Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Yönetim bu adamı kaçırırsan hakkımı helal etmem:p

Geleceğin en iyi sol beklerinden biri olacak gibi.Çok hızlı atletik savunma yapamyı bilen iyi top kapan sık sık hücuma çıkan geri dönüşleri çok iyi yapabilen bir bek oyuncusu.Hele son Boca Juniors-River Plate maçını izledim 2. goldeki asisti mükemmeldi.İNŞALLAH kaçırmayız.Benfica talipmiş oraya gidebilir.1-2 sene sonrada en az 15 milyon euro'ya iyi takımlara gider.

Aşağıdakiler videosu

https://www.youtube.com/watch?v=AlF_V8NGyis

YouTube - Fabian Monzon ??Dribble

Burada da süper clasicoda 2. goldeki asisti

YouTube - Boca Juniors vs River Plate (2-0) Clausura 2010 Fecha 10 clasico 25/03/2010

Bu adamları önermek için yazmadım ama makul olabileceğini düşündüm.

Sergio Pellissier:Forvet.Chievo'da oynuyor.30 yaşında.

Massimo Maccarone:Forvet.siena'da oynuyor.30 yşında.

Barreto:.Forvet.Bari'de oynuyor ve sözleşmesinin son senesi.25 yaşında.

Andrea Ranocchia-Leonardo Bonucci:Önermiyorum.Çünkü önerirsem öneri olur.Biz mantıklı olanını arıyoruz.Ama iyi olacağı kanaatindeyim.22 yaşlarındalar.

Blerim Dzemalili:Orta sahayı domine edebilecek yetenekte.Parmada oynuyor.23 yaşında.

Daniele Galloppa:Blerim Dzemali'nin Takımdaşı.Ortasahada oynuyor.24 yaşında.

Andrea Poli:Sampdoria'nın malı.Orta saha görevlisi.20 yaşında.

Mark Bresciano:Avustralyalı Palermo'da oynuyor.Neill'in takım arkadaşı.Ortasahada oynuyor.30 yaşında.

Fabrizio miccoli:Forvet oyuncusu ve Palermo'nun malı.30 yaşında.

Mourad Megni:Lazio'nun malı.Ronaldovari bir oyuncu.Tribünlere hitap edecek yetenekte.25 yaşında.

Andrea Coda:Udinese'nin topçusu.Sözleşmesinin son senesi ve defansta görev alıyor..24 yaşında.

Emmanuel Agyemang Badu:Udinese'de oynuyor.Diğer oyuncuları önermedim ama bu oyuncuyu şiddetle oneriyorum.Orta sahada oynuyor ve çok genç.1,69'luk boyu var ama pire gibi adeta..19 yaşında.

German Denis:Napoli'de oynuyor.Forvet.28 yaşında.

Nicolas Burdisso:Roma'da forma terletiyor.Defans ve sözleşmesi bitiyor.28 yaşında.

İtalyadaki oyuncuları araştırdım.küçük takımların etkili isimleri, büyük takımların da 18 deki elemanları bunlar.Önermek için araştırmadım.Ancak yinede düşünülebilecek oyuncular var..

İspanya'dan seçmeler.

Javad Nekounam: Osasuna'da oynuyor.Ön libero.29 yaşında

Mattioni Rohde:Mallorca'da oynuyor.Daha öncede önermiştim.22 yaşında.

Pablo Piatti:Forvet oynuyor.Almeria'da top koşturuyor.20 yaşında.

Andres Guardado: Deportivo'da oynuyor.Belki biraz tuzlu olabilir. 24 yaşında.

Juan angel Albin: Getafe'de oynuyor orta saha elemanı.23 yaşında.

Pedro Leon:Albin'in takım arkadaşı.Oda orta sahada oynuyor.23 yaşında.

Angel Lafita:Zaragoza'da oynuyor.Orta saha elemanı.25 yaşında.

İvan Obradovic:O da Zaragoza topçusu.Sol bek oynuyor ve henüz 21 yaşında.

Diego godin:Belkide en mantıklı oneri bu olur.Hem bedava hemde 24 yaşında.

Romaric:Sevilla'da oynuyo.Keita'nın yakı arkadaşı.Alınması Keita'nın performansını da tavana vurdurmaya yeter.

