Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Sağ bek ve stoper oynayan Julien Faubert nasıl olur sizce ???

Julien Faubert (West Ham United) - Profil - Fußball - transfermarkt.de

Faubert sağ bek ve sağ açık oynabilyor,stoper mevkisini asla,ama enteresan bir öneri,düşünülebilir.

*Benim önerim:Kevin Gameiro

P943900D848453G_px_501__w_ouestfrance_.jpg

22 yaşında

Lorient(Fransa)

Forvet

6/7M€'a alınabilir

Küçük boyunda bir forvet,ama teknik,hızlı ve bitirici bir forvet.

YouTube - Kevin Gameiro la star du 21ème sciècle

https://www.youtube.com/watch?v=5yt3Xg36heo

Mösyö Selcuk:)

Henri Saiveti Takip etme imkanın oluyormu bordoda sans buluyormu?

Arthur Boka,bizim sol bek'e ilaç olur.26 yaşında.Bizim Keita'nın vatandaşı.Stutgart'ta oynuyor...

BOKA_Arthur_20080125

Arthur Boka,bizim sol bek'e ilaç olur.26 yaşında.Bizim Keita'nın vatandaşı.Stutgart'ta oynuyor...

BOKA_Arthur_20080125

Sanırım sözleşmesi de bitecek sezon sonu. Bu akşamki maçtan sonra da özellikle dikkatimi çekti alacağımızın adamın öncelikle mental özellikleri yüksek olmalı. Takımımızda mental özelliği yüksek olan adam sayısı gerçekten çok az. En basitinden Aydından söz edecek olursak tekniği iyi süratli iyi adam geçiyor ama sonunda napıyor topu rakibe veriyor heyecanlanıyor kafasını kaldırıp etrafna bakamıyor. Bir de Elanoya ya da Kewella bakarsak farkı görürüz. Özellikle Türk oyuncularda olan bir sorun bu.

Serveti düşünecek olursak boyuna göre bence hızlı bir oyuncu. Fazlasıyla güçlü ve hava hakimiyeti yüksek. Tekniği iyi değil buna lafım yok yetenek işi. Ancak mental özellikler yetenek işi değildir. En basitinden Metalist maçında onun yüzünden maçı kaybettik ancak o aynı hareketlerine devam etti ve bugün bir maçı daha kaybettik.Zaten takımımızın sisteme alışma konusunda iyi izlenimler vermemesinin en büyük sebeplerinden biri de bu. Elano birşey yapmaya çalışıyor ama anlayan adam bulamıyor.

Bu yüzden transfer edeceğimiz adamlarda öncelikle bu özellikler aranmalı bana göre.. Ortasaha için lucas biglia, defans için coloccini bu özelliklere tam olarak uyuyor. Eğer pahalı gelirse sportingden adrieni alabiliriz ortasahaya ya da en basiti Bayernle anlaşırsak Hamit'i alabiliriz. Stoper mevkisi için de Arjantinen Otamendi on numara olur. Gerekirse gene borca girelim verelim parayı ve defansa stopere bir de forvete bir adam alalım. Eğer bunu başarırsak üç yl sonra şampiyonlar liginde yarı finalleri görebiliriz bana göre.

Beyler Real Madrid Pepe'yi gönderiyormuş.Hani diyorum ki...

Leo Franco

Sabri, Emre Güngör, A.Yahia, H.Balta

Emana, M.Sarp, Elano

Keita, Baros, Arda (Kewell)

Şöyle tam kadro olup iki transferle süper bir kadromuz olurdu.

Yahu Fox tv'de alt yazı gördüm Gökhan Ünal Galatasaray'la anlaştı diye! İnşallah yalandır.

Yedek olarak alınabilir.

evet o haberi bende gördüm gökhan ünal galatasarayda yazıodu

Bu başlığa pek yazmam ben ama ne zamandır düşündüklerimi yazayım dedim.Mantıklı mı bilmem ama bizim yerlileride yabancılar gibi yenilememiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Ayhan, Barıs, Emre,Emre,Gökhan,Aydın, Aykut, Arda,Servet, Mehmet Topal gibi isimler satılmalı bence. Zaten bazı isimler sizi şaşırtabilir ama onlarda gitmeyi kafaya koyanlar. Buradan elde edilecek gelirle;

Mesut, Eren, Gökhan İnler, Serdar, Ali Turan, Eren alınsın.

Yabancılardan da Nonda,Linderoth ve Franco gitsin.

1 Stoper 1 Ortasaha ile 2 genç yabancı isim alınsın.

:) Nasıl ama?

