Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Gaziantepli Murat Ceylan'ı birkez daha izledim ve bu adamı kesinlikle transfer etmeliyiz diye düşünüyorum.Barış gibi koşan ama onun adam geçebilen ve orta sahada her tarafta oynayabilen daha yeteneklisi kısaca anlatmak gerekirse.

İnşallah sene sonu kaçırmayız bu adamı,M.Topuz dan bile daha iyi diyebilirim.

Ramires mukemmel bir topcu bugun adnan sezgin guney amerikaya cıkarma yapıyor diye haber cıkınca tobininde durumu bildigimiz mecul artık bavullarını topluyordur hemen aklıma ramires geldi gagoyu istemiş alamamıstık demişti yani gago gibi bir yetenegi görmüş sezgin inşallah ramires gibi bir topcuyuda görmüştür ama bu sefer kacırmamak lazım.

Ayrıca takım arkadası Guillerme muthiş bir forvet bnce bize pivot forvet lazım degil biz özellikle yerden oynamayı bu sene ögrenmeye basladık eskisi gibi eger bir pivot forvet gelirse eski tas eski hamam hop şişirmeler baslar yine ama alıcagımız adam zlatan gibi olursa o zaman cıtımız cıkmaz tabi ama cardozo aradıgımız adam degil bence bianchi zlatan gibi olmasada onun 2 dusuk modeli olabilir:D

Hocam dikkat ettiysen Cardozo'nun tekniği Baros'un en az iki katı daha iyi lütfen bir kere dikkatlice izle.Cardozo geldiğinde hem kendisi oynar hem yanındakini oynatır.

Hocam dikkat ettiysen Cardozo'nun tekniği Baros'un en az iki katı daha iyi lütfen bir kere dikkatlice izle.Cardozo geldiğinde hem kendisi oynar hem yanındakini oynatır.

Yanındakini oynatır orasına eyvallah ama teknik ve hız konusunda katılmıyorum bi kere cok agır ve birebirlerde zayıf dribling yok bitiricilikde o kadar iyi degil bizim evet hava toplarında etkili bir forvete ihtiyacımız var ama sadece hava topuna degil komple bir futbolcu olması lazım kendi dusuncem

Cardozo müthiş transfer olur gerçekten Ramires dediğiniz adamı ilk defa duydum takip etmek lazım dediğiniz gibiyse Tobi'nin yerine alınabilir!

Cardozo müthiş transfer olur gerçekten Ramires dediğiniz adamı ilk defa duydum takip etmek lazım dediğiniz gibiyse Tobi'nin yerine alınabilir!

+ Ramires'i şöyle anlatim Appiah'ın tekniği,hızlısı,akıllısı.

- Appiah'dan tek eksiği Uzun şutlerı onun kadar iyi değil.

rami.png

İyi bir pazarlıkla 5 mn € baglanabilir. Önce sportif acıdan yarar saglanır sonra en az 15 mn € gibi bir paraya satılır.

gui.png

Ben bunu görunce cok sasırdım kiev nasıl bulmusta almıs bu adamı anlamıyorum hemde 5 mn € mukemmel bir transfer ramiresin eski takım arkadası

bay gol diyebiliriz forvet ve forvet arkası oynayabiliyor kieve transfer olmus olmasa alınması daha kolay olabilirdi ama yinede yoklamakta fayda var

villagra.png

Arjantin ve brazilyada bi renkdasın dedigi gibi mantar gibi bek cıkıyor bunlardan birtaneside villagra riverde ferrari ve jose san roman gibi 2 tane daaha bek var ama villagra eger olası bir sol bek sıkıntısında bile orayı koruma yetenegine sahip italyan pasaportu var arjantinde fazla durucagını zannetmiyorum onuda alıp 2-3 sene sonra bir italyan devine guzel bir meblaya satabiliriz.

Yani sözün özü aldıgımız futbolcular burayı sondurak olarak görmemesi lazım bizimde akıllı transfer yapmamız lazım.

İstikrarı çok önemli Can sürekli forma giyiyor mu takımında?

Takımın yıldızı hocam :) Her maçında oynuyor. :)

ScoutGS yorumu.

