Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

tot - leeds maçında Jermaine Beckford çok yetenekli geldi bana youtube da inceleyince baros ve nonda nın birleşimi çabukluk hız çeviklilik net vuruş

YouTube - deanlufc's Channel

ucuz bir oyuncu 27 yaşında (26 aslında)

https://www.uludagsozluk.com/disari/?b=jermaine beckford&u=http%3A%2F%2Fwww.transfermarkt.co.uk%2Fen%2Fspieler%2F38874%2Fjermaine-beckford%2Faufeinenblick.html

Aurelio'nun durumu nedir. Acil plan icin getirilebilir aslinbda. Tabi ki, sakatlik, fiyat pahaliligi falan yoksa.

.......................................................ufuk...........................................................

ali turan..................neill.............................................servet...............hakan balta

...................................sabri...............................caner.......................................

................................................... elano.........................................................

keita............................................ baros.................................................kewell

.......................................................ufuk...........................................................

ali turan..................neill.............................................servet...............hakan balta

...................................sabri...............................caner.......................................

................................................... elano.........................................................

keita............................................ baros.................................................kewell

Doktor bu ne? :eek:

doktor bu neee.. doktor bu ne...:))beyni çalışan adamları koydum ön liberoya..insan seyredecek bunları

Şimdi bize ne lazım? Solda adam cok Gio yerine hem sag acık hem forvet arkası hem tek santfor oynayacak, transferi gelmiş, piyasası dusmus, kaliteli, İtalya-İngiltere-İspanya-Fransa liglerinden birinde oynayan, kulubunun satmaya sıcak baktıgı biri...

Kim mi?

Olimpiyakos ve Hamburg ilgileniyor...Hamburg Rudd'u aldı, vazgecmistir muhtemelen.

Kim kim

önümüzdeki sene takımda olmayı haketmeyen futbolcular listesi:

1-aykut çetin-uğursuzun önde gideni,yedek klubesinde bile olmamalı

2-uğur uçar-iyi niyetli ama sakatlık onun olmayan özgüvenini eksilere indirmiş

3-servet çetin-para ederken satılmalı o vucutla santrfor yaklaşmaya korkmalı ama nerdee..bir kornerdende gol attığını görsem dişimi kıracam..

4-ayhan akman-bu saatten sonra mantalitesini değiştirmesi imkansız..umut yok..

5-barış özbek-bir topa aynı anda hem kafayla hem ayakla hemde diziyle vurmaya çalışan adama söylenecek söz yok..

6-mehmet topal-aklı avrupada olan adamı tutmayacaksın,,hem ne var bu avrupada onuda anlamış değilim..

7-nonda-ne kadarda seviyor olsamda.yabancı kontenjanına takılıyor

8-kewell-illaki gitmek istiyorsa teşekkür edilmeli..

veee...seneye bu takıma yurt içinden ve dışından fr ın isteği doğrultusunda genç ve yetenekli futbolcuların katılımıyla puroyu yakıp arkamıza yaslanıp keyifle maçları seyredeceğiz..

Yerli bir forvet alalım, Nonda'yı gönderirsek de bir orta saha ve kapayalım transferi. Altıntop kardeşler cuk otururdu. :)

önümüzdeki sene takımda olmayı haketmeyen futbolcular listesi:

1-aykut çetin-uğursuzun önde gideni,yedek klubesinde bile olmamalı

2-uğur uçar-iyi niyetli ama sakatlık onun olmayan özgüvenini eksilere indirmiş

3-servet çetin-para ederken satılmalı o vucutla santrfor yaklaşmaya korkmalı ama nerdee..bir kornerdende gol attığını görsem dişimi kıracam..

4-ayhan akman-bu saatten sonra mantalitesini değiştirmesi imkansız..umut yok..

5-barış özbek-bir topa aynı anda hem kafayla hem ayakla hemde diziyle vurmaya çalışan adama söylenecek söz yok..

6-mehmet topal-aklı avrupada olan adamı tutmayacaksın,,hem ne var bu avrupada onuda anlamış değilim..

