Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Marko Marin, Werder Bremen'de oynuyor orta sahanın solunda ve ortasında oynayabiliyor ama daha çok sol kanatta oynuyor. stil olarak Messi'yi andırıyor biraz. Sezon sonu Kewell'ın yerine sol kanada alsak bu adamı süper olur sol kanatta Arda, Marin, sağ kanatta Keita süper olur.

YouTube - Marko Marin - Legend In The Making

Marin'i geçen sene çok konuştuk,üzgünüm çok yetenekli ama çok pahalı artık,M.Gladbah 10 milyon €'ya sattı basıp alabilirdik!

Kris Boyd iyi oyuncu gercekten. sozleşmesi de bitiyorsa ne ala.orta sahaya da sebastian blanco hakikaten çok iyi gider; izleyen biliyordur zaten; boyle guzel pas yapan bir oyuncu daha yok. tabi abarttiğimi biliyorsunuz.ama orta sahayi elanoyla beraber çok guzel toparlarlar.

...................................leo..franco.............................................

sabri...............servet..................transfer...................balta.........

..................................Gary medel..............................................

.................Elano................................Blanco............................

Keita.................................................................arda/kewell.......

...............................baros/gyan asamoah.................................

Yedekler: Aydin Yilmaz;Topal; uğur uçar;ufuk; Sarp;Ali turan;Sercan;volkan şen....

inşaallah fazla hayalci olmamişimdir..

sebastian blanco ofansif orta sahadır. ayrıca fizik kapasitesi düşüktür.tekniği çok iyidir orası ayrı tabiki

orta sahaya alınması gereken öncelikli oyuncu anthony annandır..

güc fizik teknik , orta göbekde euroğlan tipinde oncak cok daha güclü vede

tempolu bir oyuncudur...

Ben İzmir'liyim.İzmir'de ailece Altay'lıyız.Her maçını izlerim.Erzincanspor'da gol kralı oldu ve Altay'a transfer oldu.Şuan Altay'da 2. senesi,ilk senesinde genç bir yetenek olduğunu anlamak çok zor olmadı biz taraftarlar için.

Hızlı,teknik,çabuk,çok koşan,rakip savunmayı bozan,tek başına bile yoktan var eden bir futbolcu ve yaşı çok genç.

İlk senesinde son vuruşlarda istenilen noktada değildi fakat bu sene son vuruşlarda baya kendisini geliştirdi.Zaten en geç sezon sonunda 1.Lig'ten bir takım transfer edicek.Başkanda bunu doğrular açıklamalarda bulunuyor.Bu sezon sonunu beklersek 3 milyon euro'dan aşağı alamayız,devre arası bu transfer bitmeli bence!

Bugün Erciyes maçında 3-4 adam arasından çıktı Arda vari bir teknikle pas çıkardı ama o topa düzgün vuramadı takım arkadaşı,gol olsa haftanın golü olurdu.

Şuan Burak Bank Asya'nın en çok konuşulan futbolcusu,demedi demeyin!

Haldun Üstünel'in İzmir'e bir çıkartma yapmasını bekliyorum.Geleceğin en büyük yatırımı Burak Çalık'tır forvet bölgesine!

Ne bileyim adaş adini bile yeni yeni duyuyorum.sen oyle diyorsan inşaallah biz alamasak da umuyoruz ki iyi yerlere gelsin. dediğin bir cumleye çok katiliyorum. eğer ki bu kadar yetenekli de almazsak sene sonunda buyuk ihtimal kayseri ya da bursa alir bi sene sonra da yine çift haneli rakkama gonderirler.

sebastian blanco ofansif orta sahadır. ayrıca fizik kapasitesi düşüktür.tekniği çok iyidir orası ayrı tabiki

Hakan; her oyuncu illa kendi mevkiisinin oyuncusu değil.ofansif meziyeti çok olan bir oyuncu oldugunu biliyorum; ki onlar profesyonel oyuncular yaşi da henuz çok genc eğer düşünülürse istenilen bolge için çok da guzel bir şekilde eğitilebilir. fizik sorun değil; onu geçelim. fizik yetenek değil sonradan kazanilan bir gelişmedir.misal hoffenheim a eduardo sol açik oyuncusuydu; orta sahanin değişmezi oldu;keza salihovic de oyle..

Deividas Šemberas bugün gayet iyi oynadı stoper için iyi bir alternatif olabilir.

Yoann Gourcuff

gourcuff-equipedefra_104478.jpg

transfermarkt.de

Miloš Krasic

alamazmiyiz acaba 10 milyon euroya

Krasic'i ne yapacaksın?Aynı mevkide Keita var ve Keita bana göre daha iyi Krasic'ten.Ayrıca Ruslar bu adamı 20'den aşağı bırakmazlar.Okuturlar en az 20'ye bir Avrupa takımına.CSKA'dan bir futbolcu alacaksak ben Necid derim.Gelecek var o çocukta.:asd:

Krasic dediğiniz adam Ocak ayında Milan'a gidiyor haftalardır CSKA maçlarında diyorlar bunu.

Gourcuff klasik 10 numara.Bize iç bölgesine oynayacak adam lazım.Tabi çok çok gerekli değil.Öncelikle stoper lazım oyun kurabilen.

Yahu konunun adı ne ?

Adamın 30- 35 milyon avro değeri var ve peşinde olan dünya devleri var

Hangi parayla nasıl almayı planlıyorsun ?

Sırf öneri yazmak için öneri yazmayın şu konuya

Yok ya. Bunu söyleyen sen misin bay mantıklı transfer önerici?

Gignac, Dzeko vs. adamlar alınabiliyor da Gourcuff niye alınmıyormuş?

Sanki senin önere önere bıkmadığın, dillendirmekten usanmadığın adamlar çok ucuz.

Önerilerine bak önce sonra millete atıfta bulun.

Yahu konunun adı ne ?

Adamın 30- 35 milyon avro değeri var ve peşinde olan dünya devleri var

Hangi parayla nasıl almayı planlıyorsun ?

Sırf öneri yazmak için öneri yazmayın şu konuya

Babanın forumumu diye sorarlar adama arkadaşım senden izin almak zorunda değilim istediğim oyuncuyu öneririm.

56059.jpg

Didier Zokora hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Yaşı 29.

Sevilla'da forma giyiyor.

Fildişili oyuncu.

Didier Zokora (FC Sevilla) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

Maliyeti 12 m€ olarak görünüyor.

Kendisini St. Ettinne'de oynarkende çok beğeniyordum. O zamandan alınmasını çok isterdim. Hatta o zaman şu an aynı takımda oynadığı Romaric'de Le Mans'da idi ve ikisi birlikte fildişi takımının ortasahasınbda görev alıyor. Toure'den daha önce parlamıştı ön liberoda. O geldikten sonra milli takımda zaman zaman stoper hatta sağ bek bile oynadı. İnanılmaz sağlam bir adam. Bence en az Toure değerinde biraz tekniği zayıf ama daha mücadeleci ve çok yönlü.

Kısacası almak çok zor.

Ben aslinda AZ den Moussa Dembele nin takimimiza transfer olmasini isterim. Gercekten cok guzlu bi oyuncu ve cok cok kolay adam geciyor. Biraz Felipeye benzetiyorum bazen, ama tabi daha hizli.

Fakat oncelikle defansa transfer sart diye dusunuyorum, ama bi yandanda iyi olup maliyeti ucuz olan biri malesef aklima gelmiyor.

Geri
Üst Alt