O
okan eryılmaz
Misafir
Cevap: Transfer Önerileri
Achille Emana
Achille Emana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında kıyıcan paraya -olsa nasıl kıyılır birde- Moutinho ve Veloso'yu beraber alacan.Al sana hayalin,uçukluğun mantıksızlığın kralı.:ciftetelli::ciftetelli:
Everton'da bonus saçlı adam vardı sanırım adını çıkartamadım.. Onu alsak tek önl
ibero yeter bize vallaha.
Everton'da bonus saçlı adam vardı sanırım adını çıkartamadım.. Onu alsak tek önl
Mehmet Topal'ı alamayınca onu transfer etmişlerdi.

Mehmet Topal'ı alamayınca onu transfer etmişlerdi.

Mehmet Topal'i ben de begeniyorum ama bu yorum hakikaten komik olmus![]()
ben diyorumki
önliberoya viktor onopko vede orta saha organizator valery karpin alırsak ucarız ...
dos santosa gerek yok birde ilia tsymbaları kadroya kattıkmı her türlü rakibi perişan ederiz..
fosilmi oldum ne yahu...
birde defans nikiforovu muhakkak almalıyız...
Onu aldıktan sonra Topaldan vazgeçtiler birinci tercih Fellainiydi zaten
![]()
Arkadaşlar almamız çok zor ama sizce Lizbon'dan Veloso ortasahamıza nasıl giderdi ?
Sporting Lizbon altyapısından yetişen Veloso 2006 yılından bu yana yeşil beyazlı takımda forma giyiyor. Ortasahanın ortasında ve stoper mevkisinde görev yapabilen Portekizli, milimetrik pasları, frikik golleri ve yüksek top tekniği ile dikkat çekiyor. Manchester United, Milan gibi Avrupa'nın üst düzey takımları Veloso'yu yakından takip ediyor.
Buda transfermarkt profili;
Miguel Veloso - Spielerprofil - transfermarkt.de
Ne Veloso´su arkadaşlar ? Moutinho´dan bile daha pahalı bir oyuncu Gerçekçi olun biraz .