Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Şampiyonlar Ligi-Kameni / Uefa-Ufuk

Yazıyı okumadım baslıgı görünce söyle dedim Kameninin Leo'dan eksik kalan yanı yok eger illa yabancı kaleciye emanet edilcekse kale Ochoa olmalıdır bu ama ben seneden itibaren ufuga emanet edilmesi taraftarıyım Ufugun tsli onurdan eksik bi tarafı yok

Tabii ki sizlerde kendi adaylarınızı yazın ve Galatasaray'ımız için en doğru Kaleciyi bulalım ama iş yönetimde bitiyor elbetteki.Bunun içinde bonservise kıymalıyız..Haldun Üstünel gereğini yapar umarım arkadaşlarıyla.

Ufuk bizi TSL için idare eder.Ama Kameni harbi iyi kaleci keşke gelse.

Bu takım De Sanctis gibi bir kaleciyi harcadı orası ayrı ya neyse...:o

Siz bunları da yollarsınız.

Vakabayashi lazım.

yabanci kontenjani kaleci ile doldurmak mantikli degil bir turk kaleci çikarmak sart iste ozaman iyi bir yabanci almaliyiz orta sahaya

_____Arda(Gio)____________Baros(JO)_________________Keita_______

__________Elano____________________Gio(arda)____________________

________________________(X)______________________________

__Balta(x)_______Neil_______Servet_______Sabri_______________

_____________________ufuk_________________________________

(x)=Yabanci

Yazıyı okumadım baslıgı görünce söyle dedim Kameninin Leo'dan eksik kalan yanı yok eger illa yabancı kaleciye emanet edilcekse kale Ochoa olmalıdır bu ama ben seneden itibaren ufuga emanet edilmesi taraftarıyım Ufugun tsli onurdan eksik bi tarafı yok

Ochoa'ya kimse'nin hayır diyeceğini zannetmiyorum ama bonservisi çok yüksek,Murat.

Ochoa'ya kimse'nin hayır diyeceğini zannetmiyorum ama bonservisi çok yüksek,Murat.

Biliyorum ama ikna edilip alınabilir hadi o olmadı o tarz bi kaleci lazım bize her an oyunda olan oyundan kopmayan hiperaktif takıma en geriden en uca itici güc olan bi kaleci

Dedigim gibi yabancı olacaksa bu kriterlere uyan bi kaleci isterim yoksa santics-leo gibileri oynıcaksa bırak ufuk oynasın onlar hata yapıacgına ufuk yapsın

Eğer Leo gelecek sezon için kesinlikle düşünülmüyorsa koy kaleye Aykut'u veya Ufuk'u son 7 maç, bak bakalım hazırlar mı değiller mi. Bu adamların performansını, özellikle Ufuk'unkini, görmeden yine o ayarda bir kaleci almanın manası yok. Dene son 7 maç bakalım ne kadar hazırlar, eksiklikleri ne kadar, baskıyı kaldırabiliyorlar mı.

Cevap: Transfer Önerileri

Lucas Neil gibi tecrübeli ve topu iyi kullanan 2 tane ortasaha oyuncusu almalıyız bu aşikar..

Baskı altında oynayabilecek isimler olmalı bu oyuncular.. Mustafa Sarp'ın girdiği pozisyonlar gibi pozisyonlarda çabuk karar verebilmeli ve kendine güvenmeli..

Ayrıca Gençlerbirliği'nin sol beki Aykut Demir transfer edilmeli..

Cesar Delgado:Lyonda oynayan Arjantinli pek fazla kendini gostermese de oyuna girdiğinde etkisini çabuk gösteriyor.28 yaşında.

Sidney Govou:Sözleşmesi de bitiyor.30 yaşında iyi bir forvet.

Mathieu Valbuena:Marsilyalı oyuncu henüz 25 yaşında ve şu ana kadar transfer olmaması düşündürücü.Ancak akıllarda hala deplasmanda Liverpool'a attığı gol var.İyi bir orta saha oyuncusu.,

Baky Kone:Nice'den Marsilya'ya transfer olan Fildişili takımın en önemli kozlarından birisi.Ancak yine de rotasyon için kullanılıyor 28 yaşında ve Keita ile iyi bir ikili olurlar.

Henri Saivet:Thierry Henry'ye benzetiliyor.ancak Bordeaux bazen oyuncularını kaptırabiliyor; Obertan örneğinde olduğu gibi.Saivet çok büyük bir yetenek.Henüz 19 yaşında ve Galatasarayda adeta nükleer bomba olur.

