Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Gelse fena mı olur :D

Olmaz boyu kısa .

Keita'nın yedeği olur, sisteme uymaz, fiziği kötü Süper Lig'te kasap çok :D

Yaşlı,gelecek vaad etmiyor,yüreğiyle oynamaz.Derler

Hıncal ilk geldiğinde Galatasaray dünyanın en büyük futbolcusunu akdı,gurur duydum

2 Hafta Sonra

Messi Gs'yi sallamıyor.

1 Ay Sonra

Bu Messi futbolcu falan değil.

Ahmet Çakar

Arda Messi'den daha iyi

Messi'nin anatomik yapısı 90 dakikia istikrarlı futbol oynamak için yeterlid eğil,zaten çocukken çok cılızmış,hiç futbolcu fiziği falan yok.Falan der mazallah.

Gelme ulan Messi :D :asd: :D

Ertan müdür Biglia nasıl bu sezon ?

Malum orta sahayada ihtiyacımız var ;)

Bu sezon fena degil. Güzel maçlar çikardi, ama sanirim seneye gider. Bizim (Anderlecht forum'da) cogu ona hayran. Hatta, ben sakadan bazen GS'ye gidecegini yaziyorum, adamlar kafayi yiyorlar :D

Zaten Milos Maric (Gent) onun yerine gelecektir (umarim ki gelmez :D)

Biglia kendini daha bir büyük ligde (mesela Ispanya) kanitlamak istiyor'ki Maradona onu da fark etsin. Ama is kolay degil milli takim için.

Zaten GS'ya gelirse, onu orta sahanin göbeginde. DM olarak oynatmak lazim.

Yada DM offansiv olarak. Orta sahada bir üçgen ve Biglia öne olarak.

Bu sezon fena degil. Güzel maçlar çikardi, ama sanirim seneye gider. Bizim (Anderlecht forum'da) cogu ona hayran. Hatta, ben sakadan bazen GS'ye gidecegini yaziyorum, adamlar kafayi yiyorlar :D

Zaten Milos Maric (Gent) onun yerine gelecektir (umarim ki gelmez :D)

Biglia kendini daha bir büyük ligde (mesela Ispanya) kanitlamak istiyor'ki Maradona onu da fark etsin. Ama is kolay degil milli takim için.

Zaten GS'ya gelirse, onu orta sahanin göbeginde. DM olarak oynatmak lazim.

Yada DM offansiv olarak. Orta sahada bir üçgen ve Biglia öne olarak.

İspanya gibi liglere giderse üst sıralara oynayan takımlara gidebileceğini sanmam Real Madrid , Barcelona gibi ekiplere gideceğine pek ihtimal vermiyorum ha belki Valencia , Sevilla olabilir

Arjantin milli takımında onun oynadığı bölgede Maradona Gago´yu tercih ediyor yanlış bilmiyorsam

İspanya gibi liglere giderse üst sıralara oynayan takımlara gidebileceğini sanmam Real Madrid , Barcelona gibi ekiplere gideceğine pek ihtimal vermiyorum ha belki Valencia , Sevilla olabilir

Arjantin milli takımında onun oynadığı bölgede Maradona Gago´yu tercih ediyor yanlış bilmiyorsam

Zaten Real Madrid, Barcelona ona hayal bu gidisle ;)

Ama dedigin gibi subtop veya ortatablo takimlar'da rahat oynar.

Bakalim nereye gidecek :)

Peki biglia orta sahada süpürücu görevimi yapiyor? Boyuna göre fizik gücü nasil?

Yapiyordu ;)

Bu sene daha çok oyunu kurmaya ve takimin ataklarini baslatmaya calisiyor. Süpürüçü isini genç yetenek Kouyaté' ve Van Damme :rolleyes:'ya düstü.

Jan Polak umarim yakinda sahalara döner ..

Valla, fizik gücüne bakarsak. Baya pres yapiyor, kosuyor. Az ve öz çalisiyor bana göre. Kaleye'de sutlari pek yok. Sadece topu kapip, bir veya iki adam geçip pasi vermek.

