Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Ben futboldan anlamadığım için o XXXXX'in yerine kimseyi koyamadım , dedim google amca biliyordur belki .

yazdım google'a XXXXX diye.

Erotik içerik çıktı !

Ne yapmalıyız Sayın GSCimbom Futbol Uzmanı ?

Google bilmiyor demek ki.

Elano varken dengeleri tutturmak da zorlaşıyor. Elano'yu biraz daha güçlenmiş, performansı artmış varsayarak oraya bir transfer yapılabilir. Bence devre arası sıkı bir şekilde çalışırsa, kondisyonu yükselebilir; daha performanslı oynayabilir. Orta sahanın genel denge unsurları var. Bunları kıvamına getiremezsen, istikrarı sağlayamazsın. Bu formülleri burada açıklamamı beklemeyin yalnız.

Google bilmiyor demek ki.

Elano varken dengeleri tutturmak da zorlaşıyor. Elano'yu biraz daha güçlenmiş, performansı artmış varsayarak oraya bir transfer yapılabilir. Bence devre arası sıkı bir şekilde çalışırsa, kondisyonu yükselebilir; daha performanslı oynayabilir. Orta sahanın genel denge unsurları var. Bunları kıvamına getiremezsen, istikrarı sağlayamazsın. Bu formülleri burada açıklamamı beklemeyin yalnız.

O zaman senin ne farkın kalır dimi usta?:ciftetelli:

Serhat Bey bizi engin futbol bilgilerinizden mahrum bırakmayın.Forumu sık sık ziyaret edin pls

Ne savaşan adamı yahu? Barça Barça diye yırtıyoruz bir tarafımızı hala ne savaşmasından bahsediyoruz? Barça mı savaşıyor? Top yapıp, rakibi koşturuyor. Ahanda bize o yüzden top yapan adam lazım, savaşan adam değil.

----------Cisse

--L.Gonzales---Cheyrou---

------------------------------

---------Carrick

---Scholes----Anderson

(Genelde 4-4-2 oynasalarda)

----------------------------

-----------Viera/Cambiasso

---Sneijder---------------Muntari/Stankovic

------------------------------------------

----------Bommel

---Tmschyk------Schweingster--

-----------------------------------------

-----------Gilberto

-----Karagounis----Katsoarinis

Sence tüm örneklere bakarsak Elano'nun yanına kendisi gibi mi yoksa benim dediğim gibi mi adam lazım?

Elano'nun yanına kendisi gibi bir adam alırsak çökeriz iyice. Daha defans yapan, daha mücadele eden bir adamdan bahsediyoruz burada. Sen işi abartıp, Elano'nun yanına daha ofansif bir adam alalım diyorsun.

Ayrıca Inter 4-1-2-1-2 oynar. Öyle çıkmıyorlar maçlara. ;)

Ne savaşan adamı yahu? Barça Barça diye yırtıyoruz bir tarafımızı hala ne savaşmasından bahsediyoruz? Barça mı savaşıyor? Top yapıp, rakibi koşturuyor. Ahanda bize o yüzden top yapan adam lazım, savaşan adam değil.

Barcelona olamayız zaten. İmkanı yok. Dünyanın mevkisindeki en iyi 3 adamına sahip olmazsan 4-3-3 oynayan Chelsea de olamazsın, 4-3-3 oynayan Barcelona da. Bu adamlar 4-3-3 oynayarak devrim yapmışlarsa, 4-3-3'ü yeniden bir numaralı sistem yapmışlarsa, oyuncular da oldukça etkili bu konuda. Hoş Chelsea 4-1-2-1-2'ye döndü bu yıl Ancelotti'yle.

Bizim örnek alabileceklerimiz Lyon, Porto gibi bizim seviyemizdeki takımlardır. Onları da arka sayfalarda dile getirdim ben zaten.

Barcelona olamayız zaten. İmkanı yok. Dünyanın mevkisindeki en iyi 3 adamına sahip olmazsan 4-3-3 oynayan Chelsea de olamazsın, 4-3-3 oynayan Barcelona da. Bu adamlar 4-3-3 oynayarak devrim yapmışlarsa, 4-3-3'ü yeniden bir numaralı sistem yapmışlarsa, oyuncular da oldukça etkili bu konuda. Hoş Chelsea 4-1-2-1-2'ye döndü bu yıl Ancelotti'yle.

