Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

lyon un yaptığını yapalım diyorsunuz,yani bizim keitayı 2 yıl önce 16.5 m a,alou diarra yı 7 m a vs alalım-ki öyle patlama yapmış adamlar parayı versende gelmiyor,diarra gelmedi-sonra sürgün ligi gibi görülen tsl de parlatıp 30-40 m a satalım...peki öyle yapalım?!

lyonun resmi acıklaması ne idi acaba???

ayrıca pardon riberiyi 2 milyon euroyaya almamış idik zamanında,

yoksa ben bilmedenmi konuşuyorum..

Lyonun başkanının keita hakkında başka söyledikleride var ama ?

Sen kendi kulübüne inanmıyorsun evet bilmeden konuşuyorsun

canaydın-polat karşılaştırması yapmadım..

adnan polatı desteklerim her daim...

ben kendimce olması gerektiğini söylüyorum...

Yok bende sana katılıyorum bir bakıma ama öncesi için dediklerin yapılamazdı. Benim itirazım ona. Şöyleki Canaydın dönemini hepimiz hatırlıyoruz. Futboldan soğumuştum şahsen. Koskoca transfe sezonunda sadece inamoto alınmıştı falan filan... Adnan Polat o dönemin ardından başkan olup çıkıp" bakın Chükilson u getirdim 18 yaşında ileride tüm dünya bunu konuşacak fener Anelkayı aldı ama bunun potansiyeli çok daha fazla" diyemezdi ve dememeliydi. Hasret olduğumuz yıldız transferleri yaptı ki bu adamlarda R.Carlos gibi bitmiş adamlar değildi. Kewell - Baros - Nonda - Meira - Keita - Elano ...

Bundan sonra potansiyelli adamlar almak bana görede daha mantıklı ama menejerlere inanıp Brazilyadan tuttuğunu getirirsek yine aynı yere geliriz. Sisteml bir şekilde yapılmalı bütün araştırmalar.

lyon un yaptığını yapalım diyorsunuz,yani bizim keitayı 2 yıl önce 16.5 m a,alou diarra yı 7 m a vs alalım-ki öyle patlama yapmış adamlar parayı versende gelmiyor,diarra gelmedi-sonra sürgün ligi gibi görülen tsl de parlatıp 30-40 m a satalım...peki öyle yapalım?!

lyon bu tür transferlerde yapıyor ama keita gibi zarar ettiği transfer adedi ,kar ettiklerinin yanında cok daha az durumda kalır, yada her transferi keita gibi patlama yapmış adamlarda değil...

tff yabancı transferinde kriterler koymalı:ya belli sayıda milli olacak,yahutta belli yaşın altında olacak...ancak o zaman tüm kulüpler daha iyi-genç futbolcu bulmak zorunda kalır.bu durumda gelecek vaadeden oyuncular alınıp belki kiraya verilerek falan yatırım yapılabilir.yoksa mevcut durumda anadolu kulüpleri evliya çelebilere itibar ediyor,hem yerlilerin önü tıkanıyor,hem kalite yükselmiyor.idiialı kulüplerde belli standartta adamlara yöneliyor,yapılabilecek en iyi transferlerde kewel-baros-keita-ernst-ferrari oluyor...

lyon bu tür transferlerde yapıyor ama keita gibi zarar ettiği transfer adedi ,kar ettiklerinin yanında cok daha az durumda kalır, yada her transferi keita gibi patlama yapmış adamlarda değil...

lyon u örnek alamayız,onlar bize birkaç beden büyük gelir;ligue1-tsl farkı,eski sömürgelerle devam eden organik bağlantıları,her yıl birkaç tane pahalı transfer yapabilecek bütçe vs...en önemlisi lig farkı,hedefi barça-real-manu-milan olan adamı parayı versende tsl e getiremezsin...hamaset istiyorsanız tsl dünyanın en önemli ligi diyin siz,zaten en büyük derbi de GS-fb!...

lyon u örnek alamayız,onlar bize birkaç beden büyük gelir;ligue1-tsl farkı,eski sömürgelerle devam eden organik bağlantıları,her yıl birkaç tane pahalı transfer yapabilecek bütçe vs...en önemlisi lig farkı,hedefi barça-real-manu-milan olan adamı parayı versende tsl e getiremezsin...hamaset istiyorsanız tsl dünyanın en önemli ligi diyin siz,zaten en büyük derbi de GS-fb!...

ben tam tersini derken siz bu anlamı nasıl cıkardınız??

ben tam tersini derken siz bu anlamı nasıl cıkardınız??

hamaset kısmını sizin için demedim,genele...lyonun transferlerini örnek gösteriyorsunuz,bende onları örnek alamayız diyorum,lig-bütçe vs...zaten 22 yaşında gözde bir oyuncu lyon a gider,orada çok iyi performans gösterirse barça-real-manu ya gider.o oyuncu lyon yerine galatasaray ı tercih etmez...çok dikkat çekmemiş genç oyuncu bulabilir,parlatabilirsek de lyon parayı verir alır.çok büyük paralarla bahsettiğim kulüpler tsl den futbolcu almazlar,istisnası komisyoncu toschak-baliç-real dir...

Milos Krasic, transfermarkt'ta bonservisi 12.500.000 € görünüyor (fazlamı uçtum yoksa) :)

krasic tam piyasa bir futbolcu heralde milana gidebilir gitmese bile bence en az 15 m € gibi bişi isterler kısacası çok zor ayrıca krasic alındı diyelim keitayı ne yapacağız? de zeuw nasıl sizce?

Ortasahaya adı sanı mühim değil ileri-geri oynamayı ve pas yapmayı bilen biri. Linderoth iyiydi ama hayır gelmeyecek bu adamdan bize

Bir tane de stoper, seri olmalı. Emre Güngör ün de düzelmeye niyeti yok.

