Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Eduardo Salvio

Müthiş bir yetenek daha. Arjantinin çıkarmış olduğu cevherlerden bir tanesi.

Arkadaşlar, bu isme dikkatli bakmanızı öneriyorum. Lanus takımının kanat özellikleri taşıyan forvette oynayan genç futbolcusu. Futbolcu üretme fabrikalarından olan Arjantin " adamlar çıkarıyor arkadaş" yine dedirtecek bir adam çıkarıyor şimdi piyasaya. U-17 ‚ U-20 kademelerinde oynadıktan sonra kendisi 4 defa yanılmıyorsam Arjantin Milli takımında oynamış. Arjantin'liden çok Brezilyalı gibi esasen. Brezilyalı bilek hareketleri ile Arjantinlinin zerafetini birleştirin‚ gözünüzün önüne getirin. İşte bu noktada karşınıza Salvio çıkacak ...... 1‚72 boyunca 13 Mayıs 1990 doğumlu.

Haberleri çıkmıştı bir ara.. ama bence araştırılması gerekli.

Aleksandar Kolarov lazioda oynuyor solbek sol açık her ikiside 24 yaşında bize yar ederlermi acaba

Yalnız Honda CSKa'ya gitmiş.

Cardozo keşke alabilsek.. keirrison Türkiye liginde oynayamaz yerler çocuğu ama Cardozo nefis olurdu.Frikik desen frikik boy desen boy pos desen pos hem havadan hem yerden etkili tam anlamıyla bir santrafor.Bonservisi sanıyorum ki 8 milyon euro civarlarında aşar bizi bu bağlamda.

Geçtiğimiz hafta sonu Machaster United-Leeds United maçını izledim.Leeds'in 9 numarasını çok beğendim. Tek başına yıprattı Manu defansını ve golüde o attı.

Geçtiğimiz hafta sonu Machaster United-Leeds United maçını izledim.Leeds'in 9 numarasını çok beğendim. Tek başına yıprattı Manu defansını ve golüde o attı.

Jermaine Beckford.Bende çok beğendim o adamı.Çok iyi bir forvet oyuncusu.Çok güçlü,yüzünü döndüğü zaman dribbling yapabilen gol vuruşları gayet iyi olan bir oyuncu.26 yaşındaymış.Çok iyi bir yedek olabilir aslında.

Jermaine Beckford.Bende çok beğendim o adamı.Çok iyi bir forvet oyuncusu.Çok güçlü,yüzünü döndüğü zaman dribbling yapabilen gol vuruşları gayet iyi olan bir oyuncu.26 yaşındaymış.Çok iyi bir yedek olabilir aslında.

ark. öyle oyuncular türkiyede her takımda var.bize sezon ortalaması 20 25 gol olan ve takım için oynayan ve bana göre mümkünse türk pasaportu olan oyuncu lazım onunda ismi sercan yıldırm..

Şimdi sercan bu yıl 2 gol attı demeyin bence şuanlık gs de olsa gol ortalaması 15 civarı olurdu.

2 yıl içindede 20 25 ortalamyı tutturur

Jem Paul Karacan ve Valencia'dan Vicente yada Jordi Alba.

Baros iyileşti, Nonda da sene sonuna kadar idare eder. zaten Kewell her maç yazıyor nerdeyse. Bence iyi bir tane ortasaha alalım biz. Ortasahayı toparlıyacak bir adam, defans problemlerine bile çare olur. Mesela o bölgede biraz top yapmayı bilen bir adam olsa rakibe top göstermeyiz. Böylece daha az açık veririz. Topal, Sarp hiç bilmiyor pas yapmayı.

Meira takımda kalsa iş yaparmıydı o bölgede merak ediyorum.

------------Transfer--------------

----Elano------------Caner/Arda---

-----Keita/Elano------Arda/Kewell--

-------Baros/Nonda/Kewell-------

Menajerlik oyunu oynamıyoruz..Hiç bir başarısı yok bu saydığın elemanların..Cardozo geçen sene de vardı..Hiç bir şey yapamadı..Saviola ölmüş gömmemişler..:DRamires zaten forvet değil defans..Menajerlik oyununda iyi olabilir bilemicem. Keirrison sezon başından beri ligde sadece 4 maça çıkabildi ve bunların sadece 1 tanesinde ilk 11 başladı. Toplam aldığı süre 150 dakika. Di Maria iyi oyuncu ama geçen sene de deplasmanda 2-0 yendiğimiz maçta nedense göremedim kendisini pek:p Her şey menajerlik oyunu değil. Galatasaray bu Benfica'yı içerde dışarıda yine yener..

Çok yanliş düşünüyorsun abi yaa..Oyuncu ransfer ederken kulubuyle ne başarilar kazanmiş kazanmamiş ne onemi var ki.. Arsenal oyuncu alirken oyuncularin başarisiyla mi ilgileniyor..

Cardozo ; gecen sene de duman ediyordu ;bu senenin ilk yarisinda adam 14 gol sallamiş; keza saviola nin da 7 golü var..

Ramires; gelecekteki en iyi onliberolardan birisi olacak diye bir makale okumuştum ;hakkaten de oyle yani .Henüz yedek de olmuş olsa adam Brezilya milli takimi için ter döküyor..

Di maria ; Bu adam için ingiliz kulupleri sirada bekliyor ;Benfica 40 mio istiyor..Geçen sene ki maçta bile sol kanattan etkili bindirmeleri vardi; hatta gol pozisyonuna bile girmişti..

Keirrison ; o da genc yaşta Brezilya liginde gerekli olan patlamayi gosterdi ki odulunu Barcelona ya transfer olarak aldi zaten. Şimdi benfica da 2 si banko 6 tane forvet oyuncusu varken forma şansi bulmasini kim bekleyebilir ki..Ancak oyuncuyu biz kiralamiş olsaydik sezon başinda; Mukemmel bir oyuncu çikacakti Galatasaray bunyesinden..Galatasaray da yedek kalma derdi de olmayacak 2,3 haftalik uyum sürecinden sonra o da gollerini siralamaya başlayacakti zaten..

Forvete yabancı bir genç alınsın, Nonda stoper denensin.

Bence NONDANIN EMeKLILIK ZAMANI COKTAN GELDI!

610x.jpg

Papa Gueye ;)

Geri
Üst Alt