Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Dempseyi amerrka maçlarında çok beğenmiştim juventus maçındada çok beğendim.. :D

Alma şansımız var mı acaba?

Pirlo mu :D Chelsea'nin alamadığı adamı Galatasaray'a getireceksin bunu Haldun Üstünel bile yapamaz ;)

bende isterim imkansız ama:D

ben pek izlemedm de hocam,göründüğü kadarıyla çok hızlı,güçlü bi oyuncu keita gibi sanki

Adını hatırlayamadığım sadece 2 maçını izledim.2 maçlık gözlemle oyuncu önerilmesi pek mantık çerçevesi içinde olmayabilir, ama cidden Keita'nın varisi diyebiliriz.Sanırım tek eksik yanı son vuruşlarda biraz beceriksiz olması.MAximum 1 milyona bağlanır.Alır yarım sezon oynatır sonra da Sercan takasında kullanırız en kötü.:2_thumbs_up_-_anima:ciftetelli::2_thumbs_up_-_anima:ciftetelli:

kardeşim boşu boşuna hucumcu aramayın,önermeyin bu takımın hucumcu olarak sadece yerli yedek olacak bir oyuncuya ihtiyacı vardır...

orta saha lazım dahası eldeki hucumcular jo-kewell -hatta gio bile gönderilmeli

kardeşim boşu boşuna hucumcu aramayın,önermeyin bu takımın hucumcu olarak sadece yerli yedek olacak bir oyuncuya ihtiyacı vardır...

orta saha lazım dahası eldeki hucumcular jo-kewell -hatta gio bile gönderilmeli

Gio nereye gidiyor renkdaş daha yapıcak çok işi var onun.

Emana Kacar Diarra şöyle bir üçlümüz olsun varsın 1 bin lira borcum olsun:p

6+2 den dolayı sıkıntı yasanacak. Aslında verimsiz oyuncular nedeniyle 4-2-3-1 ya da 4-3-3 gibi bir dizilisten vazgecip tipik 4-4-2 'ye gore takım kursak cok daha kolay olur transferler ve kurgu.

Yabancı kaleci

Neill

mc

mc

mc

Keita

Baros

sc

seklinde 6+2'yı kullanırdım. Elano'nun gel-gitlerinden, Gio'nun sonuca donusmeyen katkıları ve sakat Kewell yerine, boyle kullanmak cok daha kullanıslı.

Ustelik 3 yabancı mc ile Sarp-Topal-Barıs-Ayhan gibi yetersiz hatta M.Cagıran-J.P.Karacan gibi ancak rotasyon oyuncusu olabilecek oyunculara muhtac kalmaktansa, 3 as oyuncuyla gobegi saglama alırız.

2 yabancı forvete (asla Jo degil) bir de yerli yedek takviyesi yaptık mı tamamdır.

--------------------------- Cavalieri (Ufuk) ----------------

Sabri (Ugur) -- Neill (A.Turan) -- Servet (Emre G) -- Hakan (Malik)

----------------------------------------------------------------------------------

Keita (Aydın) -- Schaars (Kallstrom) -- Emana (Hamit) -- Arda (Caner)

----------------------------------------------------------------------------------

---------------Baros (Mustafa) -------- Elmander---------------------------

Eğer yanlış hatırlamıyorsam;Takvim'de sezon sonu gerek maliyeti; gerekse yaratabileceği sorunlar göz önüne alınarak JO'nun yollanacağı ve yerine Gervinho ile temaslara başlanacağı yazıyordu.Bence %1'lik doğruluk payı varsa asrın transferi olacak nitelikte.Ancak tam olarak mevkiisi forvet mi bilmiyorum.Biraz sağ kanatta oynuyor gibi.

Sağda Keita,solda Gervinho,ortada Arda.Hücum gücüne bak:eek:

Sağda Keita,solda Gervinho,ortada Arda.Hücum gücüne bak:eek:

Mis gibi Gio'muz var. Ne gerek var Gervinho'ya?

_44434676_dos_santos416.jpg

Geri
Üst Alt