o yüzden top yapan adam lazım, savaşan adam değil.
Barcelona olamayız zaten. İmkanı yok. Dünyanın mevkisindeki en iyi 3 adamına sahip olmazsan 4-3-3 oynayan Chelsea de olamazsın, 4-3-3 oynayan Barcelona da. Bu adamlar 4-3-3 oynayarak devrim yapmışlarsa, 4-3-3'ü yeniden bir numaralı sistem yapmışlarsa, oyuncular da oldukça etkili bu konuda. Hoş Chelsea 4-1-2-1-2'ye döndü bu yıl Ancelotti'yle.
Bizim örnek alabileceklerimiz Lyon, Porto gibi bizim seviyemizdeki takımlardır. Onları da arka sayfalarda dile getirdim ben zaten.
Barcelona olalım demiyorum zaten. 1-2 sene içersinde Porto, Lyon olmamız bile çok zor. Uç örnek Barcelona.
Demek istediğim şey her zaman en iyi olanı örnek almak gerek. Onlar gibi oynamaya çalışmak, çalışalım da varsın olmasın.
Torsten Frings(Werder) Yaşlı Kurt ama 2 sene idare eder.
Arturo Vidal(Leverkusen) Defansif Orta Saha
Naldo(Werder Bremen) Stoper
Rafinha(Schalke) Sağbek
Hala sağ bek mi arıyoruz? :confused:
Torsten Frings(Werder) Yaşlı Kurt ama 2 sene idare eder.
Arturo Vidal(Leverkusen) Defansif Orta Saha
Naldo(Werder Bremen) Stoper
Rafinha(Schalke) Sağbek