Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

çok para isterler jo için

Manchester City'den bir sezonluk kiralanan Jo, Everton'da sorun yaratmaya devam ediyor.

Sakatlığı nedeniyle oynayamayan Brezilyalı oyuncu, kulüpten izin almadan ülkesine döndü.

Kısa süreli kadro dışı bırakılan 23 yaşındaki futbolcu hakkında Timesonline'a konuşan İskoç teknik adam, "Jo, Everton'dan izin almadan Brezilya'ya gitti. Hemen geri dönmüş olabilir fakat bir süre kadro dışı kalacak. Beni hâyâl kırıklığına uğrattı. Kendisini severim ancak kulüpte disiplin olmalı. Zor bir dönemden geçiyoruz ama bu cezayı vermeliyiz" dedi.

bu başlık altında daha öncede yazmıştım Jo'yu kadro dışı kalmış Evertonda ucuza koparabiliriz disiplinsiz olsada çok yetenekli ve genç bir forvet

Kendinde söylüyorsun "disiplinsiz" diye. Maceramı arıyorsunuz baş ağrısı mı ?

Yaşlı,gelecek vaad etmiyor,yüreğiyle oynamaz.Derler

Hıncal ilk geldiğinde Galatasaray dünyanın en büyük futbolcusunu akdı,gurur duydum

2 Hafta Sonra

Messi Gs'yi sallamıyor.

1 Ay Sonra

Bu Messi futbolcu falan değil.

Ahmet Çakar

Arda Messi'den daha iyi

Messi'nin anatomik yapısı 90 dakikia istikrarlı futbol oynamak için yeterlid eğil,zaten çocukken çok cılızmış,hiç futbolcu fiziği falan yok.Falan der mazallah.

Yaşlı,gelecek vaad etmiyor,yüreğiyle oynamaz.Derler

Hıncal ilk geldiğinde Galatasaray dünyanın en büyük futbolcusunu akdı,gurur duydum

2 Hafta Sonra

Messi Gs'yi sallamıyor.

1 Ay Sonra

Bu Messi futbolcu falan değil.

Ahmet Çakar

Arda Messi'den daha iyi

Messi'nin anatomik yapısı 90 dakikia istikrarlı futbol oynamak için yeterlid eğil,zaten çocukken çok cılızmış,hiç futbolcu fiziği falan yok.Falan der mazallah.

Vallahi derler :D

rijkaard antrenör değil diyen adamdan ciddi anlamda herşey beklenir,cinayet bile işler

Ergün berisha kim yahu ikidir haberlerde adi geçmekte?

Geri
Üst Alt