Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Coloccini - Kompany falan beklemiyorum, Boca Juniors'lı J.C.Cacares bana yeter :) Leo Franco'yla takas edelim.

Evet alır tabiki özer,m.topuz,g.ünal,i.köybaşı,bilica,wederson v.b gibi!

Özeri bu listenin dısında tut. Geri kalanların ederi ve verilen bonservisleri bi dusun.

Ayrıca, seneye Aslantepe'de oynayacağımızı da hesaba katarsak, bence Kompany falan hayal değil.

ya bence orta saha ve defansa kaliteli yabancılar alınsın forvette baros var kewell da gayet oynar kaliteli bi yerli ile forvet i hallederiz defans ve orta saha önemli bence parayı forvete yatırmasınlar

bu gün tolunay bizim macda idi , ali turan kayseri ile sözleşme uzatmazsa büyük ihtimal devre arası takasla alabiliriz , alırsakda cok faydalı olur diye düşünüyorum , orta sahayada sert keskin bir afrikalı (anthony annan) alınırsa operasyon tamamdır..

--------------Leo Franco-----------------

Sabri----Kompany-----Servet-----Caner

-----------------Topal-----------------

-------Hamit---------------Elano-----

Keita--------------------------Kewell (Arda)

-------------Baros (Sercan)--------------
Eminim ki Haldun Üstünel bu kadroyu olusturmak için elinden geleni yapıyordur.

Ne yaşlısı bir savunma oyuncusunun en verimli çağında 31 yaşında

kardeş kaladzeyi o milandan çıkan emre aşıktan üstün olamaaz..

Bence free olacak olan en iyi transfer bölgesiyle ilgili de türk oluşuylada hamit altıntop tur.

Tam aradığımız adam ve bedava....

Ark. pandev diyorsunuz adam gelmez italyadaki oyuncular türkiyeye gelmek için ya 33 olacaklar yada italyanın 2. sınıf topçusu olacaklar ve birde pandev transferde adı en çok geçen 8. futbolcu

Ewet franco yollanmalı ve aykut ufuk a şans verilmeli hak ediyorlar ve ben bziim hocada o ışığı görüyorum...

İyi bir stoper alınmalı almanyadan sözleşmesi biten hırçın ayğı iyi demicelish olabilir.

Hamit te biraz met eder ve gelirse oda gelebilir.

Arjantinli oluşu hırsı top tekmği gs nin işine yarar ve hoca o tip stoperleri sever örnek(marjuez)

Forvet hattınada sercan yıldırm alınırsa oı sorunumuzda çözülmüş olur.

Bunlar dan sadece sercan a bonsevis verilir ötekilerein elinde bonservisleri

Gidecekler ise linderoth, serkan çalık, ayhan akman, nonda, alparslan

Tabiki bunların hepsi sezon sonu yapılmalı ama arada sercan ı alırsak iyi olur çünkü sezon sonuna kalırsak bize kalmayabilir

Lee Peltier

1986 Liverpool doğumlu, 178 boyunda defans oyuncusu.

Şuan Huddersfield Town'da forma giymekte.

Yüksek teknik kapastesi ile zaman zaman (Hull kariyerinde o.saha oynamıştır) orta sahada da görev alan, dirençli bir oyuncu..

1239376686sptaiyeovilvm.jpg

Kariyerine Liverpool alt yapısında başladıktan sonra Hull City ve Yeovilde kiralık olarak forma giydikten sonra bu sezon başında Huddersfield Town'a transfer oldu.Ve bu sezon lig ve kupa toplam 26 maçta ilk 11'de forma giymiştir.

İzleyebildiğim kadarıyla güçlü fiziği, sürati, yüksek top tekniği (stoperlerimizin malum defanstan top çıkarma sorunu var) ile defans hattımızda faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca tahminen düşük malyeti avantaj olabilir.

monaco-psg-en-direct.jpg

Eidur Gudjohnsen,bu yaz Barça'dan Monaco'ya transfer olan izlandalı forvet,umdunu bulamadı ve Fransa'da mutsuz(8 lig maçında golü yok).Hem kulüp hem kendisi,gelecek günlerde transfer'e sıcak bakyorlar,4M€'a alınabilir.

