Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

Evet canlı olarak izlediğim Kayserili Eren Güngör,Ali Turan , Sivasli Bilica,Mehmet Yıldız,Beşiktaşlı Nobre (özellikle Nobre Gs'ye ilaç olur; Nonda ve Ümitten daha cok işimize yarar)

seneye, öncelikle paftaki emre çolak ve çetin güngör a takımda kesinlikle denenmeli :D daha sonra

eren güngör

özer hurmacı

sezer öztürk

sercan yıldırım (zaten :D)

denizlispordaki çağlar birinci başarısız bir futbolcudur bu arada :D

hee birde benim ibb be genç takımında oynayan bir arkadaşım var ümit elçi diye. geçen yıllarda fb ve bjk ilgilenmişti..

alt yapıya alınmasında fayda görüyorum.. hehehehhe

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Belki bilen vardır Yassine Chikhaoui isimli Tunuslu futbolcu. Sağ kanadımızı uçurur gibime geliyor. PES 2009 oynarken farkettim bu adamı Chirne olarak geçiyor PES'te ismi.

Youtube'dan videolarını izledim muhteşem çalımlar falan atıyor, uzun boylu baya iyi fizik var adamda ve inanılmaz teknik.

Sanırım FC Zürich'te oynuyor şuanda.

Belki bilen vardır Yassine Chikhaoui isimli Tunuslu futbolcu. Sağ kanadımızı uçurur gibime geliyor. PES 2009 oynarken farkettim bu adamı Chirne olarak geçiyor PES'te ismi.

Youtube'dan videolarını izledim muhteşem çalımlar falan atıyor, uzun boylu baya iyi fizik var adamda ve inanılmaz teknik.

İsviçre liginde Delgado'da sov yapıyordu geldi noldu :D

Managerden pes'den ordan burdan gördügünüz adamları şuraya yazmayın...

Gerçekte izlediyseniz yazın.

Manisaspor'un 10 numarası Sezer Öztürk'ü 4-5 kere Dspor sayesinde izledim gerçekten çok iyi bir oyuncu yaşıda çok genç 23 yaşında bence alınıp 1. lig takımlarından birine kiralanabilir yada Lincoln'un yedegi olarak takımda tutulabilir...

Manisaspor'un 10 numarası Sezer Öztürk'ü 4-5 kere Dspor sayesinde izledim gerçekten çok iyi bir oyuncu yaşıda çok genç 23 yaşında bence alınıp 1. lig takımlarından birine kiralanabilir yada Lincoln'un yedegi olarak takımda tutulabilir...

Sezon başında alıyorduk galiba!

Yıllık Ücretler :

Linderoth >>> 1.8

Meira >>> 1.2 mio € du galba

Baros >>> 1.8

De Sanctis >>> 1.8

Nonda >>> 1

Ümit >>> 1

Baros yıllık 3 milyon € alıyor :)

1.8 Kewell alıyor

Sinan Arslan' Alıntı:
Sezon başında alıyorduk galiba!

Kaçırmamalıdık :o umarım bu sezon alırız

Baros 3 almıyor Caner bende 1.8-2 milyon € arası alıyor diye biliyorum!

Baros 3 almıyor Caner bende 1.8-2 milyon € arası alıyor diye biliyorum!

Ben 3 alıyor diye biliyorum ...

Tv'de 3 alıyor diye duydugumdan adım gibi eminim ... (tv yanlış demediyse :D )

1.8 Kewell alıyor diye biliyorum

Chike Zidane'nın veliahtı gibi gösterilen oyuncular arsındaydı.Ama beklenen patlamayı yapamadı.Bu arada Basel'in avrupaya gönderdiği oyunculara bi bakın bakalım Delgado gibi patlamama yapamamışlar mı ? En son aklıma gelen Petric'dir

gk-kameni

mc-ramires

amc-gourcuff-hajnal

dc-guaye

fc-carew

Carew'le ilgili bir haber çıkmış The Guardian gazetesinde. Galatasaray veya başka bir takıma gidebilir şeklindeydi sanırım.

Evet o yuzden yazdım zaten cok iyi bir transfer olur aralarından en zor transfer gourcuff olur onuda lincoln rusyaya giderse diye yazdım.

Youtube'da izledim diyorum yorumun tamamını okusaydın eğer anlardın. ;)

Nakit akışı sağlansın diye oyuncu satışı yapabiliriz diyor Polat, öbür taraftan Carew haberi çıkıyor. Beleşe mi gelicek bu Carew anlamadım.

23 yasindaki oyuncu genc degildir.

Sezer Öztürk son 4-5 mactir sürünüyor haberin yoksa, cünkü ona verilen görevi kaldiramiyor. Ama iyi oyuncu bencede.

Konunun dışında ama Gözüme çarptığı ve Türk oldu için yazıyorum.Serdar Taşçı sizce işimize yarar mı ?

18340.jpg

Geri
Üst Alt