Lautaro Acosta:Sevillaya büyük umutlarla geldi.Ancak iyi bir TD'ye ve güzel bir ortama ihtiyacı var.Galatasaray onun için çok iyi bir seçim olacaktır.22 yaşında.

Jordi Alba:Gago,Banega diye söylerken aslında en az onlar kadar yetenekli bir ism arkada bekliyor.21 yaşında ve orta sahada oynuyor..

Ruben De La Red:Sanırım bir kalp sorunu vardı.Şimdi nesi var nesi yok bilmiyorum.Ama Real tozu yutmuş ve sağlamsa fayda sağlayabilir.24 yaşında.

Roytson Drenthe:Real'in kurbanlarından birisi.Onun da iyi bir ortama ihtiyacı var.Real ona 2 gömlek üstün geldi.Henüz 22 yaşında ve sol kanadı komple kullanacak bir oyuncu..

Javad Nekounam: Osasuna'da oynuyor.Ön libero.29 yaşında

Mattioni Rohde:Mallorca'da oynuyor.Daha öncede önermiştim.22 yaşında.

Pablo Piatti:Forvet oynuyor.Almeria'da top koşturuyor.20 yaşında.

Andres Guardado:Deportivo'da oynuyor.Belki biraz tuzlu olabilir. 24 yaşında.

Juan angel Albin: Getafe'de oynuyor orta saha elemanı.23 yaşında.

Pedro Leon:Albin'in takım arkadaşı.Oda orta sahada oynuyor.23 yaşında.

Angel Lafita:Zaragoza'da oynuyor.Orta saha elemanı.25 yaşında.

İvan Obradovic:O da Zaragoza topçusu.Sol bek oynuyor ve henüz 21 yaşında.

Birde Almeira'da oynayan Boateng diye bir adam var.Çok iyi tekniğe ve bileklere sahip üstelik orta saha tam bizim aradığımız adam Real Madrid maçında 2-3 kişinin arasından çıkabilecek kadarda yetenekli

Andre Bikey:Yırtıcı denildi mi akla gelebilecek isimlerden.Burnley'de oynuyor.Orta saha elemanı.

Frederic Nimani:Onu da önceden önerdim.Ama böyle oyuncular için hemen EPL yaramıyor.Forvet oynuyor ve 22 yaşında.

Geoffrey Mujangi Bia:Wolwerhampton'da oynuyor.Çok genç yaşta gitti.Oraya tutunamaz.21 yaşında Keitanın varisi denilebilir.

Michael Mancienne:Aslında Chelsea'de biliyordum ama bonservisiyle beraber Wolwes'e verilmiş.22 yaşında.Stoper oynuyor.

Cristian Benitez:Forvet ve Birmingham'da oynuyor.23 yaşında.

Portsmouth:Mali kriz içinde.Yebda,Van Den Borre,Belhadj,Dindane,Abeyie,Utaka..düşünülebilecek isimler.

Steven Mouyokolo:Onu Arsenal'e gidecek zannederken kendisini birden Hull City'de buldu. Defansta oynuyor ve 23 yaşında.

Ryan Shawcross-Andy Wilkinson:Stoke City'de oynuyorlar.Stoper görevlileri.Shawcross 22,Wilkinson 25 yaşında.

Pascal Chimbonda:Blackburn'de oynuyor.Stoper ve 31 yaşında.

Nicola Kalinic:Forvet ve umduğunu bulamayanlar kervanına katilmiş bir başka isim.22 yaşında.

Pedersen:Sözleşmesi b itiyor.Sol kanat oyuncusu ve 28 yaşında.

Clint Dempsey:Fulham'da oynuyor ve 27 yaşında.Orta sahada oynuyor.

Matthew Upson:defans blogunda heryerde oynayan joker bir isim.west Ham'da oynuyor.30 yaşında

Jack Collison:Westham'da oynuyor. Belki mantıklı değil.Çünkü ona Frank lampard,Stevie Gerrard gözüyle bakıyorlar.Orta sahada oynuyor.20 yaşında.

John mensah:Ganalı Sunderland'de oynuyor.Stoper görevlisi.27 yaşında.