Clement Chantome:PSG'li oyuncu orta sahada oynuyor ve henüz 22 yaşında.

Sankhare:O da Bordeaux'tan ManU'ya giden Obertan olma yolunda.PSG kıymetini bilmiyor.Ama yakında patlamayı yapacağı kesindir.20 yaşında ve orta sahada oynuyor.

Yohan Cabaye:Adeta takımın beyni durumunda.Henüz 24 yaşında ve orta sahada,hücum hattında görev alabiliyor.

Aurelien Chedjou:Ona baktığımda cidden Patrice Evra'yı görür gibi oluyorum.Çok sağlam bir solbek ve 24 yaşında Lille'de oynuyor.

Sylvain Marveaux:Geleceğin Malouda'sı.Rennes'te oynuyor ve 23 yaşında.

Yann M'vila:Henüz 19 yaşında olmasına rağmen Rennes ortasahasını domine edebiliyor.Takip edilmeli.

Jimmy Briand:Çok kaliteli,hızlı,yırtıcı bir forvet.25 yaşında.Rennes'in topçusu.

Chu Youn Park:Monaco'da forma terleten Koreli çok sağlam bir forvet.24 yaşında.

Nicolas N'koulou:Monaco'nun bir başka incisi.19 yaşında ve savunma hattının her bölgesinde forma giyebiliyor.Tam bir joker.

Mahamadou Dabo:Saint Etienne'nin alt yapısından yetişen genç fransız,Takımının bel kemiği durumunda.henüz 23 yaşında ve savunmada görev yapıyor.

Didier Digard:Kısa bir EPL serüveni yaşadı.Middlesbrough'ta oynarken de etkili performans gosteriyordu.23 yaşında ve orta sahada görev yapıyor.

İssiar Dia:Genç Fransız hücum hattının her yerinde başarıyla forma terletiyor.Nancy'de forma giyiyor.22 yaşında.

Kevin Gameiro:Lorient takımının herşeyi.Eğer bu sene küme düşmezlerse bu Gameiro'nun etkili performansına bağlıdır.22 yaşında ve forvette görev yapıyor.

Ryad Boudebouz:20'lik bir delikanlı olmasına rağmen takımdaki 11 numarayı sırtına geçirmiş durumda.Patlama yapması muhtemel birisi.Zaten Cezayir asıllı olması bunu açıklıyor.Orta sahada,kanatlarda başarıyla formayı terletiyor.

Modibo Maiga:Gervinho Le Mans'ta iken onun gölgesinde kalıyordu.Ancak o gidince incilerini bir bir saçmaya başladi.Henüz güzel oyununu gollerle süsleyemese de hücum hattına hareketlilik getirebilecek yetenekte.22 yaşında ve forvet oynuyor.Daha önce önermiştim.

Karim Ait Fana:Montpellier'in bu sene kafaya oynamasında çok büyük payı var Montano ile birlikte.Cezayir asıllı Fransız yıldız Hücum hattının her iki kanadında da başarıyla görev yapabiliyor.

Razak Boukhari:Kasımpaşalı Nourdin Boukhari'nin akrabası.Genç yaşına rapmen takımında önemli silahlardan birisi.Orta sahada görev yapıyor ve 22 yaşında.

Kevin Monnet Paquet:Belki de takımdaki en önemli oyuncu Boukhari ile beraber.Genç Fransız geçen sene takımını 2.ligden 1. lige çıkardı.Önemli bir forvet ve 22 yaşında.

Sofiane Feghouli:Ona Samir Nasri'den sonra yeni Zidan gözüyle baktılar.Belki Lyon,Marsilya gibi ligin kalburüstü takımlarından birinde olsaydı,şu anda çok farklı bir noktda olurdu.Ön liberoda başarıyla görev yapan Cezayir asıllı Fransız yıldız 20 yaşında.

NOT:Fransa'daki oyuncuların hemen hepsi şu anda dünyanın en önemli liglerinde rahatlıkla forma giyebildiği için epey çok oyuncu var yetenekli.Fransa bir deniz misali biz neden oltayı oraya sallamıyoruz anlamıyorum..

Valbuena veya Cabaye bizim orta sahamızda çok iş yaparlar.

yav fransa ligini biraz araştırsınlar oradan acayip orta sahalar çıkıyo:)

ufuk neden olmuyo onu diyin bakalım:o

bence ufuk denenmeli adam gibi denenmeli iyi form tuttumu çok iyi bir kaleci adayı...

