Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

364c0b24751c4c85929382565c77e995.jpg

Ferhat Öztorun geri gelsin. Volkan Yaman'dan her türlü iyidir. daha genç ve bizim altyapıdan çıkan bir isim.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

gourcuff diyenler cok manager oynuyorlar

o adami almamiz imkansiz yeni zidan diye lanse edildi

gelecek sene milanda devam edecek

bordo nun alma opsiyonu 15 milyon euro

Alinmasi gereken bi isim kesinlikle Taner Gulleri. Simdi diceksiniz yasi mas adam 32 yasinda ama hic umrumda degil gunumuzun futbolunda yas degil performans onemlidir ve bu adamin performansi ortada. Ayrica kendisi Galatasaray taraftari oldugunu acikladi bakiniz:

https://www.gazeteport.com.tr/SPOR/NEWS/GP_397219

Yani cok buyuk paralar da isticegini sanmiyorum adam cani gonulden bizim icin ter dokucek cinsten cok saglam bi profesyonel bu donem bu tip insanlara ihtiyacigimiz var bence.

Kontratida sezon sonu bitiyor yani bonservisi elinde:

TANER GÜLLERİ - Oyuncu Bilgi Ekranı Türkiye Futbol Federasyonu

Yasi masi bi kenara Nonda ve Umit Karan'dan cok daha faydali olucagi kesin en azindan bitirici bi forvet en kotu ikinci yarilarda oyuna girip sikistigimiz anlarda gol bulup bizi kurtarabilir ve genc forvetlerimize son vurus konusunda tecrublerini aktararak da faydali olur. Son vurus konusunda bence su anda yer yuzundeki en iyi Turk'tur kendisi hat da bence bu konuda dunya capinda.

Kesinlikle Herta Berlin'in kalecisi Drobny'di galba ismi.Ama kesinlikle mütiş ötesi bir kaleci

Jaroslav Drobn?

Ben Taner Gülleri'nin büyük takım oyuncusu olacağına inanmıyorum,bana da baskı yapma pres yapma golü bende atarım 7 metre kaleye,bizim maçta zaten defansla anlaşmış galiba ben gol atayım sizde koşmayın dese herhalde bu kadar olur,küçük takımda oynarken Taner'e 1 adam belki pres yapar,ama Galatasaray'da oynasa 4 adam saldıracak ona tekmeler markajlar öyle kolay iş değil,ve çok hantal bir oyuncu bize 4 gol attı diye alacaksak Taner'i değil,defans oyuncusu almalıyız!

Cafercan.

ORHAN ŞAM

1234344237.jpg

tecrübeli defans aranıyorsa Serdar Taşçı ilaç olur...

ORHAN ŞAM,Sercan Yıldırım ve Erkin caner

yabancı olarak da Bruno Ferreira Mombra...

tabi bunlar dan oncesinde daha az borçlu bir Galatasaray...

Ben bize 4 gol atti diye mi alalim dedim? Adamin bonservisi elinde alicagi maas nonda ve umit'in dorte biri bile degildir belki eee ne kaybedicez? Zaten ben direkt ilk onbir icin de alalim demedim fark edersen...

Açıkcası Taner'in yaşında olsam Galatasarayda yedek bekleyeceğime son zamanlarımda küçük takımda gol kralı olmayı tercih ederim.Ha adamın tek amacı birçoğumuz gibi Galatasaraydır,direk gider.Oda var tabi.

Kameni|Ramires|Arnautovic|Cardozo

Sanctis(?)|Linderoth(?)|Sağaçık(?)|Forvet(?)

Bence Linderoth,Santics,Meiranın yerıne borussia dotmund dakı defans oyuncusu,Appiah,kameni'yi hemen turkiyeye getiririm.

İşte Yapılırsa Yararlı Olacak Futbolcular..

VARAN-1 : Baumjohann - Borussia M'gladbach

20090122225402.jpg

VARAN-2 : TİNGA - Borussia Dortmund

bvb_tinga_entschlossen_468x.jpg

VARAN-3 : Geovanni - Hull City

geovanni_1115047c.jpg

Hoffenheim şu anda futbolcu alınacak en iyi takım seneye birçok oyuncusunu satacaktır bu yüzden ilgilenmekte fayda var.

Carlos Eduardo Marques - 21 - Brazil - Hoffenheim -Bundes Liga

carlos_eduardo_345x468.jpg

Andreas Beck - 21 - Germany - Hoffenheim - Bundes Liga

andreas-beck-hoffenheim-514.jpg

Juventus’ta Deco sesleri

Sezon sonunda futbolu bırakacak Pavel Nedved’in yerine bir oyun kurucu arayan siyah beyazlılar, Chelsea’nin Portekizli yıldızı Deco’yu 6.7 milyon € karşılığında transfer etmeyi planlıyor.

İngiliz The Sun gazetesinde çıkan habere göre; Juventus sene sonunda Chelsea’de forma giyen Deco’yu kadrosuna katmayı planlıyor.

Sezon sonunda futbol hayatına son verecek 36 yaşında Pavel Nedved yerine oyuncu arayan İtalyan ekibi, 31 yaşındaki Deco’yu kadrosuna katabilir.

Juventus’un, 61 kez Portekiz Milli takımı forması giymiş oyuncu için 6.7 milyon € civarında bir teklif götürmesi bekleniyor.

Brezilya asıllı Deco, geçtiğimiz sene Barcelona’dan Chelsea’ye transfer olmuştu. Sezon başında oynadığı ilk iki maçta iki gol atarak dikkatleri çeken Portekizli, sonraki haftalarda hayal kırıklığı yaratmıştı

Neden olmasın ?

Geri
Üst Alt