Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Ballack_Chelsea_DW__309769g.jpg

YouTube - Micheal Ballack

Yaş olmul 34.Aynı mevkide oynayan Murat Ceylan'ı tercih ederim.Oda Ballack,Emre,Appiah gibi defansı biraz daha iyi ççift yönlü orta saha oyuncusu.Emre'nin sağ ayaklısı gibi birşey.

Murat-----Elano

------Mehmet

Ozan İpek diyorum sözleşmesinin bitiş tarihi 2010 mayıs ayı beleşe alalım derim Arda seneye gidecekse ;)

Ya renkdaşlar, Umut Bulut'un istatistiklerine baktım adam 2 maçta bir gol atmış Trabzona geldiği günden bu yana. Ki son günlerde Umut harika oynuyor. Sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Keşke alsak. . .

Ya renkdaşlar, Umut Bulut'un istatistiklerine baktım adam 2 maçta bir gol atmış Trabzona geldiği günden bu yana. Ki son günlerde Umut harika oynuyor. Sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Keşke alsak. . .

Naptin kardesim :D Allah bizi bir Guiza, 2 Nobre ve 3 Umuttan uzak tutsun.

Ayrica Umut sözlesmeyi uzatti bir 2-3 hafta önce.

# Umut Bulut

Arkadaşlar, Umut Bulut'un sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Adam tam bir yırtıcı forvet. Galatasarayımıza yarar sağlayacağını düşünüyorum. Sezon sonu bonservis bedeli ödemeden almalıyız bence.

Biz neden rakiplerimizin oyuncularına düştük bu araLar?? bu sezon transfer yapılması gereken bir yer varsa (gelecek sezon için soyluyorum),Elanonun yanina çok sağlam bir oyuncu ve belki de bir ön liberodur.bunun dışında oyuncuya ihtiyac yok ganımca....

Biz neden rakiplerimizin oyuncularına düştük bu araLar?? bu sezon transfer yapılması gereken bir yer varsa (gelecek sezon için soyluyorum),Elanonun yanina çok sağlam bir oyuncu ve belki de bir ön liberodur.bunun dışında oyuncuya ihtiyac yok ganımca....

Yerli forvette şart.

Transfer önerisi olarak G.Zan ı serbest bırakmayı öneriyoru:)

Jacques Momha. 27 yasinda, bileklerine olcukca hakim iyi bir sol dinamo.

LiveImages%5CSpor%20Foto%5CGe%C3%A7ti%C4%9Fimiz%20sezon%20Turkcell%20S%C3%BCper%20Lig%27de%20kendi%20kalesine%20gol%20atan%20futbolcular%5C15Jacques%20Momha.jpg

Diego Cavalieri (gk)

Ömer Toprak

Malik Fathi

Emana

Makukula (yedek forvet)

Hocam Makukula her ne kadar 16 gol de atmış olsa bu ligde anca Kayserisporun, Bursasporun,Gaziantepsporun oyuncusu olabilir..Bizde yedek için 29 yaşinda ve patlamayı henuz bu sene yapmış bir oyuncu alinmaz ..

Hocam Makukula her ne kadar 16 gol de atmış olsa bu ligde anca Kayserisporun, Bursasporun,Gaziantepsporun oyuncusu olabilir..Bizde yedek için 29 yaşinda ve patlamayı henuz bu sene yapmış bir oyuncu alinmaz ..

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Alınması gereken ilk oyuncu hamittir kale ve stoper hariç her mevkide oynar tam bir joker esas mevki olan ortasaha tam ihtiyacımız olan mevki oyunu çift yönlü oynuyor ayrıca türk bu adam topalın da oyunu olumlu etkiler

fenerde çok bastıracaktır hamit için bu rezillere kaptırmayalım hamiti

Touluse'un sol beki M'Bengue ve orta saha oyuncusu Sissoko alınırsa bu takımın hücum gücü yüzde 40 artar.

Geri
Üst Alt