Kaleci derken yabancıya girmeden Sinan bolat çok iyi olur..

Olmadı yabancı dersek parayı bulcan baycan ochoa'ya ...

Sisokko(Juventus)

Ballack(Chelsea)

1 sini de alamayız,ama bu adamlar lazım bize.

Dün Gago'yu izledim,çok begendim alıp veri iyi dikine pas atabiliyor,dikine dribling bile yapıyor,yay üzerinde duvar olan santraforla verkaç yapıp kaleyi görebiliyor.

Real'de forma bulma şansı biraz zor özellikle sezon sonu o bölgeye büyük bir ihtimal 1 oyuncu trasnferi yapacaklar,bu yüzden bizi tercih etme olasılıgı yüksek

Alınırsa ilaç olur orta alana.

S.Irleand'ı her seferinde yazıyorum bu oyuncuda düşünulebilir.

Bize işi bilen bir orta alan oyuncusu lazım,takım küçük bir baskı görünce bizim önliberolar hemen stoperlerin arasına giriyor,hele M.Topal hiç çıkmıyor ordan

Bizim oyuncularda pozisyon bilgisizliği var.Dün Real maçını izledim Gago,Xabi Alanso hiç stoperlerin arasına girmiyor,herkez kendi bölgesinde presi yapıyor.

Bizde herkez ceza alanına doluşuyor ve dönen toplarda gine baskı yiyoruz.

Andre Bikey:Yırtıcı denildi mi akla gelebilecek isimlerden.Burnley'de oynuyor.Orta saha elemanı.

Frederic Nimani:Onu da önceden önerdim.Ama böyle oyuncular için hemen EPL yaramıyor.Forvet oynuyor ve 22 yaşında.

Geoffrey Mujangi Bia:Wolwerhampton'da oynuyor.Çok genç yaşta gitti.Oraya tutunamaz.21 yaşında Keitanın varisi denilebilir.

Michael Mancienne:Aslında Chelsea'de biliyordum ama bonservisiyle beraber Wolwes'e verilmiş.22 yaşında.Stoper oynuyor.

Cristian Benitez:Forvet ve Birmingham'da oynuyor.23 yaşında.

Portsmouth:Mali kriz içinde.Yebda,Van Den Borre,Belhadj,Dindane,Abeyie,Utaka..düşünülebilecek isimler.

Steven Mouyokolo:Onu Arsenal'e gidecek zannederken kendisini birden Hull City'de buldu. Defansta oynuyor ve 23 yaşında.

Ryan Shawcross-Andy Wilkinson:Stoke City'de oynuyorlar.Stoper görevlileri.Shawcross 22,Wilkinson 25 yaşında.

Pascal Chimbonda:Blackburn'de oynuyor.Stoper ve 31 yaşında.

Nicola Kalinic:Forvet ve umduğunu bulamayanlar kervanına katilmiş bir başka isim.22 yaşında.

Pedersen:Sözleşmesi b itiyor.Sol kanat oyuncusu ve 28 yaşında.

Clint Dempsey:Fulham'da oynuyor ve 27 yaşında.Orta sahada oynuyor.

Matthew Upson:defans blogunda heryerde oynayan joker bir isim.west Ham'da oynuyor.30 yaşında

Jack Collison:Westham'da oynuyor. Belki mantıklı değil.Çünkü ona Frank lampard,Stevie Gerrard gözüyle bakıyorlar.Orta sahada oynuyor.20 yaşında.

John mensah:Ganalı Sunderland'de oynuyor.Stoper görevlisi.27 yaşında.

Kieran Richardson:Orta sahanın heryeinde görev yapar cinsten.25 yaşında.

Lorik Cana:Ortasahada oynuyor 26 yaşında.Sunderland'de oynuyor.

Lee Cattermole:Bu oyuncu hakkında Hayri Arkadaşımız yorum yapsın.

Steven Pienaar:Everton'da oynuyor 28 yaşında ve hücüm httında görev yapıyor.

David Bentley:Tottenham orta sahasında görev yapan oyuncu as dortlu içinde en ucuz olanı.25 yaşında.Pek mantıklı olmadığını biliyorum..

Adam Johnson:Money City' orta sahasında görev alıyor.Solak bir oyuncu ve 22 yaşında.