Kieran Richardson:Orta sahanın heryeinde görev yapar cinsten.25 yaşında.

Lorik Cana:Ortasahada oynuyor 26 yaşında.Sunderland'de oynuyor.

Lee Cattermole:Bu oyuncu hakkında Hayri Arkadaşımız yorum yapsın.

Steven Pienaar:Everton'da oynuyor 28 yaşında ve hücüm httında görev yapıyor.

David Bentley:Tottenham orta sahasında görev yapan oyuncu as dortlu içinde en ucuz olanı.25 yaşında.Pek mantıklı olmadığını biliyorum..

Adam Johnson:Money City' orta sahasında görev alıyor.Solak bir oyuncu ve 22 yaşında.

Emmanuel Eboue:Arsenal sağ kanadını komple kullanıyor; ancak pek tercih edilmeyen bir oyuncu.Fildişili; 25 yaşında Keita'nın takım arkadaşı.

Rosicky:Arsenal orta sahasında oynuyor.Ciddi bir sakatlıktan çıkmasında rapmen performansı hala üst düzeyde.29 yaşında Milan Baros faktoru girince araya alınması muhtemel olabilir.

David Ngog:Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama Liver'de pek tercil edilmediğini biliyorum.21 yaşiında ve forvet oynuyor.

Gabriel Obertan:Foruma ilk üye olduğum vakit bağıra bağıra bu oyuncuyu önermiştim.Sağ kanatta oynuyor ancak hücum hattının her yerinde rahatlıkla görev yapabilir.Ronaldo'nun tek varisi diyebilirim.Bileklerine çok hakim ve 21 yaşında.

Mame Biram Diouf:Ne diye alındı bilmiyorum.ManU'da forvet oynuyor ve 22 yaşında.

Yaklaşık 2 saatimi aldı bu 3 büyük ligin araştırmasını yapmak.sizden olumlu eleştiri beklemiyorum ancak hiç yoktan gurur kırıcı yorumlar yazmamaya gayret edelim.

Şu iki saatlik araştırmayı önermek için yazmadım ancak önermek istediğim iyi oyuncular var:

İspanya'dan: Diego godin,Derek Boateng,Lautaro Acosta...

İtalya'dan:Barreto,Andrea Coda,Burdisso...

İngiltere'den:Andre Bikey,Clint Dempsey,David Bentley,Pedersen Eboue..

Çoğu bedavaya gelebilecek oyuncular:Barreto;Burdisso;Andrea Coda;Pedersen;Diego Godin...

Toni Kross kaç liradır acaba

Yeni Ballack olurmu dersiniz

Toni Kross kaç liradır acaba

Yeni Ballack olurmu dersiniz

Hocam Toni Kroos,sene sonunda Bayern'e geri dönecek ve Leverkusen'de çok iyi bir performans sergiliyor.Bizim için düşünüyorsan başka alternatiflere baksan iyi olur.Bizlik bir oyuncu değil çünkü.Maliyeti yönüyle söylüyorum.

Bende Bayerne döner düşüncesindeyim ama teknik adam kadroda düşünmüyosa olabilir diye yazmıştım

Cesar Delgado:Lyonda oynayan Arjantinli pek fazla kendini gostermese de oyuna girdiğinde etkisini çabuk gösteriyor.28 yaşında.

Sidney Govou:Sözleşmesi de bitiyor.30 yaşında iyi bir forvet.

Mathieu Valbuena:Marsilyalı oyuncu henüz 25 yaşında ve şu ana kadar transfer olmaması düşündürücü.Ancak akıllarda hala deplasmanda Liverpool'a attığı gol var.İyi bir orta saha oyuncusu.,

Baky Kone:Nice'den Marsilya'ya transfer olan Fildişili takımın en önemli kozlarından birisi.Ancak yine de rotasyon için kullanılıyor 28 yaşında ve Keita ile iyi bir ikili olurlar.

Henri Saivet:Thierry Henry'ye benzetiliyor.ancak Bordeaux bazen oyuncularını kaptırabiliyor; Obertan örneğinde olduğu gibi.Saivet çok büyük bir yetenek.Henüz 19 yaşında ve Galatasarayda adeta nükleer bomba olur.

