Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Orta sahaya cok iyi gider:

JermaineJenas3.jpg

kimdir nedir inmidir cimdir :D

Bir kere İngiliz oldugu kesin ;tipinden belli.Allah bilir birde 2 ligde oynuyordur; ancak koparmasi zor olur. İngiltere den oyuncu almak; hele hele hem ingiliz olup hemde genç olanini almak sankilim zor gibi ..

Jermaine Jenas yahu, bence orta saha icin ideal adam. Hem hizlidir, mucadelecidir, hem de cok iyi pas yapar ve ataga katilir.

Bir kere İngiliz oldugu kesin ;tipinden belli.Allah bilir birde 2 ligde oynuyordur; ancak koparmasi zor olur. İngiltere den oyuncu almak; hele hele hem ingiliz olup hemde genç olanini almak sankilim zor gibi ..

Ingiltere 2. liginde oynamak ayip degil ki. Orda en az 20 adam vardir bizim lige fazla gelecek.

Tottenham'da Huddlestone var yillardir hayranlikla izlerim. Bizim Mustafa gibi ayni ama yetenekli versiyonu. Inanilmaz bir pasor. Ama bize lazim olan Jenas gibi hareketli box-to-box tarzi bir herif.

Ornegin bu cocuk: "Çılgın" City!.. - Futbol - Ajansspor.com

Iki ayagini da cok iyi kullaniyor. Inanilmaz hizli ve caat diye adam gecebilen biri. Uzaktan vuruslari mukemmel. Forvet hattinda her yerde en iyi sekilde oynar. Ama almak biraz sikar. Gelse, en iyi transferimiz olur.

Soyadı: Karacan

Isim: Jem Paul

Takma adı: Jem Karacan

Doğum Tarihi: 21.02.1989

Yaş grubu: 1989

Boyu: 178

Uyruk: Türkiye, İngiltere

Posisyon: Orta saha, Central midfielder

Kulüp: Reading FC

A-Milli futbolcu: hayır

İzlenme: 4009

Futbolcuyu oylayın: Zero Rating12345 34 ratings ø 4.59

15.02.08: Jem Paul Karacan ist U19 Nationalspieler für die Türkei.

07/2008: Jem Karacan hat bei Reading FC einen Vertrag bis 06/2011.

19.01.09: Jem Karacan ist U-21 Nationalspieler für die Türkei.

ark. belki hepiniz biliyorsunuz ama bide ben tanıtmak istedim bu genç dinamik oyuncuyu...

Bildiğiniz gibi bu hafta ingiltere federasyon kupası vardı ve reading ile liverpool karşılaştılar maç 1 1 bitti ve reading liverpool a zor anlar yaşattı.

Ben çok merak ettiiğim ve 3 4 kere izlediğim bir oyuncu için gece saat 4 te maçın tekrarını full izledim ...

Ve hayran olduğumn 2 3 yıl içinde premier ligde çok iyi bir takımda izleyeceğimiz bir oyuncu gördüm

Adamın fiziği aynen özer hurmacı ...

Çok iyi bir ciğere sahip 88 inci dakikada (mc oynuyor) liverpool un sol beki insua ya korner çizgisinde çok sağlam bir pres koydu...

Top kontrolü çok çok iyi.. Baskıya rahmen kontrolle çalım atabiliyor hayran kaldığım 2 3 hareket yaptı...

Adam çok hızlı sanki sağ açık topçusu gibi...

Zayıf duruyor ama yere sağlam basıyor...

Akıllı ve uzun topları var...

Türk pasaportu var...

oyun stili aston villa daki lampard a benziyor.

Kesin alınmalı oyunun 2 yönünü kullanıyor..

Ondan daha az özelliği olan nuri ye istenen bonsewrvis ortada

Kaçırmayalım ark.,

Ve en büyük bomba 2 yıl önce galatasaray a gelmiş denenmiş ama zamanın hocaları beğenmemiş

Jem Paul Karacan iyi güzel yazmışsın tam heyecanla okuyor bilgileniyordum ki aston villa daki

lampard kısmına gelince bitirdin olayı...

sahi hangi lampard bu??

Beğenilmemiş değilde Türkiyeye alışamamış, Türkçesi çat pat varmış diye duydum. Ayrıca babası fanatik GALATASARAYLI imiş.

BABASINI OYNATILIM o zaman.............!!

birde bende turkiyede dogumadim ve yasamadim ................AMA TURKCEYI urenmeye gayret ediyorum!!!!!!!!!

NE MUTLU TURK OLANA!:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

BABASINI OYNATILIM o zaman.............!!

birde bende turkiyede dogumadim ve yasamadi ................AMA TURKCEYI urenmeye gayret ediyorum!!!!!!!!!

NE MUTLU TURK OLANA!

Olabilir ama .............. tane nokta ve !!!!!!!! tane ünlem koymana gerek yok görüntü kirliliği oluyor

ucuz konusma!!BENIMLEN BIRSEYE GIREMEZSIN!.........

Alamazsın veremezsin sen beni yenemezsin..:p

Yeni Nesil "Roberto Ayala"

Bu bir duyum, haber vs. değildir. Sadece öneridir.

maximiliano-moralez-nicolas-otamendi-2009-7-5-18-51-3.jpg

Nicolas Otamendi

DOĞUM TARİHİ:12/02/1988

UYRUK: Arjantin

BOY: 178 cm.

KİLO: 75 Kg.

FORMA NO.:19

610x.jpg

Kendisi Arjantin Liginde forma giymektedir. Ve benim yazmış olduğum "yeni Roberto Ayala" benzetmesi sadece bendenize ait değil, başka yerlerde de kendisine bu gözle bakılmaktadır.

Nicolas Otamendi: The ‘New Roberto Ayala’ - Argentine Revelation Ideal for Arsenal, Spurs, Man City or Aston Villa

Kendisinin şans eseri 1 maçını seyrettikten sonra o maçtaki geriden oyun kuruşu, kısa boyuna rağmen hava toplarına harika yükselişi, sürati ve top kesiciliği tam manasıyla mükemmeldi. Sanki Roberto Ayala vardı sahada. Henüz çok genç ve dünyanın dev takımlarından bir tanesine transfer olmadı. Şans eseri seyrettiğim maçından sonra kendisinin gene yaklaşık 8 maçını seyrettim. Hepsinde mükemmele yakın oynadı. (Tek dezavantajının boyu olduğunu düşünüyorum.)

otamendi-velez.jpg

Bu oyuncuyu kesinlikle düşünmeli ve mümkünse transfer etmeliyiz. Çok değil, en fazla 3 sene sonra Valencia, Roma, Porto ayarında klüplere transfer olacaktır. Hatta Arsenal gibi bir klübe bile gidebilir. Günümüz futbolunda bir stoperde ne lazımsa, hemen hemen hepsi kendisinde bulunuyor.

nicolas-otamendi-.jpg

Cevap: Yeni Nesil "Roberto Ayala"

Bilal Demir Tarafindan tasinmistir.

Cevap: Yeni Nesil "Roberto Ayala"

Otamendi iyidir..

hiç izlememişimdir..

fm efsanesidir..

Geri
Üst Alt