Aslında şu Emre ve Linderoth sağlam olsaydı transfere gerek bile yoktu. Yok ama 2 senedir sabrediyoruz bu adamlar düzelmeyecek

Ortasahaya adı sanı mühim değil ileri-geri oynamayı ve pas yapmayı bilen biri. Linderoth iyiydi ama hayır gelmeyecek bu adamdan bize

Bir tane de stoper, seri olmalı. Emre Güngör ün de düzelmeye niyeti yok.

Aslında şu Emre ve Linderoth sağlam olsaydı transfere gerek bile yoktu. Yok ama 2 senedir sabrediyoruz bu adamlar düzelmeyecek

Aynen hocam adamlar devamlı sakatlar ne biçim futbolculardır anlamadım.

Gago nasıl sizce renktaşlar adı geçiyor ama bilmiyorum balon haber de olabilir

O kadar kolay olmaz ama yine de imkansız ve yönetimin düşünmeyeceği bir oyuncu değil..

Madrid almadan önce pazarlık yapılmış ama alamamışlar... Bize 8 denen oyuncuyu sanırım 16-17 ye aldı Madrid..

O kadar kolay olmaz ama yine de imkansız ve yönetimin düşünmeyeceği bir oyuncu değil..

Madrid almadan önce pazarlık yapılmış ama alamamışlar... Bize 8 denen oyuncuyu sanırım 16-17 ye aldı Madrid..

real kazık yedi , ne bir önlibero gibi diri,presli nede hucuma tempo verecek güc,canlılık vede istek var , al gülüm ver gülüm ...

Arkadaslar su anki takima bakilinca bazi oyunculardan umit kesilmeli artik, ve bana gore bunlar gitmeli: Linderoth (maalesef cok sakatlanio yoksa kalitesine diyecek birsey yok ama artik hayir gelmez), emre asik (super adam ama artik suresi doldu, performans olarak surekli oynamaya elverisli olmaz fizik gucu, emre gungor (

cok cabuk sakatlaniyor, bir sure oynatilmamasi lazim yoksa kariyerini sonlandiracak bi sakatlikla karsilasabilir), shabani nonda ( maalesef buyuk takim oyuncusu degil, oyun stili uygun degil), gokhan zan ( boyle bi futbolcu olamaz, inanin o fizik gucuyle arada sirada 1-2 oyuncuda yikamazsa hic birsey olamaz, cok yetersiz heryonuyle), bunlardan hayir gelmez maalesef.

Artik takimin geleceginide dusunmemiz lazim, iki yabanci alinmali vede genc turk yetenekler bulunmali. Yabanci futbolcuyu stoper (servetle ikili olacigini dusunursek, servetten cok daha hizli ayni zamanda kuvvetli, pas alis verislerinde iyi olan, iki ayagiyla oynayabilen olmali) ve ön libero (guclu, hizli, iki yonlu olmali ofans defans, iki ayagini cok iyi kullanabilmeli) alinmasi lazim, ve her bolgeye bulunabilirse vede ucuz maaliyete alinabilecek genc oyuncular alinmasi gerek.

Onerilerim bunlar ama hepsi alinsin demiyorum:

Mustafa Pektemek

Ali Turan

Yiğit İncedemir

eren gungor

sercan yildirim

volkan sen

sezer ozturk

Musa Çağıran

Burak Çalık

Keske ozer hurmaciyi galatasaray alsaydi cok iyi futbolcu eger önu engellenmezse cok buyuk bir isim olabilir ( turkiyede zaten olur)

Arkadaslar su anki takima bakilinca bazi oyunculardan umit kesilmeli artik, ve bana gore bunlar gitmeli: Linderoth (maalesef cok sakatlanio yoksa kalitesine diyecek birsey yok ama artik hayir gelmez), emre asik (super adam ama artik suresi doldu, performans olarak surekli oynamaya elverisli olmaz fizik gucu, emre gungor (

cok cabuk sakatlaniyor, bir sure oynatilmamasi lazim yoksa kariyerini sonlandiracak bi sakatlikla karsilasabilir), shabani nonda ( maalesef buyuk takim oyuncusu degil, oyun stili uygun degil), gokhan zan ( boyle bi futbolcu olamaz, inanin o fizik gucuyle arada sirada 1-2 oyuncuda yikamazsa hic birsey olamaz, cok yetersiz heryonuyle), bunlardan hayir gelmez maalesef.

Artik takimin geleceginide dusunmemiz lazim, iki yabanci alinmali vede genc turk yetenekler bulunmali. Yabanci futbolcuyu stoper (servetle ikili olacigini dusunursek, servetten cok daha hizli ayni zamanda kuvvetli, pas alis verislerinde iyi olan, iki ayagiyla oynayabilen olmali) ve ön libero (guclu, hizli, iki yonlu olmali ofans defans, iki ayagini cok iyi kullanabilmeli) alinmasi lazim, ve her bolgeye bulunabilirse vede ucuz maaliyete alinabilecek genc oyuncular alinmasi gerek.

Onerilerim bunlar ama hepsi alinsin demiyorum:

Mustafa Pektemek

Ali Turan

Yiğit İncedemir

eren gungor

sercan yildirim

volkan sen

sezer ozturk

Musa Çağıran

Burak Çalık

Keske ozer hurmaciyi galatasaray alsaydi cok iyi futbolcu eger önu engellenmezse cok buyuk bir isim olabilir ( turkiyede zaten olur)

bilgisayarim kilitlendiydi ve iki kere mesaj yazildi ozur dilerim

Geri
Üst Alt