Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Ben muhasebeci degilimki.Ben isterim sadece.Hem uçuk olan eleman yok o listede.

Valla onu bunu bilmem de Serdar'la Abdullah cidden iyi topcularmis, o listeden de Musa geliyor zaten, Sercan da gelsin cok iyi olur.

Ceyhun, Nuri, Sercan, Serdar, Jem, Gökhan, Aydın, Volkan..

Hepsinin parası uçuk o listede. Diğerlerinden de uçuk olanlar vardır da, tahmin yapamıyorum şimdi.

Musa Çağıran'ı resmi olarak aldık zaten.Ömer Toprak süper bir stoper olacak yakında.Nuri de iyi diğerleri olmaz bize :D:D

GELENLER

_Francisco Ochoa(Real Americano) (GK) ,8-10 Milyon Euro

_Hamit Altintop(Bayern) (MR,MC,DR) (0)

_Rafael Marquez(Barcelona) (DC,DMC) (5.5 Milyon Euro)

_Jo(Manchester City)(SS,ST,LWF) (8.2 Milyon Euro)

_Caner Erkin (CSKA Moscow) (AML,ML,WBL) (3 Milyon Euro)

_Giovani Dos Santos(Totenham) (AMR,AML,AMC,SS) (5.5 Milyon Euro)

_Musa Çağıran(Altay)(DMC,MC) (500000 euro)

_Ali Turan(Kayseri) (DC,DR)

_Çağlar Birinci(Denizli) (DL,WBL) 750.000+Takas

TOPLAM MALİYET:32.450 Milyon Euro

Ochoa'yı 15 milyon Euro'dan asağı alamazsın, o parayı da bi kaleciye biz veremeyiz.

Hamit, ısrarla Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklarken, hem de bonservisi elinde bizden önce EPL takımlarını tercih edeceğini sanıyorum.

Marquez güzel bi hayaldi, geldi geçti. Adam Barca'da çoğu maçta ilk 11 oynuyo, kendimizi kandırmayalım.

Caner ve Dos Santos'u alacağımızdan şüphem yok, JO'nun opsiyonu konusunda net bi açıklama gelmedi henüz, ve 8.2milyon Euro bonservisi varsa alacağımızı sanıyorum.

Musa ve Ali Turan transferleri bitti zaten, Çağlar'ın da sol bek için iyi bi alternatif olacağını düşünüyorum. Benim de sol bek için önerim Malik Fathi ve stopere Ömer Toprak.

Ama ortasahada oyunun 2 yönünü de oynayacak, Elano'nun futbol dilinden anlayan adam gibi bir hatta iki futbolcu alamazsak, 10 tane forvet 20 tane bek 30 tane stoper de alsak, nafile.

- Kim Kallstrom (Bedava)

- Nuri Şahin (Sözleşmesinde 6 milyon € yazıyor)

- Nigel Reo-Coker (Piyasası düştü ve 5 milyon €'ya alınabilir)

Elano'yu 4-5 milyon €'ya satabiliriz. Barış'tan da 1-2 milyon € gelebilir. Ayhan'la da yollar ayrılmalı. Orta sahaya revizyon şart.

Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Nuri Şahin, Kim Kallstrom, Nigel Reo-Coker. 5 tane ilk 11'i gerçekten hakeden adam. Gerekirse Arda da oynabilecek durumda.

nurı ve sercan ı aldık mı eksik felan kalmaz sadece iyi bir orta saha oyuncusu tabi bi de forvet bu takım ı top class yapar forvet zaten var nurı yı alırsak super hamıt te olabilir

Nuri şahini çok beğeniyorum.tam bize göre bir adam alınırsa ilaç olur.Bonserviside çok değil,sanırım 6 milyon euro açıklamıştı Dortmund

- Kim Kallstrom (Bedava)

Elano'yu 4-5 milyon €'ya satabiliriz. Barış'tan da 1-2 milyon € gelebilir. Ayhan'la da yollar ayrılmalı. Orta sahaya revizyon şart.

Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Nuri Şahin, Kim Kallstrom, Nigel Reo-Coker. 5 tane ilk 11'i gerçekten hakeden adam. Gerekirse Arda da oynabilecek durumda.

Nuri için 6 milyon özel bir madde ve temmuz 2011 den sonra aktive oluyor benim bildiğim kadarıyla.

Ochoa'yı 15 milyon Euro'dan asağı alamazsın, o parayı da bi kaleciye biz veremeyiz.

Hamit, ısrarla Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklarken, hem de bonservisi elinde bizden önce EPL takımlarını tercih edeceğini sanıyorum.

Marquez güzel bi hayaldi, geldi geçti. Adam Barca'da çoğu maçta ilk 11 oynuyo, kendimizi kandırmayalım.

Caner ve Dos Santos'u alacağımızdan şüphem yok, JO'nun opsiyonu konusunda net bi açıklama gelmedi henüz, ve 8.2milyon Euro bonservisi varsa alacağımızı sanıyorum.

Musa ve Ali Turan transferleri bitti zaten, Çağlar'ın da sol bek için iyi bi alternatif olacağını düşünüyorum. Benim de sol bek için önerim Malik Fathi ve stopere Ömer Toprak.

Ama ortasahada oyunun 2 yönünü de oynayacak, Elano'nun futbol dilinden anlayan adam gibi bir hatta iki futbolcu alamazsak, 10 tane forvet 20 tane bek 30 tane stoper de alsak, nafile.

aslında bu adam çok iyi hemde Türk pasaportu var.O kadarda pahalı değil alınabilir

sol bek alternatifiiçin bana göre en iyi aday m.aykut demir

forvete bi turk lazım jo nun bonservisini alacagımızı sanmıyorum o da sercan yada m.pektemek

orta sahaya nuri veya hamit alınmalı bunlar hayal degıl kım kallstrom bedavaysa ve gelirse söze gerek yok

defansta da servet gitmeli ali turan yapar o ısı gokhan da gidebilir emre eskı gunlerine donmus gibi unutmayın sıkıntılı song doneminde bu adam sayesınde kurtulduk

leo gitsin ufuk 11 oynasın orda transfere gerek yok

caner gio nun bonservisi alınır herhalede ama jo zor gozukuyor

Nuri için 6 milyon özel bir madde ve temmuz 2011 den sonra aktive oluyor benim bildiğim kadarıyla.

Bild gazetesinde yer alan haberde, Borussia Dortmund ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen şu an 10 milyon avroluk transfer bedeli olduğu belirtilen Nuri'nin, sözleşmesinde yer alan bir madde nedeni ile 1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren 6 milyon Avro karşılığında takımdan ayrılabileceği ifade edildi.

haklısın öyleymiş

- Kim Kallstrom (Bedava)

Hadi isimler güzelde bu Nuri'nin olayı nedir?

6 Milyon € ise harbiden, Haldun'un bir Almanya'ya gitmesine bakar iş.

Umarım olur.

- Kim Kallstrom (Bedava)

Nuri için Hayri basghanın deyimiye kafasını alırız anca

Sözleşmesinde kaç yazarsa yazsın

Artık seneye her mevkiide en az 5 adam almamız şart.Her hafta birini kasaplar mahvediyor.

Dogru dedin Paul

Nuri kaptan degil mi ayrica? :o

Niye gelsin ki, aklim almiyor.

Ücrette anlaşılırsa, Dortmund'da aldığı paranın azıcık bi üstüne çıkılsa gelir bence. Rijkaard ile çalışıp, daha büyük kulüplere gidebilir sonuçta?

Geri
Üst Alt