Emmanuel Eboue:Arsenal sağ kanadını komple kullanıyor; ancak pek tercih edilmeyen bir oyuncu.Fildişili; 25 yaşında Keita'nın takım arkadaşı.

Rosicky:Arsenal orta sahasında oynuyor.Ciddi bir sakatlıktan çıkmasında rapmen performansı hala üst düzeyde.29 yaşında Milan Baros faktoru girince araya alınması muhtemel olabilir.

David Ngog:Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama Liver'de pek tercil edilmediğini biliyorum.21 yaşiında ve forvet oynuyor.

Gabriel Obertan:Foruma ilk üye olduğum vakit bağıra bağıra bu oyuncuyu önermiştim.Sağ kanatta oynuyor ancak hücum hattının her yerinde rahatlıkla görev yapabilir.Ronaldo'nun tek varisi diyebilirim.Bileklerine çok hakim ve 21 yaşında.

Mame Biram Diouf:Ne diye alındı bilmiyorum.ManU'da forvet oynuyor ve 22 yaşında.

Yaklaşık 2 saatimi aldı bu 3 büyük ligin araştırmasını yapmak.sizden olumlu eleştiri beklemiyorum ancak hiç yoktan gurur kırıcı yorumlar yazmamaya gayret edelim.

Bikey hem orta sahada hem defansta 10 numara transfer olur. Ha keza Scharner.

Listeden Belhadj olur. Shawcross, Obertan (keske 2-1 yenildigimiz Bordeaux macindan sonra alsaydik), Johnson gibileri imkansiz. Cattermole cok iyi bir topcu ama o da zor.

Beşiktaş'a bakıyoruz,

Kalecisi Türk savunması yabancı.

Fenerbahçe'ye bakıyoruz

Kalecisi Türk savunması yabancı.

Galatasaray ise,

kalecisi yabancı

savunması Türk futbolculardan oluşuyor.

Ve yıllardır bu durum böyle.

Galatasaray kolay goller yiyor, yani yiyordu.

Ta ki Lucas Neill gelene kadar.

Bana kalırsa kalecide kullandığımız yabancı oyuncu hakkımızı

defans oyunucumuzun birinde daha kullanıp

kalemizi Türk eldivenlerden birine

sabırla emanet etmeliyiz.

Bikey hem orta sahada hem defansta 10 numara transfer olur. Ha keza Scharner.

Listeden Belhadj olur. Shawcross, Obertan (keske 2-1 yenildigimiz Bordeaux macindan sonra alsaydik), Johnson gibileri imkansiz. Cattermole cok iyi bir topcu ama o da zor.

Vallahi Hayri kardeşim yeminle senin gibi birinden mesajıma yarı buçuk katılır yorumlar bile almak gurur oldu.Obertan'ın kıymetini bilmedi Bordeaux,ve yaklaşık3,5 milyona gitti.Onu önerdiğimde Bordeaux altyapısından yeni yeni çıkmış ve forma bulamadığı için Lorient'e kiralanmıştı. Benim tek isteğim;Bordeaux Henri Saivet'in kıymetini de bilemeyecek.Bize çok makul bir fiyatla gelir aslında..Bu arada Bikey gereğinden fazla yırtıcı galiba; kart görmediği maç yok.

Dün Gago'yu izledim,çok begendim alıp veri iyi dikine pas atabiliyor,dikine dribling bile yapıyor,yay üzerinde duvar olan santraforla verkaç yapıp kaleyi görebiliyor.

Real'de forma bulma şansı biraz zor özellikle sezon sonu o bölgeye büyük bir ihtimal 1 oyuncu trasnferi yapacaklar,bu yüzden bizi tercih etme olasılıgı yüksek

Alınırsa ilaç olur orta alana.

S.Irleand'ı her seferinde yazıyorum bu oyuncuda düşünulebilir.

Bize işi bilen bir orta alan oyuncusu lazım,takım küçük bir baskı görünce bizim önliberolar hemen stoperlerin arasına giriyor,hele M.Topal hiç çıkmıyor ordan

Bizim oyuncularda pozisyon bilgisizliği var.Dün Real maçını izledim Gago,Xabi Alanso hiç stoperlerin arasına girmiyor,herkez kendi bölgesinde presi yapıyor.

Bizde herkez ceza alanına doluşuyor ve dönen toplarda gine baskı yiyoruz.

Hacı Stephen İreland gelmez yaa.Neden diye soracak olursan Elano ile kavgalı hemde pahalıdır gibi.yine de bilmem ötesini..

Geri
Üst Alt