Clement Chantome:PSG'li oyuncu orta sahada oynuyor ve henüz 22 yaşında.

Sankhare:O da Bordeaux'tan ManU'ya giden Obertan olma yolunda.PSG kıymetini bilmiyor.Ama yakında patlamayı yapacağı kesindir.20 yaşında ve orta sahada oynuyor.

Yohan Cabaye:Adeta takımın beyni durumunda.Henüz 24 yaşında ve orta sahada,hücum hattında görev alabiliyor.

Aurelien Chedjou:Ona baktığımda cidden Patrice Evra'yı görür gibi oluyorum.Çok sağlam bir solbek ve 24 yaşında Lille'de oynuyor.

Sylvain Marveaux:Geleceğin Malouda'sı.Rennes'te oynuyor ve 23 yaşında.

Yann M'vila:Henüz 19 yaşında olmasına rağmen Rennes ortasahasını domine edebiliyor.Takip edilmeli.

Jimmy Briand:Çok kaliteli,hızlı,yırtıcı bir forvet.25 yaşında.Rennes'in topçusu.

Chu Youn Park:Monaco'da forma terleten Koreli çok sağlam bir forvet.24 yaşında.

Nicolas N'koulou:Monaco'nun bir başka incisi.19 yaşında ve savunma hattının her bölgesinde forma giyebiliyor.Tam bir joker.

Mahamadou Dabo:Saint Etienne'nin alt yapısından yetişen genç fransız,Takımının bel kemiği durumunda.henüz 23 yaşında ve savunmada görev yapıyor.

Didier Digard:Kısa bir EPL serüveni yaşadı.Middlesbrough'ta oynarken de etkili performans gosteriyordu.23 yaşında ve orta sahada görev yapıyor.

İssiar Dia:Genç Fransız hücum hattının her yerinde başarıyla forma terletiyor.Nancy'de forma giyiyor.22 yaşında.

Kevin Gameiro:Lorient takımının herşeyi.Eğer bu sene küme düşmezlerse bu Gameiro'nun etkili performansına bağlıdır.22 yaşında ve forvette görev yapıyor.

Ryad Boudebouz:20'lik bir delikanlı olmasına rağmen takımdaki 11 numarayı sırtına geçirmiş durumda.Patlama yapması muhtemel birisi.Zaten Cezayir asıllı olması bunu açıklıyor.Orta sahada,kanatlarda başarıyla formayı terletiyor.

Modibo Maiga:Gervinho Le Mans'ta iken onun gölgesinde kalıyordu.Ancak o gidince incilerini bir bir saçmaya başladi.Henüz güzel oyununu gollerle süsleyemese de hücum hattına hareketlilik getirebilecek yetenekte.22 yaşında ve forvet oynuyor.Daha önce önermiştim.

Karim Ait Fana:Montpellier'in bu sene kafaya oynamasında çok büyük payı var Montano ile birlikte.Cezayir asıllı Fransız yıldız Hücum hattının her iki kanadında da başarıyla görev yapabiliyor.

Razak Boukhari:Kasımpaşalı Nourdin Boukhari'nin akrabası.Genç yaşına rapmen takımında önemli silahlardan birisi.Orta sahada görev yapıyor ve 22 yaşında.

Kevin Monnet Paquet:Belki de takımdaki en önemli oyuncu Boukhari ile beraber.Genç Fransız geçen sene takımını 2.ligden 1. lige çıkardı.Önemli bir forvet ve 22 yaşında.

Sofiane Feghouli:Ona Samir Nasri'den sonra yeni Zidan gözüyle baktılar.Belki Lyon,Marsilya gibi ligin kalburüstü takımlarından birinde olsaydı,şu anda çok farklı bir noktda olurdu.Ön liberoda başarıyla görev yapan Cezayir asıllı Fransız yıldız 20 yaşında.

NOT:Fransa'daki oyuncuların hemen hepsi şu anda dünyanın en önemli liglerinde rahatlıkla forma giyebildiği için epey çok oyuncu var yetenekli.Fransa bir deniz misali biz neden oltayı oraya sallamıyoruz anlamıyorum..

Adnan Polat yeniden başkan gelsin artık yıldızlar :D

Olumlu olumlu :) Çok öneri yapıyorsun anlamında .

