Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Önerileri
Pirlo diyorum.
Pirlo diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pirlo diyorum.
Milan´ın sembol futbolcusu olmuş adamımı getireceksin ? Milanda sene sonu temizlik olacak doğru Ama Pirlo´yu göndermezler gönderseler bile bize yedirmezler Chelsea çok istiyor başta
------------------leo--------------
Neill------------J.Yobo----------Balta
---------------dickson Etuhu-----------
-----Elano--------------------Pienaar--
Keita-------------jonh Utaka---------Giovanni
---------------Baros-----------------
Yabancı sınırlaması olmasa cidden iyi olurdu hani..
Pirlo diyorum.
Die Saison von Borussia Dortmund läuft ganz nach der Vorstellung von Trainer Jürgen Klopp. Besonders seine junge Garde hat der Fußballlehrer mit viel Fingerspitzengefühl zu gestandenen Bundesligaprofis geformt. Allen voran Nuri Sahin, der in Abwesenheit von Sebastian Kehl sogar das Kapitänsamt und somit viel Verantwortung übernahm.
Sahin spielt eine überragende Saison. Seine Leistungen lassen Woche für Woche die Fanherzen höher schlagen. Doch wie lange noch? Der Vertrag des 21-Jährigen läuft noch bis 2013 und außer Frage steht, dass die ersten Interessenten bei Manager Michael Zorc anklopfen werden, sofern der türkische Nationalspieler seine Form in den nächsten Monaten bestätigen kann.
Auf die Frage des türkischen Magazins ’Araba’, welcher türkische Verein in Zukunft für ihn infrage käme, antwortete Sahin ganz diplomatisch: „Als ich klein war, fand ich Galatasaray am besten.“ Zweifel an der Loyalität zur Borussia sind aber ohne Frage unangebracht.
Sahin: Nur Galatasaray kommt infrage - Fussball Transfers
Böyle bir dünya yok. Bu kadro resmen rezalet.
Artık biliyormusun zerre kadar etkilemiyor düşüncelerin.Ben öyle olmasını istiyorum diye olacak birşey yok.Canım ister fransadan 38 yaşında zenci öneririm,canım ister 8 yaşındaki çocuğu oneririm.Canım ister 6-3-1 diye dizerim,ister 3-4-3 diye dizerim.Bunlar bnm dışımda hiçkimseyi ilgilendirmez.Hele hele seni hiç ilgilendirmez.Senin onerdiğin oyuncuları da çok gorduk..B..mb..k oyuncuları sadece ben değil sen de oneriyorsun..
Keita,Arda,Jo,Leo bence gidecek olan oyuncular.
Pirlo,Gago ve Juan gelmesini istediğim oyuncular.
Mahmut özgenerin yabancı sınırlamasını değiştireceğiz acıklamasından sonra şöyle bir kadro güzel olur bence.
-----------------Ufuk------------------------
----Sabri-----Neill-----Juan--------Hakan-----
------------------Gago-----------------------
--------------Pirlo-----Elano------------------
------Giovani-----Baros------Kewel------------
![]()