Bizim örnek alabileceklerimiz Lyon, Porto gibi bizim seviyemizdeki takımlardır. Onları da arka sayfalarda dile getirdim ben zaten.

Barcelona olalım demiyorum zaten. 1-2 sene içersinde Porto, Lyon olmamız bile çok zor. Uç örnek Barcelona.

Demek istediğim şey her zaman en iyi olanı örnek almak gerek. Onlar gibi oynamaya çalışmak, çalışalım da varsın olmasın.

Barcelona olalım demiyorum zaten. 1-2 sene içersinde Porto, Lyon olmamız bile çok zor. Uç örnek Barcelona.

Demek istediğim şey her zaman en iyi olanı örnek almak gerek. Onlar gibi oynamaya çalışmak, çalışalım da varsın olmasın.

Örnek de alma. Oynayamazsın çünkü. Xavi'yi, Iniesta'yı alamazsan olamazsın. Barcelona bile Keita, Busquets aynı anda orta sahada olunca zorlanıyor güçlü rakibe karşı.

Lyon ve Porto'nun sistemi belli.

--------AAAAAAA--------

--BBBBBB-------CCCCCC--

AAAAAAA= Sezgileri güçlü, Nerede duracağını iyi bilen, Fizik gücü iyi bir alan savunmacısı.

BBBBBB= Mobil, mücadeleci, teknik olarak da yeterince, kafası çalışan bir orta saha.

CCCCCC= Teknik ve mental olarak üst düzey olmasının yanında, mücadele eden bir orta saha.

Lyon geçen sezon Toulalan, Makoun ve Juninho ile oynuyordu. Ancak Juninho eskisi kadar performanslı bir futbol oynayamadığından Lyon 7 yıl sonra ligi kazanamadı. Bahsettiğim denge bu işte. Bu sezon da Porto'dan ayrılan Lucho'nun yerine Belluschi'nin olması takımdan bir şeyler eksiltti tabi ki ama fazla bir fark yok.

Elano yollanacaksa Panathinaikos'taki Sotiris Ninis'i almalıyız. Önümüzdeki maçta bu adama dikkat etmeliyiz.

Türkiye Liginden suan saadece Selcuk Inan (Trabzonspor)

Cok kolay bizler icin transfer istemek :D Herkesin düsünceleri farklidir, mantikli transfer önerisi yapacaksam, ben:

Stoper, Volkan Sen, Sercan Yildirim, ve ortaya bir adam daha derim

ama demesi kolay, sadece devre arasinda yönetime güvenelim yeter :D

Torsten Frings(Werder) Yaşlı Kurt ama 2 sene idare eder.

Arturo Vidal(Leverkusen) Defansif Orta Saha

Naldo(Werder Bremen) Stoper

Rafinha(Schalke) Sağbek

Hala sağ bek mi arıyoruz? :confused:

Sabri'nin 3 maç iyi 10 maç kötü olarak sürdüreceği kariyerine katlanmak zorunda kalmamk için en az onun kadar atletik,ama ondan daha fazla oyun zekası olan hucumcu ama kademeyi de iyi bilen birine ihtiyacımız var bana kalırsa,ama önce defasnısn göebği ve box-to-box orta saha sorunu halledilmeli sonra bu takımın diğer eksileri olan yedek forvet ve sağ bek sorunu gelir.

Gergely Rudolf.CL özetlerini izlerken dikkatimi çekti.Debreceni'de oynuyor.Takımında second striker olarak oynuyor ama winger olarak da oynayabilir.Süratli,bileklerine hakim,yaşı 24.Çok iyi bir yedek olabilir aslında.:)

eren güngör 4 milyon euro

marquez 7 milyon euro

sercan yıldırım 5 milyon euro

rosicky 7 milyon euro

kewell giderse sebastian leto 10 milyon euro

toplam 33 milyon euro yapar çokmu hayalciyim

Geri
Üst Alt