7-nonda-ne kadarda seviyor olsamda.yabancı kontenjanına takılıyor

8-kewell-illaki gitmek istiyorsa teşekkür edilmeli..

veee...seneye bu takıma yurt içinden ve dışından fr ın isteği doğrultusunda genç ve yetenekli futbolcuların katılımıyla puroyu yakıp arkamıza yaslanıp keyifle maçları seyredeceğiz..

Sezon sonu için

1) Aykut gitsin. Bu takımda ben yedek oturmam diye sorun çıkardığı gün gönderilmeliydi.

2) Uğur Uçar. Henüz yeni atlatıyor sakatlığı. Hala Sabri'den iyi olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki 10 sene bu takımın çok önemli oyuncularından biri olucak. Buna eminim.

3) Servet Çetin. Bence de satılmalı. Yaşı dışında bizim oynamak istediğimiz sisteme de uygun değil. Ancak sanıyorum yabancı kontenjanına takılıyor. Malesef takımda 5 tane iyi Türk futbolcu bulunmalı. Hamit Altıntop alınabilir, Caner de takımda tutulursa önünü açmakta fayda var.

4) Ayhan Akman. Bize güzel hizmet verdi. Ama artık kadroya girmesi zor görünüyor. Gönderilmeli.

5) Barış Özbek. Her zaman hazır. Kararsızım. Ama takıma zarar verdiğini hiç görmedim.

6) Mehmet Topal. Bu takımın benim gözümdeki ön liberosudur. Kalması uygun olur. Yeri geldiğinde stoper oynaması büyük avantaj. Ama 8-9 verirlerse hiç durulmasın satılsın.

7) Nonda. Zaten gidicek. Yoruma gerek yok.

8) Kewell. Gitmeli. Yaşlandı. Ayrıca sol açık Arda'nın olmalı. Daha Caner var.

Ben gidicekler listesine Hakan Balta'yı da ekliyorum. Çok vasat bir bek. Ofansif anlamda katkısı daha yüksek kaleciler biliyorum. Mustafa Sarp'ı da yakıştıramıyorum Galatasaray'a ama oda sürekli hazır. Belki de iyi bir yedek olur. Aydın kiraya verilmeli diye düşünüyorum. Benim hala umudum var. Kimi zaman 24 yaşından sonra patlama yapıyor oyuncular. Kayseri, Bursa gibi üst sıralara oynayan Anadolu takımları uygun olur.

Ayrıca Giovanni Dos Santos da bu takıma gelmemeli. Kanatlarında Arda, Keita, Caner gibi ; orta sahasında Elano, Emre(seneye büyük iş yapacağı açık) gibi adamların olduğu bir takımda Türkiye standartlarında fazla lüks olur. Bize Hamit gibi Kompany gibi, Baptista gibi adamlar lazım. Zaten çok transfere ihtiyacımız yok. Genelde, Baros'un da yokluğunun geçici olduğunu düşünürsek bu takımın orta sahasının göbeğinde adama ihtiyacı var. Onu da sanıyorum bir şekilde sezon sonu çözecekler. Ayrıca Jo'nun satış opsiyonunun olmaması nedeniyle önümüzdeki sezon çok üzülecekmişiz gibi gelmeye başladı. İçimden bir his bu sezon 2. yarı parmak ısırttıracak diyor bu adam. Ama Jo gider daha iyisi gelir o ayrı.

Altıntop kardeşler trye gelmeyeceğini söylüyor ama çok saçma bir düşünce.hamit büyük ihtimalle sene sonu gidiyor bayernden ve büyük olasılıkla sıradan bi takıma gidecek.ben ona soruyorum avrupada sıradan bir takımda oynamak mı? trnin en iyi takımında oynamak mı?

aykut demir-gelecegi parlak bir defans oyuncusu sol bekte de ynayabiliyor cok ıse yarar

nuri sahi-hem ofansif hem de defansif yönü olan ender türk oyunculardan

mustafa pektemek-cok hırslı fiziginin yanında tekngiyle de cok kaliteli

Geri
Üst Alt