Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Evet Mehmet, O adam 2 yıldır çok ünlü ve adamda yok yok.Tek göremediğim özelliği frikiklerinin olmaması.3 mio € gibi bir miktara yılın en iyi transferleri arasında girebilir.

Eger braga böyle ilerlemeye devam ederse uefada en az bir yarı final olursa o adamda degere biner hemfiyatı hemde talibi artar ozamanda biz yine avucumuzu yalarız.

Bizde her zaman sene sonunda puan tablosundaki yerimize göre transferler yapılır,bi türlü önceden araştırma,izleme söz kesme gibi işlere girmeyiz,bekle ki transferin son günü gelsin boşta hangi isimler kalmışsa onların peşinden koşup aracılara bi ton para ver.

Adam gibi bir izleme komitemiz olsa genç oyuncuları her bakımdan izlesek 4-5 ay ondan sonra kadromuza uygun fiyatlarla katsak ne olur sanki:008::008:

Bir röportajında okuduğum kadarıyla Bülent Korkmaz birçok ülke de özellikle de afrika'da oyuncu takip ediyormuş. Çok iyi transferler yapacağına inanıyorum...

Bir röportajında okuduğum kadarıyla Bülent Korkmaz birçok ülke de özellikle de afrika'da oyuncu takip ediyormuş. Çok iyi transferler yapacağına inanıyorum...

Evet scout ekibi varmıs hocanın guney amerikalı gencleri cok iyi biliyorum demişti inşallah bir kac tane bulup getirir.

Bülent Korkmaz

-“SÜREKLİ MAÇ İZLİYORUM”-

Evde fazla oturmuyorum. Devamlı maç seyrediyorum. Ne kadar futbol izlerseniz ileride sizin için o kadar iyi bir yatırım olabilir. Futbolcuları tanıyorsunuz hem futbol hem kişilik olarak. Hafta sonları genelde evdeyim sadece. Sabahtan akşama kadar yerli olsun yabancı olsun tüm maçları izliyorum televizyonda yayınlanan. Onun dışında ailem hayatımı kaplıyor tabi ki. Köpeğimle de zaman geçiriyorum.

-“BÜTÜN DÜNYADA FUTBOLCU İZLİYORUZ”-

Benim yardımcılarım var. Türkiye’de hemen hemen her bölgede. Güney Amerika, Avrupa ve Afrika olmak üzere futbolcu tarıyoruz. 4–6 kişiler. Oyuncu seçerken bütçeye göre hareket etmeniz lazım. Belki çok iyi bir oyuncu vardır elinizde ama bulunduğunuz kulübün yapısı o oyuncuya uygun değildir. Güney Amerika’daki hemen hemen her futbolcuyu tanıyorum. Kamplar olduğu zaman kamplara gidiyoruz, oyuncunun maçı yayınlandığı zaman onları izliyoruz, biz izlemeye gidiyoruz… En azından iyi olduğunu bildiğimiz oyuncuyu takip ediyoruz.

Röportajından...

Artık ligimizde kaliteli yerli oyuncu bulmak çok güçleşti.Benim gözüme batanları yazmak istiyorum.M.Topuz -Özer--Secan Yıldırım gibi isimleri yazmıyacağım.

İsmail --G.Antep:Sol bek sol açık oynuyor ve daha çok genç.Kıvrak bindirme yapmasını verkaj , koşu yapmasını çok iyi bilen biri.Teknik ve ortaları çok iyi olan biri.Volkan Yaman ın Galatasaray ın oyuncusu olmadığını düşünürsek Hakan Balta ya çok iyi bir altarnatif olur düşüncesindeyim.

Burhan--Gençlerbirliği:Bilekleri çok yumşak kıvrak hızlı akıllı bi topcu.Hücüm yönünden takımına zenginlik katan biri.