Stoper için Bonera düşünülebilir. Hızlı, çevik bir adamdır o da.

kayseride ali turan ın yeri hazır adamlarda aslanlar gibi eren var keşke onu alsaydık ya

biglia keşke gelse ama zor top özürlü orta sahamıza süper gelir

Hepinizden olumlu eleştiriler bekliyorum arkadaşlar;

Biliyorsunuz Brezilya nin yetenekleri meşhur. Bu furyaya Neymar,Lulinha Kardec vs, gibi yidlizlar da eklendi. Alan kardec 2,5 mio ya Benfica ya geçti; Alex Teixeira 3,7 mio ya Skahtar Donetsk e gitti; Ramires deseniz Benfica ya 7,5 mioya gitti. Peki bu aralar Portekiz 2. liginde mucadele eden Lulinha gibi bir yeteneğin Galatasaraya kazandirilmasi çok mu zor? Keza ayni düşüncelerim Douglas Costa ve Neymar için de geçerli.Kulubu Douglas Costa nin bonservisinin %80 için 7 mio istiyordu.. Sizcede Lulinha nin yahu Neymar yada Douglas Costa nin alinmasi muhtemel değil mi? Hem prestij açisindan hem de vizyonumuz açisindan çok faydali olacaği kanaatindeyim.

Ayni yeteneklerden Fransada da mevcut yani.Brezilyalilardan çekinoyrsak ayni yeteneklerden Fransa da yeterlice mevcuttur..

Hepinizden olumlu eleştiriler bekliyorum arkadaşlar;

Biliyorsunuz Brezilya nin yetenekleri meşhur. Bu furyaya Neymar,Lulinha Kardec vs, gibi yidlizlar da eklendi. Alan kardec 2,5 mio ya Benfica ya geçti; Alex Teixeira 3,7 mio ya Skahtar Donetsk e gitti; Ramires deseniz Benfica ya 7,5 mioya gitti. Peki bu aralar Portekiz 2. liginde mucadele eden Lulinha gibi bir yeteneğin Galatasaraya kazandirilmasi çok mu zor? Keza ayni düşüncelerim Douglas Costa ve Neymar için de geçerli.Kulubu Douglas Costa nin bonservisinin %80 için 7 mio istiyordu.. Sizcede Lulinha nin yahu Neymar yada Douglas Costa nin alinmasi muhtemel değil mi? Hem prestij açisindan hem de vizyonumuz açisindan çok faydali olacaği kanaatindeyim.

Ayni yeteneklerden Fransada da mevcut yani.Brezilyalilardan çekinoyrsak ayni yeteneklerden Fransa da yeterlice mevcuttur..

+1905 neymar sol kanatta çok iyi iş yapar kewellden sonra. forvet mevkisi zaten

Beşiktaş altyapısından Orhan Gülle'yi alabiliriz.Bu çocukta gelecek var.En son u-17 dünya kupasında izlemiştim.Turnuvanın en iyi oyuncularından biriydi.Tekniği, fizik yapısı ,oyun zekası iyi geldi gözüme.Ön libero oynuyor.En son Aston Villa teklif yapmıştı ama ne oldu bilmiyorum.Malum Musrafa Denizli'nin gençlere ne kadar önem verdiği ortada,denemekte fayda var.

Eğer gelecek vaadediyorsa rakip takimmiş; yahut ezeli rakipmiş bunlar gozardi edilip mutlaka kadroya katilmali..Ama bir iki tane de gelecek vaadeden yabanci alalim;olmeden bunu bir gorelim.Basinda; ''Galatasaray'dan muthiş atak; NEYMAR Galatasaray'a.'' gibisinden bir haber duyalim; bir sezon sonra Barcelona muthiş bir teklifle kapimizi çalsin..Bla Bla Bla....

fm adamları onlar renkdaş yapma kaç kere izlediniz

Orta sahaya cok iyi gider:

JermaineJenas3.jpg

Geri
Üst Alt