Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Sercan'da hatırlarsan Ertem Şener'in yaptığı röpörtaj'da direk Avrupa klübüne gitmem mümkün değil demişti. Bunun için Galatasaray veya Fenerbahçe şart. Bize gelmesini yeğlerim. Rijkaard iyi yoğurur.

Baksana, Emre Çolak gibi bir yıldız geliyor. :)

aha hemende yıldız yaptık Çolakı, tıpkı Cafercan , Özgürcan, Aydın Yılmaz ve bilumum diğerleri gibi..

Allah bizlere akıl fikir versin..

Sercan'da hatırlarsan Ertem Şener'in yaptığı röpörtaj'da direk Avrupa klübüne gitmem mümkün değil demişti. Bunun için Galatasaray veya Fenerbahçe şart. Bize gelmesini yeğlerim. Rijkaard iyi yoğurur.

Baksana, Emre Çolak gibi bir yıldız geliyor. :)

İyi yoğurur ama Keita,Caner(alınırsa),Arda,Aydın(dönerse),Gio(alınırsa),Kewell bunlar varken zor şans bulur.

:)

Bugün 2008 Euro 'da parlayanların halide ortada. Pavlecheynko, kadro dışı edildi. Belki iyi futbolcu; Ama sonuçta kadro dışı, Hırvatların genç bir çocuğu vardı Totenham'da oynuyor. İşte o.. Sadece vasatlar. Vasatı aşamıyorlar Orada parlamaları çok iyi olduklarını göstermez.

Tek sezonluk bir durum işte Valencia'nınkide.

Ne tek sezonundan bahsediyorsun? Adam istikrarlı bir şekilde performans gösteriyor. ManU kariyeri de çok istikrarlı devam ediyor. Hepsinden önemlisi kariyeri sürekli yukarı doğru çıkıyor Dünya Kupası'ndan beri.

Pavlyuchenko da geç keşfedildi ve yanlış takıma gitti. Luka Modric ise balondur.

aha hemende yıldız yaptık Çolakı, tıpkı Cafercan , Özgürcan, Aydın Yılmaz ve bilumum diğerleri gibi..

Allah bizlere akıl fikir versin..

Cafercan ne oynadı ki yıldız olsun? :) Aydın Yılmaz'da olabilirdi aslında....

Özgürcan ne oynamış? Şişiğin teki :)

Emre Çolak Denizli maçında Attığı Penaltı ve frikik golüyle, Antalya maçındaki pasları ve golüyle yıldız olabileceğini gösterdi.

Keza ben Emre'yi Messiye göre değerlendiriyorum. Messi'yide Rijkaard çıkardı ya..

Fizikleri aynı ya. İkiside Rijkaard'a denk geliyor ya.. O yüzden. Emre'yide bir yıldız yapacak Rijkaard.

Ben Emre yıldız demedim. Yıldız yetişiyor dedim.

Avutstralya.jpg

seç beyen al hepsinin gideri var:D

Ne tek sezonundan bahsediyorsun? Adam istikrarlı bir şekilde performans gösteriyor. ManU kariyeri de çok istikrarlı devam ediyor. Hepsinden önemlisi kariyeri sürekli yukarı doğru çıkıyor Dünya Kupası'ndan beri.

Pavlyuchenko da geç keşfedildi ve yanlış takıma gitti. Luka Modric ise balondur.

Pavlyuchenko için Premier Lig yada takım yanlış seçim olabilir ama Modric hakikaten balon. :)

Tek sezon derken şunu söylüyorum: Normal Vasat olarak futbol yaşantısını sürdürüyor Valencia :) Yani o parladığı dönemdeki gibi bir futbolu yok. hergün dahada geriye gidiyor o parladığı dönemden.

ManU'da kanat oynayarak, normal bir kanat oyuncusu olarak görüyorum ben. Bu benim görüşüm.

Saygı duymalısın bence.

İyi yoğurur ama Keita,Caner(alınırsa),Arda,Aydın(dönerse),Gio(alınırsa),Kewell bunlar varken zor şans bulur.

Aydın satıldı 1,5 Yıllığına. Yani bizden çıktı. Gio'nun bu perfonmansı ile alınması zor. Arda sezon sonunda gideceğini varsayarsak, Kewell'ında yaşının gelmesiyle Fifti fifti şans bulur volkan. Genç kardeşi Emre ile.

Aydın satıldı 1,5 Yıllığına. Yani bizden çıktı. Gio'nun bu perfonmansı ile alınması zor. Arda sezon sonunda gideceğini varsayarsak, Kewell'ında yaşının gelmesiyle Fifti fifti şans bulur volkan. Genç kardeşi Emre ile.

Serdar Eylik de var tabii. O da 1.5 yıllığına gitti ama bizden çıktı diyemeyiz henüz. Bugün Caner bile üst düzey performans göstermesine rağmen yedek kalabiliyor. Kararsızım açıkçası. Gelip de yedekte oturmasını istemem.