Batuhan--Beşiktaş:Yaşı çok genç olmasına rağmen günümüzün Hakan Şükür ü bence

Çağlar--Denizli:Çağlar ı bilmeyeniniz yoktur.İyi bi sol bek.Transferi de zor olmaz kanaatimce

Artık ligimizde kaliteli yerli oyuncu bulmak çok güçleşti.Benim gözüme batanları yazmak istiyorum.M.Topuz -Özer--Secan Yıldırım gibi isimleri yazmıyacağım.

İsmail --G.Antep:Sol bek sol açık oynuyor ve daha çok genç.Kıvrak bindirme yapmasını verkaj , koşu yapmasını çok iyi bilen biri.Teknik ve ortaları çok iyi olan biri.Volkan Yaman ın Galatasaray ın oyuncusu olmadığını düşünürsek Hakan Balta ya çok iyi bir altarnatif olur düşüncesindeyim.

Burhan--Gençlerbirliği:Bilekleri çok yumşak kıvrak hızlı akıllı bi topcu.Hücüm yönünden takımına zenginlik katan biri.

Batuhan--Beşiktaş:Yaşı çok genç olmasına rağmen günümüzün Hakan Şükür ü bence

Çağlar--Denizli:Çağlar ı bilmeyeniniz yoktur.İyi bi sol bek.Transferi de zor olmaz kanaatimce

Burhan ve Batuhan ve Çağlar iyi oyuncular İsmail hakkında bilgim yok bunlar bilindik oyuncular genelde!

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

samsunspordan burhan coşkun,turgay,volkan çekiç,sercan temizyürek bu aralar samsunsporu takip edin genç oyunculardan kurulu bir kadro ve canla başla mücadele ediyorlar.

Murat duruer(ankaragücü)

Erman kılıç(ibb)

Eren güngör(kayserispor)

Murat ceylan(gaziantepspor)

Murat tosun(ankaraspor)

Volkan şen(bursaspor)

Hakan özmert(antalyaspor)

Abdurrahman Dereli,Sezer Badur (Sivasspor)

Ozer Hurmaci (Ankaraspor)

Murat Ceylan (Gaziantepspor)

Soner Aydogu Fenerlidir haberini< olsun :D

Genç oyuncu alacaksak dardanelspordan alalım :D

Kesinlikle Murat Ceylan Gaziantepspor'dan

Lincoln'e yedek olarak ---> Özer Hurmacı

Bilica - Sezer Batur - Abdurrahman (Sivasspor)

Çağlar(Denizlispor)

Murat Ceylan (Antep)

-Caykur Rizespor'a Ferdi karsiliginda verdigimiz Cagri Yarkin. Tanju ile Hakan Sukur'un karisimi super bir forvet olabilir eger uzerine dusulurse. Cocuklugumuzda yillarca beraberde oynadik.

-Sakaryaspor'un kalecisi Mondragon x Cordoba karisimi Martinez.

-Antalyaspor'un sol dinamosu Ugur Kavuk.

-Sezon sonu sozlesmesi bitecek olan Batuhan Karadeniz.

-Ve herkez gibi Kayserispor'un Ereni.

Genclerden Soner

Antepten Murat C

Kayseri Eren Gungor

İbb Erman Kılıç(bu adam alınmalı cok iyi)

Sizin söylediklerinizden göze çarpan birkaç isim var.İsterseniz bunları bi tartışalım.

Denizlispor - Çağlar
calar_29122008.201210.jpg

Milli takımda da Fatih Terim görev verdikçe oynadığını gördük.

Gaziantepspor - Murat Ceylan
r_20080421011758_murat_ceylan.jpg

Beğenenler çok fazla gerçekten takıma büyük katkı sağlıyor.

Kayserispor - Eren Güngör
Eren-Gungor3.jpg

Tolunay Hoca ilk 11'in değişmez isimlerinden biri yaptı onu.Milli takımlarda da oynuyor.Emre Güngör'ün kardeşi.

Geri
Üst Alt