Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Cevap: Transfer Önerileri
çok para isterler jo için
çok para isterler jo için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manchester City'den bir sezonluk kiralanan Jo, Everton'da sorun yaratmaya devam ediyor.
Sakatlığı nedeniyle oynayamayan Brezilyalı oyuncu, kulüpten izin almadan ülkesine döndü.
Kısa süreli kadro dışı bırakılan 23 yaşındaki futbolcu hakkında Timesonline'a konuşan İskoç teknik adam, "Jo, Everton'dan izin almadan Brezilya'ya gitti. Hemen geri dönmüş olabilir fakat bir süre kadro dışı kalacak. Beni hâyâl kırıklığına uğrattı. Kendisini severim ancak kulüpte disiplin olmalı. Zor bir dönemden geçiyoruz ama bu cezayı vermeliyiz" dedi.
bu başlık altında daha öncede yazmıştım Jo'yu kadro dışı kalmış Evertonda ucuza koparabiliriz disiplinsiz olsada çok yetenekli ve genç bir forvet
Bu konu Mantikli sifatina sahipken daha iyidi.
Bu konu Mantikli sifatina sahipken daha iyidi.
Dertler başlasin diyecektin herhalde...
Yakında Messi'yi falan önerenler olur![]()
Gelse fena mı olur![]()
Olmaz boyu kısa .
Gelse fena mı olur![]()
Yaşlı,gelecek vaad etmiyor,yüreğiyle oynamaz.Derler
Hıncal ilk geldiğinde Galatasaray dünyanın en büyük futbolcusunu akdı,gurur duydum
2 Hafta Sonra
Messi Gs'yi sallamıyor.
1 Ay Sonra
Bu Messi futbolcu falan değil.
Ahmet Çakar
Arda Messi'den daha iyi
Messi'nin anatomik yapısı 90 dakikia istikrarlı futbol oynamak için yeterlid eğil,zaten çocukken çok cılızmış,hiç futbolcu fiziği falan yok.Falan der mazallah.
rijkaard antrenör değil diyen adamdan ciddi anlamda herşey beklenir,cinayet bile işler

Ergün berisha kim yahu ikidir haberlerde adi geçmekte?