Hacı 5 büyük ligin küçük takımlarının etkili isimlerini ve orta-büyük takımlarında yedek veya sonraları oyuna giren ama bizde ciddi derecede iş yapabilecek oyuncularını seçmeye çalışıyorum.Yani en azından oyuncu önerirken bilgimiz olsun yaşı mevkiisi konusunda..Üstelik bize katkı sağlayabilecek oyuncuları oneriyorum;gereksiz olanları da değil..

Cesar Delgado:Lyonda oynayan Arjantinli pek fazla kendini gostermese de oyuna girdiğinde etkisini çabuk gösteriyor.28 yaşında.

Sidney Govou:Sözleşmesi de bitiyor.30 yaşında iyi bir forvet.

Mathieu Valbuena:Marsilyalı oyuncu henüz 25 yaşında ve şu ana kadar transfer olmaması düşündürücü.Ancak akıllarda hala deplasmanda Liverpool'a attığı gol var.İyi bir orta saha oyuncusu.,

Baky Kone:Nice'den Marsilya'ya transfer olan Fildişili takımın en önemli kozlarından birisi.Ancak yine de rotasyon için kullanılıyor 28 yaşında ve Keita ile iyi bir ikili olurlar.

Henri Saivet:Thierry Henry'ye benzetiliyor.ancak Bordeaux bazen oyuncularını kaptırabiliyor; Obertan örneğinde olduğu gibi.Saivet çok büyük bir yetenek.Henüz 19 yaşında ve Galatasarayda adeta nükleer bomba olur.

Clement Chantome:PSG'li oyuncu orta sahada oynuyor ve henüz 22 yaşında.

Sankhare:O da Bordeaux'tan ManU'ya giden Obertan olma yolunda.PSG kıymetini bilmiyor.Ama yakında patlamayı yapacağı kesindir.20 yaşında ve orta sahada oynuyor.

Yohan Cabaye:Adeta takımın beyni durumunda.Henüz 24 yaşında ve orta sahada,hücum hattında görev alabiliyor.

Aurelien Chedjou:Ona baktığımda cidden Patrice Evra'yı görür gibi oluyorum.Çok sağlam bir solbek ve 24 yaşında Lille'de oynuyor.

Sylvain Marveaux:Geleceğin Malouda'sı.Rennes'te oynuyor ve 23 yaşında.

Yann M'vila:Henüz 19 yaşında olmasına rağmen Rennes ortasahasını domine edebiliyor.Takip edilmeli.

Jimmy Briand:Çok kaliteli,hızlı,yırtıcı bir forvet.25 yaşında.Rennes'in topçusu.

Chu Youn Park:Monaco'da forma terleten Koreli çok sağlam bir forvet.24 yaşında.

Nicolas N'koulou:Monaco'nun bir başka incisi.19 yaşında ve savunma hattının her bölgesinde forma giyebiliyor.Tam bir joker.

Mahamadou Dabo:Saint Etienne'nin alt yapısından yetişen genç fransız,Takımının bel kemiği durumunda.henüz 23 yaşında ve savunmada görev yapıyor.

Didier Digard:Kısa bir EPL serüveni yaşadı.Middlesbrough'ta oynarken de etkili performans gosteriyordu.23 yaşında ve orta sahada görev yapıyor.

İssiar Dia:Genç Fransız hücum hattının her yerinde başarıyla forma terletiyor.Nancy'de forma giyiyor.22 yaşında.

Kevin Gameiro:Lorient takımının herşeyi.Eğer bu sene küme düşmezlerse bu Gameiro'nun etkili performansına bağlıdır.22 yaşında ve forvette görev yapıyor.

Ryad Boudebouz:20'lik bir delikanlı olmasına rağmen takımdaki 11 numarayı sırtına geçirmiş durumda.Patlama yapması muhtemel birisi.Zaten Cezayir asıllı olması bunu açıklıyor.Orta sahada,kanatlarda başarıyla formayı terletiyor.

Modibo Maiga:Gervinho Le Mans'ta iken onun gölgesinde kalıyordu.Ancak o gidince incilerini bir bir saçmaya başladi.Henüz güzel oyununu gollerle süsleyemese de hücum hattına hareketlilik getirebilecek yetenekte.22 yaşında ve forvet oynuyor.Daha önce önermiştim.

