Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

ben diyorumki

önliberoya viktor onopko vede orta saha organizator valery karpin alırsak ucarız ...

dos santosa gerek yok birde ilia tsymbaları kadroya kattıkmı her türlü rakibi perişan ederiz..

fosilmi oldum ne yahu...

birde defans nikiforovu muhakkak almalıyız...

Aslında kıyıcan paraya -olsa nasıl kıyılır birde- Moutinho ve Veloso'yu beraber alacan.Al sana hayalin,uçukluğun mantıksızlığın kralı.:ciftetelli::ciftetelli:

Alınacaksa paraya kıyacaksan kaliteli iki adam alınmalı oraya. Birisi iyiyken diğerleri kötü olunca kötü olanlar değil de iyi olan suçlu oluyor hep.

Everton'da bonus saçlı adam vardı sanırım adını çıkartamadım.. Onu alsak tek önl

ibero yeter bize vallaha.

----------------------XXX------------------------

--Sabri--------Neill------Ali T.------Hakan B.--

---

---------------------Emana----------------------

----------Hamit----------------Elano------------

-Keita----------------------------------Arda (Gio)

----------------------Baros----------------------

Mehmet Topal varken defansif orta sahaya ihtiyaç yok.

Onu aldıktan sonra Topaldan vazgeçtiler birinci tercih Fellainiydi zaten

ben diyorumki

önliberoya viktor onopko vede orta saha organizator valery karpin alırsak ucarız ...

dos santosa gerek yok birde ilia tsymbaları kadroya kattıkmı her türlü rakibi perişan ederiz..

fosilmi oldum ne yahu...

birde defans nikiforovu muhakkak almalıyız...

3-4 tane Rus alsak cidden iyi olurdu usta ama futbol bransinda degil

:icon_twisted:

Onu aldıktan sonra Topaldan vazgeçtiler birinci tercih Fellainiydi zaten

Transferin son günü son saatlerde aldılar Fellaini'yi. Onu aldıktan sonra vazgeçmiş olmaları gerçeklerle örtüşmüyor. İçlerinde Mehmet Topal'ın da bulunduğu ön liberolara göz attılar. Hiç birini alamayınca, son dakika Fellaini'yi aldılar. Hem de değerinin üstüne bir paraya.

Fellaniyi 18.5 milyon €'ya almışlar.

01_veloso_280x390_716148a.jpg

Arkadaşlar almamız çok zor ama sizce Lizbon'dan Veloso ortasahamıza nasıl giderdi ?

Sporting Lizbon altyapısından yetişen Veloso 2006 yılından bu yana yeşil beyazlı takımda forma giyiyor. Ortasahanın ortasında ve stoper mevkisinde görev yapabilen Portekizli, milimetrik pasları, frikik golleri ve yüksek top tekniği ile dikkat çekiyor. Manchester United, Milan gibi Avrupa'nın üst düzey takımları Veloso'yu yakından takip ediyor.

Buda transfermarkt profili;

Miguel Veloso - Spielerprofil - transfermarkt.de

Bence Parayı basarsan gelır.Ama Maddi imkanımız yetmez.

Portodan,Sportingten parayı verdıgın ve oyuncuyu ıkna ettiğin taktirde herkezi alırsın.

Lucho nun marsilyaya gideceğini kim bilirdi?

Adamlar bastı 20 m euro aldı...Bu kadar basit...

Kim olur bilmiyorum ama Ön liberomuz gerçekten çok yetersiz.Açıkcası Türk kadromuzda öyle...Gökan İnler neyapılıp ne edilip alınmalı.Yanına da Çok iyi bir ortasaha oyuncusu...

Daha sonra duruma göre Bir tane Türk forvet Birtanede Yabancı forvet.(Traore ismi idare eder)

Sol beke altarnatif oyuncu ve 1 yabancı stoper alınmalı.

Ama bu sene kesinlikle Türk oyuncu kadromuzu guçlendırmemız gerekiyor ondan eminim.

Artık yonetim paraya kıyıp güçlendirsin su kadroyu.

TSL takımlar artık iyi yabancılar getiriyor.Bizim Türk kadromuz iyi olmazsa farkı da yaratamayız.(Ki yaratamıyoruz)

Ne Veloso´su arkadaşlar ? Moutinho´dan bile daha pahalı bir oyuncu Gerçekçi olun biraz .

Geri
Üst Alt