Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

He renkdash ta kendisi.

Defansa Eren Güngör iyi yedek olur seneye ama şöyle bir durum var Kayseri bize daha oyuncu falan satmaz

Sercana 5 milyon verilebilir belki, bi umut var en azından genç fln öğrenir belki + özellikleri var ama daha fazlasına çok yazık olur, 'bu' Sercan GS forveti olursa çok saç-baş yoldurur benden söylemesi..

ha şu da var, hangi Türk futbolcusu kendini geliştirmişte Sercan geliştirecek, 7sinde neyse 70inde de oyuz, Allah vergisi yetenek varsa olur, o kadar..

Volkana paha biçemiyorum, bedava olsa istemem, hiç işe yaramaz Galatasarayda..

Aslında bu taraftara alacaksın Hüseyin Cimşir'i herkesin sesi kesilir:D

Stoke küme düşmeme mücadelesi verirken, Bursaspor Lig şampiyonluğu kupası mücadesi veriyor.

Kendinle çelişiyorsun.

Haa sakın deme bana, orası EPL, burası Türkiye diye.

Burada oynasa ne fark eder ki. İlk 10'un içinde anca oynardı.

Ki Türkiye daha mücadeleci, daha fiziğe dayalı bir Lig.

Kazım'la Volkanı karşılaştıracak kadar gaflette bulunan, futbol cahili bir adamla ne konuşabilirim ki ben.

..

Sözlerimin kifayetsiz değil artık kıyafetsiz kaldığı anlar yaşıyorum.

O zaman şuradan gidelim. Madem Tuncay kötü , Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşımadı mı mı bu adam 2-3 kez ? Hangi ligdeydi o zaman Fenerbahçe ? Arnavut Liginde değil Türkiye'deydi.

Yahu neleri tartışıyorum Volkan Tuncay'dan iyi diyorsun Allah aşkına göz var , nizam var , ağız var , kulak var yahu. Premier Lig'e bile bok attın.

Volkan Şen Bursa'da çok göze batan bir oyun sergilemiyor ki,sadece büyük takım maçlarında biraz kıpırdanıyor o kadar.Soldaki oyuncu daha iyidir bundan.Ozan mıydı neydi.

Volkan Şen Bursa'da çok göze batan bir oyun sergilemiyor ki,sadece büyük takım maçlarında biraz kıpırdanıyor o kadar.Soldaki oyuncu daha iyidir bundan.Ozan mıydı neydi.

Yok Ozan'dan iyi. Ozan'da genç ama çok ağır. Bursa'ya değinmişken İbrahim ve Bekir Ozan Has'ı da çok beğendim.

Santos ve Elano'nun açıklamalarını dinle. O zaman yorum yapalım !

He zaten onlarda Tsl Premier ligden daha mücadele ve fiziğe dayalı dediler direk dimi?Premier ligin 30 dklık temposuna bile bu ligde 3 büyükler hariç hiçbir takım dayanamaz.He dediğin mücadele ve fiziğe dayalıdan kasıt kasaplıksa ona hak veririm ama diğer türlüyse komik olur Doğukan.

Yok Ozan'dan iyi. Ozan'da genç ama çok ağır. Bursa'ya değinmişken İbrahim ve Bekir Ozan Has'ı da çok beğendim.

İbrahim ile Bekir küçük takım topçuları.Hele Bekir,top yapma özelliği "0",aldığı topu şişirdi aldığı topu şişirdi,sadece iyi bir kesici.İbrahim desen tipik Türk stoperi.Dan dun oynuyor işte.

Sözlerimin kifayetsiz değil artık kıyafetsiz kaldığı anlar yaşıyorum.

O zaman şuradan gidelim. Madem Tuncay kötü , Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşımadı mı mı bu adam 2-3 kez ? Hangi ligdeydi o zaman Fenerbahçe ? Arnavut Liginde değil Türkiye'deydi.

Yahu neleri tartışıyorum Volkan Tuncay'dan iyi diyorsun Allah aşkına göz var , nizam var , ağız var , kulak var yahu. Premier Lig'e bile bok attın.

EPL' ye b.k attım diyelim? Sana ne?

Benim sözlerim beni bağlar. Kimseyide bağlamaz.

Ben Tuncay'a kötü demedim. İyi futbolcu olabilir. Volkan'dan daha iyi olamaz demek istedim.

Ben fikir değiştirdim;

Tuncay Şanlı dünyanın en iyi kanat oyuncusu.. :D :rolleyes: Yersen ... Tuncay 27 yaşında falan olması lazım..

Yine diyorum Volkan 21 falan..

Daha üstünede koyacak Volkan..Tuncayın vizyonu bitti artık! Bu kadar Tuncay!

Avrupa'nın önemli kanat oyuncusu oldumu Volkan!

Ben o zaman görecem seni..

Türkiyedeki oyuncuların çoğu 5 para etmez, yetiştirebiliyosan yetiştir altyapıdan, bulabiliyosun Avrupadaki Türklere yönel, hiç olmadı Mehmet Topal, Musa Çağıran gibi ucuza genç kapmaya çalış, olmayınca olmadı deriz, bişey kaybetmeyiz..

Sercanmış, Volkanmış hikaye..

Geri
Üst Alt