Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Allah Allah adas zaten o yuzden oneriyoruz ya henuz hiçbirşey ispatlamadan biz alalim diye, O zaman ispatlamasi gereken herşeyi ispatlayan Messiyi Xaviyi mi İbra yi mi onerelim, Amaç zaten hiçbirşey ispatlamadan biz alalim bizde ispatlasin ne ispatlicaklarsa; onun için ugraşiyoruz,,

Hem benim onceden onerdiklerimin hepsi şuan transfer listelerinin baş oyuncularini oluşturuyorlar;stoch frederic nimani,,,,

24 Haziran 2009'da Nimani'yi önermişsin.

İlk Fener maçından sonra Stoch'u önermişsin.

----------------------------------------------

Eğer buysa önceden önermek dediklerin, kusura bakma ama çok da birşey yok ortada. Stoch zaten 2 sezon önce Chelsea'ye gitmişti. Nimani de geçen sezon boyunca sıkça adı bir yerlerde geçen bir adamdı. Sen sezonun sonunda önerebilmişsin ancak.

24 Haziran 2009'da Nimani'yi önermişsin.

İlk Fener maçından sonra Stoch'u önermişsin.

----------------------------------------------

Eğer buysa önceden önermek dediklerin, kusura bakma ama çok da birşey yok ortada. Stoch zaten 2 sezon önce Chelsea'ye gitmişti. Nimani de geçen sezon boyunca sıkça adı bir yerlerde geçen bir adamdı. Sen sezonun sonunda önerebilmişsin ancak.

Görüşüne saygiliyim.:S:S:S Ama işte oyunculari bence henuz birşeyler ispatlamadan biz alip da bizde birşeyler ispatlatirirsak o zaman biraz vizyonumuz genişliğinden soz edebiliriz bnm amacim buydu...

Shinji Kagawa denen bir japona rastladim bir gece::S:S::S:S:S izleyin hak vereceksiniz.

YouTube - ????(C???8????? 2009?1C(8 Kagawa Shinji)

izledim gercekten çok ama çok begendim. Hem forvet hemde diğer forvetleri besleyecek birisi. Antonio Cassano gibi...Alinmasini çok isterdm...

Biraz izledim gülmekten karnıma ağrılar girdi..Japondan futbolcu felan olmaz, yaptıkları defansa bak..Rezalet..Bizim Aydın bile bunları ipe dizer dizer bir kenara asar..:p Defans diye bir şey yok adamlarda. Pek 'mantıklı' gelmedi bana bu transfer önerisi:D

Biraz izledim gülmekten karnıma ağrılar girdi..Japondan futbolcu felan olmaz, yaptıkları defansa bak..Rezalet..Bizim Aydın bile bunları ipe dizer dizer bir kenara asar..:p Defans diye bir şey yok adamlarda. Pek 'mantıklı' gelmedi bana bu transfer önerisi:D

Japonlarin defansini küçümsüyorsun ama bugün kime sorarsan herkesin geleceği çok parlak dediği Hulk 2 senesini o kotu japon defansi arasinda gollerini siraladiktan sonra Porto ya geldi şimdi Porto 40 mio euro isdiyor..O yuzden oyuncu karşilaşirirken ligleri araya katmayalim.Japon ligini ben çok mu begeniyorum saniyorsun. Ama içinden boyle cevherler çikiyor. Bugün Arsenal Barcelona Arda nin Servet in peşine düşüyorsa bizim tSL nin kalitesinden mi düşüyor.Yetenekli olduklari için..

Japonlarin defansini küçümsüyorsun ama bugün kime sorarsan herkesin geleceği çok parlak dediği Hulk 2 senesini o kotu japon defansi arasinda gollerini siraladiktan sonra Porto ya geldi şimdi Porto 40 mio euro isdiyor..O yuzden oyuncu karşilaşirirken ligleri araya katmayalim.Japon ligini ben çok mu begeniyorum saniyorsun. Ama içinden boyle cevherler çikiyor. Bugün Arsenal Barcelona Arda nin Servet in peşine düşüyorsa bizim tSL nin kalitesinden mi düşüyor.Yetenekli olduklari için..

Bizim ligimiz de oldukça kaliteli şu anda. Hiç küçümseme yani. Japonya Ligi'yle falan hiç kıyaslama hatta. Bizim futbolcuların en büyük eksiklikleri, böyle videolar yapacak menajerlerinin olmaması.

610x.jpg

17 March 1989 dogumlu denemeye deger dogu piyasasından baya ekmek yeriz hele bide oyuncu tutarsa tadından yenmez cataniadaki japonu manu istiomus mesela sadece futbolcu olarak bakılmıo cekik gözlülere bence güzel öneri tebriik ediyorum arkadası

Club performance League Cup League Cup Total

Season Club League Apps Goals Apps Goals Apps Goals Apps Goals

Japan League Emperor's Cup J. League Cup Total

2006 Cerezo Osaka J. League Division 1 0 0 0 0 0 0 0 0

2007 J. League Division 2 35 5 1 2 - 36 7

2008 35 16 - - - 35 16

2009 43 27 - - - 43 27

Total Japan 113 48 1 2 0 0 114 50

Career Total 113 48 1 2 0 0 114 50

kiessling_getty-Kopie-1236204768.jpg

Herkesin bildiği bir oyuncu, bi kaç senedir Leverkusen'de oynuyor bu sene gol krallığına aday. 25 yaşında kendisi.. Sizce mantıklı mı ?