Karim Ait Fana:Montpellier'in bu sene kafaya oynamasında çok büyük payı var Montano ile birlikte.Cezayir asıllı Fransız yıldız Hücum hattının her iki kanadında da başarıyla görev yapabiliyor.

Razak Boukhari:Kasımpaşalı Nourdin Boukhari'nin akrabası.Genç yaşına rapmen takımında önemli silahlardan birisi.Orta sahada görev yapıyor ve 22 yaşında.

Kevin Monnet Paquet:Belki de takımdaki en önemli oyuncu Boukhari ile beraber.Genç Fransız geçen sene takımını 2.ligden 1. lige çıkardı.Önemli bir forvet ve 22 yaşında.

Sofiane Feghouli:Ona Samir Nasri'den sonra yeni Zidan gözüyle baktılar.Belki Lyon,Marsilya gibi ligin kalburüstü takımlarından birinde olsaydı,şu anda çok farklı bir noktda olurdu.Ön liberoda başarıyla görev yapan Cezayir asıllı Fransız yıldız 20 yaşında.

NOT:Fransa'daki oyuncuların hemen hepsi şu anda dünyanın en önemli liglerinde rahatlıkla forma giyebildiği için epey çok oyuncu var yetenekli.Fransa bir deniz misali biz neden oltayı oraya sallamıyoruz anlamıyorum..

Cesar Delgado gelse çok süper olur ama almak çok zor.

Şampiyonlar Ligi-Kameni / Uefa-Ufuk

Bir takımın en önemli bölgesi olabilecek bir mevkii belkide en önemli yeri Kalesi...Dün bunun en somut örneğini yaşadık maalesef.

Ne oldu dün Leo Franco kendi özelliklerini (!) sergiledi.Yani hantal, yer tutmayı bilmeyen ve oldukça ileri açılan bir kaleci olduğunu bir kez daha gösterdi...Taraftar da onu ıslıkladı , yanlış ! Hem de yanlış kere yanlış bence..Neden diyeceksiniz, nedeni ;Leo Franco'nun böyle bir kaleci olduğunu bilerek aldık biz onu.O zorla beni alın demedi.Taraftar ıslıklamayabilirdi ve haftaya Rijkaard onu kalede oynatmazdı ve sene sonunda da giderdi.Bu iş bu kadar basit.

Peki şimdi ne yapmalı ?

Bana kalırsa sene sonunda eğer takımın yeri Şampiyonlar Ligi olursa Kameni alınmalı veya en azından onun kalitesinde bir KALECİ...Farz edelimki Uefa'ya kaldık işte ozaman kaleye Ufuk geçmeli ve geleceğimizi kurtaracak tecrübeyi kazanmalı yani KALE'mizi çevirmeli !

İnşallah yönetimde benim gibi düşünüyordur.

400x400_carloskameninew.jpg
18_259403_23FAN12UFUK.jpg

Cevap: Şampiyonlar Ligi-Kameni / Uefa-Ufuk

Afrikalı kalecilerin,inişli-çıkışlı grafikler sergilediğini düşünerekten,Kameni'yi kesinlikle istemem.Çok iyi goller kurtarıyor olabilir,ama maçtan çok çabuk kopuyor.Yediği golleri inceleyebilirsiniz.Şahsen illa yabancı olacaksa başka birini tercih ederim.

Mesela;Utrecht - Michel Vorm tek adayımdır.

Cesar Delgado gelse çok süper olur ama almak çok zor.

Hayır,Cesar Delgado'u almak hiç de o kadar zor değil.Tek sorun onun yerinde oynayacak adamımız var.Yani gereksiz olur.Onun yerine Orta saha ve ön libero için Hem Fransız yahut Afrikalı hem de bedava olan oyuncu çokk.Oralara bakmalıyız..Hem zaten şampiyonluk gitti.Bundan sonra durumu lehimize çevirmek çok zor.Artık gelecek sezonun çalışmalarını şimdiden yapmalıyız..Demem o ki eğer şampiyonlar ligine katılmazsak işimiz harap..

Geri
Üst Alt