Cafercan ne oynadı ki yıldız olsun? :) Aydın Yılmaz'da olabilirdi aslında....

Özgürcan ne oynamış? Şişiğin teki :)

Emre Çolak Denizli maçında Attığı Penaltı ve frikik golüyle, Antalya maçındaki pasları ve golüyle yıldız olabileceğini gösterdi.

Keza ben Emre'yi Messiye göre değerlendiriyorum. Messi'yide Rijkaard çıkardı ya..

Fizikleri aynı ya. İkiside Rijkaard'a denk geliyor ya.. O yüzden. Emre'yide bir yıldız yapacak Rijkaard.

Ben Emre yıldız demedim. Yıldız yetişiyor dedim.

yıldız geliyor dediydin de, yetişiyor kısmını görememişim pardon..

neyse bu yorumuna alıntı yaparak...

ahanda adam 1 gol 1 asist yaptı diye hemen yıldız adayı yaptık , seneyede yıldız adayı olur, sonraki sene de , bi kaç sene sonra olmaz bundan deriz, biraz daha geçer takasda kullanmak için yer ararız..

yeni yıldız adayları keşfederiz..

Allah sonumuzu hayreylesin..

kaldırmayın şu futbolcuların bi yerlerini genç yaşlarda..eti ne butu ne daha Emrenin, 18 yaşında, seneye 19 olacak, ilk 18e bile düzenli gireceğini sanmıyorum seneye...

sonra 20..

biraz daha sık girer ilk 18e..zaten o sıralar hele gol flnda attı mı , yıldız yıldız der atıp tutarız..sonra adam havalanır söner gider..

Emre sen bari istisna ol...

Tek sezon derken şunu söylüyorum: Normal Vasat olarak futbol yaşantısını sürdürüyor Valencia :) Yani o parladığı dönemdeki gibi bir futbolu yok. hergün dahada geriye gidiyor o parladığı dönemden.

ManU'da kanat oynayarak, normal bir kanat oyuncusu olarak görüyorum ben. Bu benim görüşüm.

Saygı duymalısın bence.

Parladığı dönem derken hangi dönemi kastediyorsun bilmiyorum ama geçen 2 sezonda da, Valencia çok gündemde olan bir adamdı performansıyla. Bu sezon da oldukça iyi oynuyor adam. Sana göre vasattır, ben istikrar diyorum.

Herkes fikirlerini söylemiş bugün maç esnasında ben zaten belirtmiştim Volkan hakkındaki görüşümü.

Kötü oyuncu değil kesinlikle belirli sivrilen yetenekleri var mesela dribbling yapabiliyor ve oyun bilgisi güzel. Yaşının genç oluşu da önemli ama bize gereken bir oyuncu değil ancak ve ancak Keita gibi bir adam giderse tamam o zaman konuşulur onun dışında önceliğimiz bilindiği gibi orta saha ve forvet. Sercan bu takıma alınmalı eğer yerli alınacaksa gerek sistem gerekse yaşı-var olan yeteneği vs bu yönde pozitif bir izlenim bırakıyor. Umarım alınacakta Ali ile beraber seneye bu takıma gelirler bunun için şampiyonda olmalıyız elbette gelir vs için önemli çünkü ya da Ş.Ligi.

Şimdi, Modric için balon diyenler var doğru belki istenileni veremedi ya da şişirildi menajerler tarafından ama ben geçen haftaki maçta beğendim bu adamı ve takımını sırtladı o kadar da balon değildi. Görüşlere saygılıyım ama "balon" olduğuna katılmıyorum beklentileri tam karşılamadı demek doğru olabilir ya da şişirildi demek çünkü eski performansını bilmiyorum lakin son izlediğim o maçta iyi işler yaptığına şahit oldum yani kumaş var.

Valencia-Nani ikilisi yeni yeni tutmaya basladi, ikisi de gununde oldu mu rakibi bagirtir ama istikrar problemleri var cogu kanat oyuncusunda oldugu gibin.

Serdar Eylik de var tabii. O da 1.5 yıllığına gitti ama bizden çıktı diyemeyiz henüz. Bugün Caner bile üst düzey performans göstermesine rağmen yedek kalabiliyor. Kararsızım açıkçası. Gelip de yedekte oturmasını istemem.

Vala Meriç bugün Bursa-Fener maç topiğinde bir üye ile bu konuşurken "gelsin yedek bekler" dedi. Bende karşıyım buna çünkü yıldız adayı olaak 5-6m euro verip alıyorsan oynatmalısın Topuz'a olanlar gibi bekler taraftar o sebeble sağ kanatdan adam gitmediği sürece Keita-Kewel ya da ters kanattan Caner gibi alınmaması lazım. Sercan alınabilir orası ayrı.

Harry Kewell - Lucas Neill - Tim Cahill

su üclüyü tamamliyalim :D

Mauro Zarate ve Marek Hamsik ikilisi bizi uçurur.

Makarasına Hamsik yazacaktım :D adam ciddi ciddi yazmış :D

Geri
Üst Alt