Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Ooo Sissoko için umutlanmaya başladım.

10 Milyon'a alsak onu.

Hamit bedavaya gelse.

Yekta bedavaya gelse.Sözleşmesi bitiyor çünkü.

Ali Turan bedavaya geliyor.

Musa çağıran geldi.

10-12 ye bakmadan orta sahaya adam akilli bir adam alinmali.

Sissoko...... :rolleyes:

YouTube - Mohamed Lamine Sissoko ~The Malian Wall~ 2009 HD

Hayali bile güzel, ama adam daha 25 yasinda. Ve daha 3 senelik kontrakti var, bizden en az 10-12 milyon isterler.

Değer o fiyat Sissoko için yeni stadımıza geçecez,haldun üstünel,Rijkaard,juventusun ligdeki durumu ve juventus taraftarıyla arasının bozuk olması gibi faktörler var.Brezilya milli takımının banko oyuncusu elano içinde imkansız diyorduk bence imkansız değil Sissoko:) hele birde şampiyonlar ligine katılırsak müthiş olur.

Transfermarkt sitesine baktimda bu sene sadece 15 mac oynamis, ve toplam 1079 dakika oynamis. Ve Yaserin soyledigi gibi taraftarla arasi bozukmus.

In Haldun we trust :p

Değer o fiyat Sissoko için yeni stadımıza geçecez,haldun üstünel,Rijkaard,juventusun ligdeki durumu ve juventus taraftarıyla arasının bozuk olması gibi faktörler var.Brezilya milli takımının banko oyuncusu elano içinde imkansız diyorduk bence imkansız değil Sissoko:) hele birde şampiyonlar ligine katılırsak müthiş olur.

Evet haklisin :icon_twisted:

sissoko gelirse orta sahada problem kalmaz ama ufuk 1ci kalecimiz olmali

Artık yavaştan Ufuk yada Aykut kaleye geçer diye düşünüyorum(benim favorim ufuk)çünkü taraftarın Leo'ya tepkisi var gelecek sezonda yabancı kontejanı açısından gönderilecek ilk kişi olacağını düşünüyorum.

M.topal varken sissokko çok lüks olur.

İddaa ederim önüne iki adam alınsın m.topal sissokko kadar oynar.Abartmayın bu kadar.M.topaldan tekniği pasları iyi değil.Alou diaarra m.diaarra felan derseniz anlarımda sissokko olmaz.

Sissokoyu Valenci ve Liverpool döneminde bi kac kez izledim ve cok begenmistim.

Juventusda kendisini hic izlemedim performansini nasil oldunu bilmiyorum.

Murat,yanılmıyorsam Hayri izledinmi derken ikisinin farklı oyuncular olduğunu kastetmiş.Çünkü Emana daha ofansif bir oyuncu.

Emana her yerde oynar.Betiste forvet arkası oynadı dolu gol attı.

Sissokko ile farklı oyuncular sissokko fizikli ama düz bir oyuncu işte.Emana öyle değil.

Piotr Trochowski

Hamburg da bu sene az oynamaktan yakınıyormuş

Ayrılmayı düşünüyormuş

2011 de sözleşmesi sona eriyor

İyi bir seçim olur diye düşünüyorum

Ben bu forum ahalisini anlamıyorum abi.Betis 2.ligde hiç maçı canlı verilmedi.Herkes nasıl bu kadar gelse sorunumuz kalmaz falan diyebiliyor.Hangi rahatlıkla.Betis 1.ligdeyken de bu düşünceleri taşıyorum ben.Sanki her hafta izleyebiliyoruz Betis'in maçlarını.

Murat,yanılmıyorsam Hayri izledinmi derken ikisinin farklı oyuncular olduğunu kastetmiş.Çünkü Emana daha ofansif bir oyuncu.

Evet, aslinda benim sorum yalnis oldu.

Emanami Sissokomu derken, bizim sistemimize ve su anki mevcut kadroya hangisinin daha ideal ollabilecegini sormak istemistim.

Geri
Üst Alt