Harbiden şu goran pandev konusu ciddi ciddi düşünülmeli.

Hazır serbest kalmışken haldun abi kapmalı,interin çokta ısrarcı olacağını düşünmüyorum.

Verirsen yıllık 2.5milyon 1 dakika durmaz gelir.

En kötü seneye 5milyona satarız.

eğer manisaspor uçmazsa simpson düşünülmeli nondayı gönderip hemen almamız lazım

eğer manisaspor uçmazsa simpson düşünülmeli nondayı gönderip hemen almamız lazım

geçen bundan bahsetmek istedim internetim gitmişti.

bu adamı beğeniyorum ben. ilk 11 olmasada oyuna girip skora etki edebilecek ve rakibi yıpratıcak bir aam. tarz olarak kewell+baroş karışımı. yetenekleride kısıtlı değil ve girişken sorumluluk alan bir adam. görüşülsün manisa ile. f5 maçında çok gol kaçırdı o toplar girse fark yiyecekti f5.

Simpson benimde çok beğendiğim bir futbolcu, düşünülebilir fakat söz konusu klup Manisa olunca herhangi bir teklifte ederi 3se 5 isterler.

Ayrıca bence Kasımpaşa'dan Moritz'de dikkat çeken bir oyuncu, düşünülebilir.

Birde Theo Weeks hem kapasitesi hem yaşı itibariyle değerlendirmeye alınabilir.

# Halil Çolak

21 yasindaki Hollanda dogumlu Türk, genç bir hücüm futbolcusu. Kendisi FC Twente alt yapisinda yetisti. A2 takiminda bir senede 24 maça çikip 10 gol atti.

tam A-takima yükselmisken, ara-transfer sezonunun son gününde 2008'de FC Cambuur takimina kiralik olarak verildi. Pek basarili olamayan Halil Çolak, ondan sonraki sezon yine kiralik olarak Hollanda ikinci lig takimi 'Go Ahead Eagles' takimina kiralik olarak verilde ve bir sonraki sene FC Twente'den ayrilip GAE'le 3 yillik sözlesme imzaladi.

Kendisi çabuk, ve bileklerine hakim bir oyuncu. Patlama potansiyeli var. Serkan Çalik'tan daha verimli olacagi kesin. Çocuk baldir kemigini kirmasina ragmen çok çabuk döndü ve form tuttu..

Seizoen Club Land Competitie Wed. Goals

2007/08 SC Cambuur: 11 maç 1 gol

2008/09 Go Ahead Eagles 23 mac 6 gol

2009/10 Go Ahead Eagles 21 maç 10 gol

Toplam 55 maç 17 gol

buda birkaç gün önce Hollanda kupasinda attigi gol ve verdigi assist:

YouTube - Voetbal Heracles - Go Ahead Eagles The Goals KNVB Beker2009-2010 4de ronde

işte manisaspor mutlaka fiyatta uçacaktır ama simpson yedek için mükemmel ve tam yerine transfer olur ;)

Philippe Coutinho biliyorum suan bu bölgede ihtiyacimiz yok ama bence böyle gencleride almamiz lazim

_Joao Moutinho(Sporting)

_Vincent Kompany(Manchester City)'i 1'ini şimdi,1'ini sezon sonu alalım,takım uzaya çıkan ilk Türk takımı olsun.Birde beleş Hamit katarız yanına tadından yenmez.

-----------------------Ufuk---------------------------------

--Sabri----------Servet----Kompany------Caner-------------

-------------Hamit-----Moutinho-----Elano------------------

--Keita----------------------------------Arda(Kewell)-------

------------------Baros------------------------------------

bkz:İmkansız Transfer Önerileri

celsinho brezilyalı saldırgan orta saha oyuncusu fizik yapısıda fena değil heem defansif yönden hemde ofansif yönede işimizi görecek bir oyuncu tek sorun brezilyalı olması iyi iş görür 19-20 yaşında sanırım sao paulo takımında oynuyor ayrıca fervettede görev yapabiliyor ne dersiniz
c4b3745e76_13893168_o2.jpg

Geri
Üst Alt