Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

miroslav stoch mükemmel oyuncu ama bonservisi chelsea de, twente ye kiraladılar sol kanada ihtiyacımız yok bence, bu oyuncu solda oynuyor emana biglia diyorum yine bide,konfederasyon cup ta amerika da orta saha vardı bradley çok beğeniliyordu o transfer oldu mu acaba

kompany çok iyi de arkadaşım kaç para gider o adama, bide adam daha genç niye türkiye ye gelsin tanınmış bi oyuncu sonuçta

Ben Arfa nasıl olur?:) Çokta iyi çokta güzel olur.:D

sezer öztürk-murat ceylan-mustafa pektemek tslden alınması gereken ilk 3 isim neden diye sorarsanız ;

sezer öztürk--su an takımında oynayamasada onun nasıl oynadığını gördük takımımıza ofansif olarak orta sahada süper yedek olur.su an takımda böyle bir yedek yok.üstelik yası da 24 ilerleyen yıllarda daha da iyi bir oyuncu olabilir....

murat ceylan--bizim orta sahamızdaki barıstan kat kat daha iyi bir oyuncu.yasının 21 olmasıda cok büyük bir avantaj

mustafa pektemek--elimizde barostan baska forvet diyeceğimiz oyuncu yok.mustafa türk piyasasındaki en iyi fotvetlerden biridir.yası 21 ve geleceği var

Chelsea pişsin diye orada tutuyor.:) Geçen sene almış sanırım. Eğer yanlış bilmiyorsam.

Mantıklı transfer önerisi deniyor.. Sırf iyi oyuncu diye yazılan fakat yıllar geçse alamayacağımız mantıksız bir sürü öneri var...

Fotomaç Youla Galatasaray'da yazmış umarım doğru değildir.

Fotomaç Youla Galatasaray'da yazmış umarım doğru değildir.

Ben canlı yayında Ersin Düzen, Rıza Çalımbay'la konuşurken duydum. Ersin Düzen Youla'nın Bursaspor'la anlaştığı yönünde söylentiler olduğunu söyledi Rıza hoca sezon başı hatta geçen yıl da bu tip söylentiler olduğunu söyledi. Bizim için burada ipucu olacak nokta şu; Youla Bursaspor'la anlaşırsa Sercan muhtemelen Sercan gidicidir ama nereye gider bilinmez.

Ben canlı yayında Ersin Düzen, Rıza Çalımbay'la konuşurken duydum. Ersin Düzen Youla'nın Bursaspor'la anlaştığı yönünde söylentiler olduğunu söyledi Rıza hoca sezon başı hatta geçen yıl da bu tip söylentiler olduğunu söyledi. Bizim için burada ipucu olacak nokta şu; Youla Bursaspor'la anlaşırsa Sercan muhtemelen Sercan gidicidir ama nereye gider bilinmez.

ya renkdasim bu bursa daha gecenlerde cek bir forvetle anlasmadimi?

ee sercan disinda baska forvetleride var haliyle

simdi de üstüne youla ?

sercan kesin gidicidir ozaman

belkide biz anlastik coktan :D

Mantıklı transfer önerisi deniyor.. Sırf iyi oyuncu diye yazılan fakat yıllar geçse alamayacağımız mantıksız bir sürü öneri var...

Üyelerimiz kuralları ihlal etmeden yazmadığı sürece kendilerine göre mantıklı isimleri yazabilirler.

Nonda - Linderoth gitsin

Achille Emana - Sercan Yıldırım veya Eren Derdiyok - Eren Güngör - Kaliteli bir yabancı stoper

gelecekte türk milli takımı'nın vazgeçilmez stoperi olabilir. ihtiyacı olan varsa, kaçırmamalı..

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.12.2009 17:09)

Ekşideki ''gizemli'' abimiz yazmış bunu dün:)

ben bu entry'yi yazana kadar 14 haftanın geride kaldığı premier lig'de manchester city formasıyla sadece 3 maçta 112 dakika sahne alabildi. ada'ya gelirken hedeflerinden biri, yedek kulübesinde oturmak değildi elbette.

peki bundan bize ne? elbette bizi ilgilendiren bir konu değil. ama olmuştur ya, belki frank rijkaard 23 yaşındaki bu genci beğenmiştir, ideal stoperi olarak görüyordur, jaques liechtenstein'la londra'da görüşen yöneticiler falan vardır.

farazi konuşuyoruz tabii ki. ama sağlam futbolcu.. teknik de.. e bi' de zenci.. daha n'olsun?

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 02.12.2009 10:31)

tabi bu olursa bomba olur..:D

Vincent Kompany ile %100 ilgileniyoruz. Meriç'in söylediklerini hatırlayin. Insallah ikna olurda alırız Kompany'i.

Kompany,Nigel de Jong , Zabaleta isimleriyle temas halinde yönetim.Birini alacaklar muhtemelen. Transferler İngiltere'den olacak bu kesin.. Ilk adaylar yukarıdaki isimler..

Bilgiler vermeye devam edeceğiz.

Man City, Zabaleta'yi kiralayacakmis.

Hayirdir Meric :D

Meriç nerede yazmış bunları ya ben hiç görmedim:) Yönetimle yakınlığı nereden geliyor..?:D

şimdi baktımda, Kompany 5 yıllık yeni sözleşme imzalamış Man.City'de.

O haber eski..Üzerinden 11 ay geçti:D

https://www.inthenews.co.uk/news/world/football-clubs/manchester-city/kompany-signs-new-city-deal-$1335116.htm

Yedek olduğu için şu anda pek mutlu gözükmüyor..

Pardon yanlış olmuş October yazıyormuş..:D 2 ay önce yeni sözleşme imzalamış..Evet biraz zor gibi gözüküyor..

murat ceylanın sene sonu sözleşmesi bitiyor ocakta mutlaka anteple anlaşmalıyız

çünkü fb ile antep kavgalı ocakta fb ye vermezler bjk de antep e o kadar para verdikten sonra antepten yeni oyuncu almaya cesaret edemez sene sonuna kalırsa muhtemelen fb bedavaya alır

Geri
Üst Alt