Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Olm orta sahaya defans ve pas yapicak kapi gibi adamlar lazim. Scharner super olur, Wigan'in diregi gibi adam.

Yasiyo mu la o hala? :o Ordan Emana da olur, Topal-Emana-Elano veya hut Topal-Scharner-Elano. Iyi olur iyi.

Yau hu ilk onbire Neill, Yabanci orta saha, Elano, Keita, Jo istersen de Kewell. * Yani Nonda ve Tobi gonderilirse diyom.

Bankolar: Neill, Scharner, Elano, Keita, Jo

Yedekler: Kewell (rotasyon diyek), Baros, Leo

75934_0.jpg

İstiyorum arkadaş. :D Eski günlerine döndürürüz. Hem Türk hem de çok para istemezler..

:2_thumbs_up_-_anima
Cunku Lincoln cok eski degil daha 1 yıl once mukemmel oynuyordu. Takımı tek basına sırtlıyordu, kaç asisti vardı... Bulent faciası teknık adam olmasaydı. Ruslar L.Moskova 7m euroyu gozden cıkarmıstı.

Lincoln sorunlu'da Elano City'de sorun yasamadı ya da Jo ya da V.Love, Fred vs. piyasaları bitti mi? Sorundan cok Sahada Ne Yaptıgı onemli kulupler için. Lincoln bizden kotu oynadıgı için gitmedi hatta disiplinsizlik yuzunden de gitmedi. Cunku geldigi gunde disiplinsizdi zaten. B.Korkmaz basını yedi.

Lincoln 5 yıl once neyse aynı Lincoln karakter olarak, futbol degerini Bulent bitirdi ama son gosterdıgı performans bayagı iyiydi. Lincoln'un ayrılamamsındaki neden ne DİSİPLİN SORUNLARI ne de PERFORMANSI bence. Tek sebep bizden aldıgı akıl almaz YILLIK UCRETİ ve YAŞ'ı. Kimse 31 yasındaki adama bonservis + 3m euro net para vermeyi mantıklı bulmuyor, cunku.

Renkdaşım şöyle birşey var linchon 1 senedir oynamıyor kondisyon ne durumdadır sen düşün orasını linchonun sonu olsa olsa appiah gibi olur ancak demişsinki elano falan sorun lu ayrıldı , tamam sorunlu ayrıldılarda linchonun sorunu apayrıydı elano nun disiplinsizce davranışları yoktuki sadece menejerle anlaşamıyorlardı o akadar jo nun disiplinsizce hareketleri var o ayrı ama adam 22 yaşında ve neler yapmış olduğuda ortada linchon galatasarayımızda 2 sezon top oynadı istatistikler ortada kim alır artık schalkeden sonra düşüşe geçtiği apaçık ortada bunu buraya yazıyorum linchonun sonu en iyi ihtimal appiah gibi olacak :2_thumbs_up_-_anima

75934_0.jpg

İstiyorum arkadaş. :D Eski günlerine döndürürüz. Hem Türk hem de çok para istemezler..

aynen bu adam alınsa ve eski günlerine dönse süper oynar mehmet a. adamı bırakmayıp topu alışlarına hastayım böcek gibi yapışıyor adama bide arkaya atılan uzun pasların hepsini mehmet keser mantikli öneri :bgking1::bayrak:

Bizim oyuncu bakmamız gereken bölge orta saha göbek Santos felan olmamalı isim olarak biri aklıma şuan direk olarak gelmiyor ama oyuncu baktığımız bölge yanlış.

Santos u napıcaz anlamıyorum gençlerden rotasyonda kullanılabilecek Caner ve Emre Çolak varken ne gerek var Santos a ben kötü oyuncu demiyorum ama alırsakta bizi bir level atlatmaz

Onun yerine ortasahanın ortasına iki yönlü api,emana tarzı bi eleman alsalar takım olduğu yerden çok daha ileri gider...

Avatarımı istiyorum. Zaragoza ile anılıyor. Hunberto Suazo, L.Ponzio gibi istedigim adamları hep Zaragoza aldı. Bu kez de benım dedigim olsun yahu. Haldun yap bir surpriz, zaten son 2 transferin basında yer aldı :)

Caner takımda kalmalı, Kewell giderse cok sorun degil. Caner-Arda sol acık oynar.

Sol bek alınmalı, alınabilecek tek yerli sol bek Malik Fathi.

75934_0.jpg

Umarım gelir. Şu ortasahayı az da osla toparlar.

Sakatlık durumu ne oldu? Maçlara çıkmaya başladı mı? Orta saha için yabancı biri gelmeyecek gibi; sakatlığı geçtiyse alınabilecek en mantıklı isim.

Ali Turan gelirse 1-Servet 2-Neill 3-Gökhan 4-Emre A. 5-Emre G. 6-Ali T. olmak uzere 6 stoperimiz oluyor. Bu sayı cok fazla. Yani bir stoperin gitmesi lazım. Sık sakatlandıgı için adayım Emre Gungor.

Kewell sezonu kapattı gibi nisan mayıs gibi donecek deniyor. Kewell forvet ozellikliydi. Sol acıkta Arda caner ama forvette sıkıntılıyız. Yerli forvetlerden Halil gelmek istemiyor, Sercan cok pahalı, geriye sadece Mustafa Pektemek kalıyor az da olsa fayda verebilecek gelecegi olan.

Aykut'un sozlesmesi bu yaz bitiyor. Yani haziranda bedeva. Ufuk sonrası takımda kalmak isteyecegini sanmam.

Kayseri'nin kaleci ihtiyacı var. Bu yuzden Aykut&Ali Turan takası her iki taraf için de mantıklı.

G.Birliği, İlhan'ı A.Gucu'ne satabilir. A.Gucu oyuncuyu cok istiyor ve paraları cok. İ.Cavcav bu fırsatı kacırmaz. Alparslan-S.Calık transferleri sonrası iyi ilişkilerle birlikte, İlhan Eker'in boslugunu Emre Gungor'le doldurabilirler.

G.Birligi ile M.Pektemek karsılıgı S.Kurtulus+E.Gungor takasına girilebilir.

:2_thumbs_up_-_anima

Renkdaşım şöyle birşey var linchon 1 senedir oynamıyor kondisyon ne durumdadır sen düşün orasını linchonun sonu olsa olsa appiah gibi olur ancak demişsinki elano falan sorun lu ayrıldı , tamam sorunlu ayrıldılarda linchonun sorunu apayrıydı elano nun disiplinsizce davranışları yoktuki sadece menejerle anlaşamıyorlardı o akadar jo nun disiplinsizce hareketleri var o ayrı ama adam 22 yaşında ve neler yapmış olduğuda ortada linchon galatasarayımızda 2 sezon top oynadı istatistikler ortada kim alır artık schalkeden sonra düşüşe geçtiği apaçık ortada bunu buraya yazıyorum linchonun sonu en iyi ihtimal appiah gibi olacak :2_thumbs_up_-_anima

Elano sadece T.D anlasamiyormus... komiksin be.

Geri
Üst Alt