Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

cok ıstedıgım altayın kalecısı gokhan ne yazık kı kayserıye gıdıyor seneye anlasma yapılmıs:(

bucaspordan stoper velı derım yenı servet

Gokhan Degirmenci ve Kayserispor he? Hayal oldu desene. Yahu anlamiyorum, bu adamlarin hicmi futbol bilgisi yok? Isleri gucleri tonlarca para sacip adam almak. Biraz gozunu ac arkadas, bak etrafinda neler var. Gokhan'da Turkiyenin tum zamanlarin en iyi kalecisi olma potansiyeli var, boyle bir adam kacirilirmi? :mad:

Ne yazık ki avrupaya futbolcu sunamıyoruz avrupadan futbolcu alıyoruz ve tonlarca para saçıyoruz.Böyle iyi oyuncular kaçırıldıkça başarılar uzun vadeye kalıyor.

# Akeem Agbetu

akeemagbetu.jpg

Doğum Yeri: Nijerya

Doğum Tarihi: 10/03/1988

Mevki:Orta Saha

Ayak Tercihi:Sol

Uyruğu: Nijerya

Geldiği Takım

Sezon İstatistikleri

Maç Sayısı Gol Asist Süre

7 2 0 573

Arkadaşlar şimdi Fenerbahçe - Kocaeli maçını izledim ve bu adama gerçekten hayran kaldım. Sağ açıkta oynuyor. Defansif yönü fazla yok ancak ileride oldukça yüksek tekniği ve süratiyle karşı takımın kanadını koridor haline getirebiliyor. Birebirde çok iyi adam eksiltiyor. Yaşı henüz çok genç ve zenci :D

Şaka bir yana bu başlığı özellikle buraya açmamdaki neden nasıl bulmuşlarsa harika bir yetenek bulup getirmişler. Şimdi tüm renktaşlardan bu adamı özel olarak izlemesini tavsiye ediyorum. Takımımız için çok yararlı olabilecek bir isim. [Kewell yahut Arda yokluğunda]

Belki bir maç izlemeyle hemen sonuca varılmayabilir ancak gerçekten çok değişik ve kaliteli bir oyuncu.

Cevap: # Akeem Agbetu

Kocaeli'nin puan alışı ve içimizdeki sevinç ile söylediğimiz ve önerdiğimiz bir insan evladı. :D

Gerek yok şimdilik.

Beşiktaş'ın Tomas Jun olayına dönmesin sonra. :D

İyi oyunca ama sadece o kadar iyi oyuncu Galatasaraya çok iyi oyuncular lazım ...

Angelov'u alırım daha iyi .

Geri
Üst Alt