Bizim ligimiz de oldukça kaliteli şu anda. Hiç küçümseme yani. Japonya Ligi'yle falan hiç kıyaslama hatta. Bizim futbolcuların en büyük eksiklikleri, böyle videolar yapacak menajerlerinin olmaması.

Renkdaş beni yanliş anliyorsun. Ben ligimizi japon ligiyle kiyas bile tutmuyorum..Sadece lig her ne kadar kotu olursa olsun içinden muhakkak çok iyi olabilecek potansiyelli oyuncular mutlaka vardir.Hem düşünsenize japon futbolcu aldiğimizi.Bu japon futbol piyasasina girmemizi sağlamaz mi?.İnter ile Lazio Super Kupa maçini Çin'de oynadi; İnter kupayi kaybetti ama çok buyuk bir gelir kazandi..demem o ki bizim de oyle aktiviteler yapmamiz pekala olabilir..Hem genc iken keşfederiz; ileride buyuk meblağlara satma imkanimiz olur;hem de doğu ulkelerinin futbol pazarindan da ciddi gelir sağlanabilir.Manu bile her sene boylesi turlar duzenliyor.. :):):):):):):confused::confused:

Herkesin bildiği bir oyuncu, bi kaç senedir Leverkusen'de oynuyor bu sene gol krallığına aday. 25 yaşında kendisi.. Sizce mantıklı mı ?

Geçen senelerin kazması, bu sene gol krallığına gidiyor. Ya her futbolcunun zaman zaman yaşadığı parlamayı yapıyor, ya da iyi futbolcu olma eşiğini aştı.

Renkdaş;Kiessling Skibbe zamaninda alinsaydi yani o zaman onerilseydi çok mantikli transfer olurdu.Ancak şimdi Bayern; Juve falan peşindeyse değeri için 20 mio gibi rakamlar konuşuluyorsa mantikli olur mu tartişilir..

Şu son 15-20 senede Japonya'dan çıkıp da başarılı olan futbolcu sayısı en fazla 4 bilemedin 5 tir..Yani her 5 senede 1 bir futbolcu avrupada orta-üst düzey arası takımlarda oynar. Bu ligden çıkan Hulk olayı ise Porto'nun çok gelişmiş scout sisteminin bir başarısıdır. Böyle youtube'dan videosunu bulup izleyerek, arada 3-5 maç takip ederek yıldız bulmak sadece şans işidir ve tamamen tesadüftür. Değmez bu tip adamlara para harcamaya..

Bayern ve Juve gibi takımların alacağını sanmıyorum en fazla Hamburg, Sttutgart gibi takımlarda oynar.

Shinji Kagawa denen bir japona rastladim bir gece::S:S::S:S:S izleyin hak vereceksiniz.

YouTube - ????(C???8????? 2009?1C(8 Kagawa Shinji)

izledim gercekten çok ama çok begendim. Hem forvet hemde diğer forvetleri besleyecek birisi. Antonio Cassano gibi...Alinmasini çok isterdm...

Bu adam 2. ligde oynuyormuş bu arada. İzlediğini sanmıyorum. Youtube'dan önerdin büyük ihtimalle. Ya da genç yetenek diye bir yerlerde adı geçti, sen de geldin burada kendi önerinmiş gibi sundun.

yahu allah aşkina oynadiği takimi belirtmedim mi? japon ligini hangi kanal veriyor da ben izliyim de onereyim.youtube vs. başka nerede izleyebiliriz.genc yetenekleri araştirirken bu bu adami gördüm.oyunu çok hoşuma gitti bende onerdim.ben keşfettim; bnm onerim diye diretmişim gibi aksettiriyorsun.ben ortami germeyelim diye ezilip buzuluyorum sen diretiyorsun..

Bu adam 2. ligde oynuyormuş bu arada. İzlediğini sanmıyorum. Youtube'dan önerdin büyük ihtimalle. Ya da genç yetenek diye bir yerlerde adı geçti, sen de geldin burada kendi önerinmiş gibi sundun.

Millete salça olmasana sadece bir öneri ben seni bile öneriyorum top toplayıcı olarak iyi iş yaparsın.

Ulan bir oyuncu onertik serhat ortamin içine tuz biber ektin yaa..

Millete salça olmasana sadece bir öneri ben seni bile öneriyorum top toplayıcı olarak iyi iş yaparsın.

Sen niye salça oluyorsun peki bu muhabbete..Adam gelmiş mantıklı transfer önerilerine japon 2. liginden oyuncu önermiş. Neresi mantıklı bunun. Yönetim alıp getirse adamı yönetim istifa diye sallarsın yönetime. Bence haklı burada Serhat..:)

Eeeeeee; uzattin ama sende. ne var 2. ligde oynamasi bunun mantikli olmasini engelliyor mu??seni goreyim sen birtane ikinci ligden öner.madem begenmiyorsun..

Geri
Üst Alt