Metin iyi hoş da türk diye yazdiklarindan 3 tanesi yabanci oyuncu, A,,,,,lerin ürk olmak gururlarina dokunuyor sanki,,

Bu arada Serdar derken kimi kastettiğini anlamiş değilim,,

Bu başlığa pek yazmam ben ama ne zamandır düşündüklerimi yazayım dedim.Mantıklı mı bilmem ama bizim yerlileride yabancılar gibi yenilememiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Ayhan, Barıs, Emre,Emre,Gökhan,Aydın, Aykut, Arda,Servet, Mehmet Topal gibi isimler satılmalı bence. Zaten bazı isimler sizi şaşırtabilir ama onlarda gitmeyi kafaya koyanlar. Buradan elde edilecek gelirle;

Mesut, Eren, Gökhan İnler, Serdar, Ali Turan, Eren alınsın.

Yabancılardan da Nonda,Linderoth ve Franco gitsin.

1 Stoper 1 Ortasaha ile 2 genç yabancı isim alınsın.

:) Nasıl ama?

Group-ama diyip iğrenç bir espiri yaptıktan sonra:p.Bu isimlerin gönderip iyi bonservis parası kırsak bile,Mesut'un kulübü ile anlaşırsın,adam gelmez,Eren Derdiyok,daha yeni gitti,leverkusen'e o da gelmez,Gökhan İnler desen adamı zamanında sallamayan ülkeye niye gelsin,İtalya'da oynamak varken,Serdar Özkan saçma olur,Ali Turan'ı almak için bu kadar adam yollamaya gerek yok,Zan'ı yolla yeter,

Bence onlar alınacağına

1)Arda 17.000.000 Euro

2)Servet 7,5 Milyon Euro

3)Mehmet Topal 6,5 Milyon Euro

4)Gökhan Zan 2 Milyon Euro

5)Aykut 1.000.000 Euro

6)Baris Özbek 500000 Euro'ya satılıp,yerlerine

7)Emre Güngör 1000000 Euro

TOPLAM:35,5 Milyon Euro

1)Naldo(Werder Bremen), 11-12 Milyon Euro(DC)

2)Hamit Altintop(Bayern),Bedelsiz(WBR,DMC,MC,MR,AMR)

3)Achille Emana(Real Betis) 10 Milyon Euro(MC,DMC,AMC)

4)Adriano*(Flamengo),6,5 Miyon Euro(FW,ST) veya Sercan(6,5Milyon Euro)

5)D.Srna(Shahktar) 12-15 Milyon Euro(DR,DL,WBR,MR)

6)Serdar Aziz(Bursaspor) 1,5 Milyon Euro,Phillippe Senderos(5,5 Milyon Euro)

7)Urby Emanuelson(Ajax) 8,5 Milyon Euro,veya Royston Drenthe(7,5 Milyon Euro)

TOPLAM:46,5-49 Milyon Euro

Bence bu transferler daha yerinde olur.

---------------------Ufuk Ceylan-----------------------------

---D.Srna------Naldo--------P.Senderos(Serdar)------Hakan Balta--------

-------------------Achille Emana--------------------------------

-------------Hamit-------------Elano---------------------------

---Keita---------------------------------------------Emanuelson

-------------------Baros---------------------------------------

olmadı;

----------------------Ufuk Ceylan------------------------------

---Srna---------Naldo------Senderos---------Hakan Balta-------

------------------Emana--------------------------------------

---------Hamit--------------Elano-------------------------------

---Keita--------------------------------------Emanuelson--------

----------------------Sercan------------------------------------

7 yabancı ile sahaya çıkmamak adına Emanuelson'u beke çekip,Sercan'ı forvette oynatabiliriz.Adriano'yu alırsak Baros'u da satmamız gerekir,çünkü 4-3-3 te 2 si birden oynayamayacağı için yedek olarak çok pahalı olurlar.Bu kadro bizim lig için Barca ayarında olur,ama yerli rotasyonuna uyacak oyuncu bulmak gerçekten zor olduğundan,6-7 yabancı sıkıntısı çekebilir.Avrupa maçlarında ise,

-------Srna----------Naldo-------Senderos------Emanuelson------------

4'lü sü ile hem hucüm yönünden müthiş hem de savunması iyi bir defans blokumuz olur.

Goal.com

Brezilya ekiplerinden Gremio, yıldız oyuncusu Douglas Costa için istediği miktarı açıkladı. Shakhtar Donetsk'in istediği 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusunun bonservis bedelinin %80'inin 7 milyon avro olduğu Gremio Kulübü tarafından açıklandı.

Bu hafta Ukrayna ekilerinden Shakhtar Donetsk, genç oyuncu için teklifini açıklamıştı ancak Gremio oyuncunun bonservisinin tamamını vermek istemiyor.

Zero Hora gazetesinde çıkan habere göre, oyuncunun menajeri Cesar Botega, "Ukraynalılarla bir kaç kez görüştük. Onlar teklifini sundu ve Gremio cevabını verdi" açıklamasını yaptı.

Geri
Üst Alt