Ramires, 1987 doğumlu, 1.81 cm uzunluğunda ve orta sahada görev yapmakta. Her ne kadar kaynaklarda bir defansif orta saha oyuncusu yazıyor olsa da, Ramires’i özel kılan ofansif ve teknik yetenekleri ve Cruzeiro’da üstlendiği rol. Gerektiğinde ön liberoda forma giyen Fabrizio’ya yardımcı olan, gerektiğinde ise hücuma çıkarak, ofans hattındaki arkadaşlarına destek veren Ramires, hırslı ve inatçı futbolunu, teknik meziyetleri ve kıvrak bilekleri ile birleştirmekte geri kalmıyor. Ofans ile savunma arasında köprü oluşturan, savunmadan Heleno ve Espinoza’dan çıkan topları ofans hattındaki Wagner, Guilherme, Charles gibi teknik kapasitesi yüksek oyunculara aktarma ve onların en etkili olabilecekleri pozisyonlarda topla buluşmalarını sağlama görevini gerçekten iyi bir şekilde yerine getirmesinin yanında, bu oyuncuların oyundan düştüğü anlarda takımını ileri sürüklemesi ve kendi kişisel çabaları ile pozisyon yaratabilmesi ile de ön plana çıkmakta. Özellikle Cruzerio’nun en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen Wagner’in oyununu rahatlatmak açısından, ikili arasındaki pas alışverişlerinde büyük bir görev üstleniyor Ramires. Bu yaşına rağmen de sahadaki olgun futbolu, hem ofansta hem de savunmada sergilediği performans, onun günümüz futbolunda aranan karaktere ayak uydurabileceğinin işaretlerini vermekte.

Ramirez

Ligde şu ana kadar oynanan beş maçta da forma giyen Ramires, Coritiba karşısında beraberliği getiren golü atmış, ayrıca 4-0 kazanılan Santos mücadelesinde de gol atamasına rağmen özellikle golleri hazırlaması ve teknik meziyetleri ile dikkat çekmişti. Copa Libertadores’te, takımının erken elenmesine ve orta sahada görev yapmasına rağmen 5 gol atmayı başardı ve gol krallığı sıralamasında kendisine üst sıralarda yer buldu. Performansı sayesinde Dunga’nın açıkladığı Pekin 2008 Olimpiyatlarında Brezilya Milli Takımı kadrosunda kendisine yer buldu. Bu genç yetenek bu performansını devam ettirirse ünü Brezilya sınırları dışına taşacak ve Avrupa Futbolunda da adını duyurmaya devam edecek gibi gözükmekte.

Cruzeiro ve genç takım demişken diğer yetenekli futbolculardan da söz etmeden geçmek olmaz. Mevkilerine göre sıralayarak yakın bir süre içerisinde transfer haberlerinin üst sıralarında görebileceğimiz oyuncuların isimlerine bir bakalım.

Adnan Sezgin'e bir ödemeli atıyım :D söylerim Ramires'i!

Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

Aslında MANTIKLI Transfer Önerileri başlığı altında bir konu var ancak genellikle yabancı oyuncular öneriliyor.Burda sadece Banka Asya 1. Lig vs. Türkiye Ligleri'nden göze çarpan oyuncu önerilerini yazsak olur herhalde.:D

Abdullah TAŞAN'a saygılar..... (Dedikodu değil öneriler) :f50:

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.LİG Vs.)Transfer Önerileri

Veli Kızılkaya(Bucaspor)

Denizlispordan Çağlar

Kayseri'den Abdullah.

Gençler'den Soner Aydoğdu.

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

Adanaspor'dan Emrah

Nam-ı değer Messi Emrah

Meira'yı satarsak, yerine Chelsea'nin stoperlerinden Alex ya da B.İvanovic'ten birini alabilsek harika olur. İvanovic'i tercih ederdim. Hem teknik hem kuvvetli biri. 1984 dogumlu, on libero da oynayabiliyor. 12m euroya Chelsea'ye geldi. Hiddink Alex'i tercih ederse, yedek kalmaktansa gitmeyi isteyebilir, hoş peşinde Juventus Milan falan var ama...

Sivasspor'u elini kolunu sallaya sallaya eleyen Braga, Liverpool'a kok sokturen Everton'ı eleyen S.Liege'i 3-0 yendi UEFA'da.

Porto'nun malı olan Braga'da kiralık oynayan W.Renteria'yı alabiliriz. 3m euro civarına bitirebiliriz. 1.86m boyunda ama yerden cok daha iyi, hızlı driblingi var. Son vuruşları ise cok iyi degil. 1985 dogumlu. Bence maliyetine gore iyi bir secenek.

Zaten sene sonu kaleci, onlibero, forvet ve sag bek alınacagı için cok pahalı isimler beklememek gerekir. Tavan bonservis 5m euro olur yine.

Geri
Üst Alt