Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hamit gelmez. Kendisi her sene acikliyor, Turkiye'ye gelmeyecegini :)

Ever Banega diye birini seyrettim dün. Elano'nun daha süratlisi ve daha çok tekniği.

Vagner Love ( Jo takımda Kalırsa Super Bir İkılı Yaratılabılır )

Giovinco ( Süper Bir Yetenek )

Alternatifimiz fazla ama bu oyuncular bizi Şampiyonlupa götürür .. :D

Giovinco'yu nereye aliyoruz arkadas espri mi yapiyonuz anlamiyorum ki :o

Şu Çağlar herkesin kadrosunda, kaç kişi düzenli olarak izleme fırsatı buldu merak ediyorum. Bir Milli maçta oynamıştı sanırım o günden beri izleyemediğim bir daha. İzlemden yorum yapmak istemiyorum ama Hakan'dan hatta Caner'den iyi midir şüpheliyim. Bir maçtan daha fazlasını izlemiş, bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

Şu Çağlar herkesin kadrosunda, kaç kişi düzenli olarak izleme fırsatı buldu merak ediyorum. Bir Milli maçta oynamıştı sanırım o günden beri izleyemediğim bir daha. İzlemden yorum yapmak istemiyorum ama Hakan'dan hatta Caner'den iyi midir şüpheliyim. Bir maçtan daha fazlasını izlemiş, bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim.

Rahat ol kardeş,heyecan yapma Çağlar iyi oyuncu olsaydı bu zamana kadar büyük takımlar tarafından keşfedilirdi ki zaten Trabzon alt yapısından yetişmiş kendisi.Trabzon gibi bir takım Çağları bırakıp bizim yetiştirdiğimiz Ferhat'ı alıyorsa demek ki Çağlar sıradan bir Anadolu topçusu olarak futbol hayatına devam edecektir.Evet milli takımda oynadı fakat milli takımın Hakan Ünsal,Abdullah Ercan'dan sonra sol bek sıkıntısı hep oldu.Son bir kaç yılda Hakan Balta ve İ.Üzülmez o açığı kapatmaya çalışsa da yeterli olmadılar malesef.Çağları istemez diye düşünüyorum teknik heyet eğer yönetim böyle bir öneri sunarsa.Yönetimden böyle bi öneri gelmezse zaten teknik kadro bu oyuncunun ismini bile telaffuz etmez.

OOOWW.Forum coşmuş yaa.Emanalar; Sissokolar; GiovincoLar....Emana haricinde diğerlerinin gelme olasılıkları yok denecek kadar az bence.Sissoko her ne kadar Juventus'ta mutsuzda olsa ırkçı saldırılara maruz da kalda oynadığı takım JU-VEN-TUS.Giovinco desen Del Piero gözüyle bakıyorlar.Belki henüz beklenen katkıyı sağlayamamış olabilir ama; bilmiyorum, yani zor diyecem işin ucunda Haldun var.O yüzden imkansız diyorum.

Keita dahi gönderilebilir dünya kupasından sonra

Yetenek bir yere kadar saha içi karakteri çok önemli

Bu sene yapılan transferlerde tamam işte budur diyemedim hiç bir adama(Neill hariç)

Artık takımın durumunu dert edinen adam alın

Sene başından beri caner sol bek oynar mı

Elano istikrarsız

Leo franco yu anlatmaya gerek yok

G.Zan ortada yok

Keita sağa sola yumruklar sallar

Jo nun lakabı gece kuşuna çıktı

Nedir bu ya disiplin biraz ya

Burası dingonun ahırı mı?

Bu sene yapılan transferlerde tamam işte budur diyemedim hiç bir adama(Neill hariç)

Elano istikrarsız

G.Zan ortada yok

evet malesef öyle oluyor...

yüzde 80 yanlış transfer ..

sorumlular ayağa kalkıp ,bir daha bu işlere bulaşmamalıdırlar..

en başda yönetim ve haldun bir daha tek bir transfer kararı bile vermemelidirler..

Yeri geldi bu takım 11 Türk oyuncuyla oynadı. Ama şimdi maalesef öyle oyuncularımız yok ruhsuzlar.

Kaliteli Türk oyuncuları almalıyız artık.En başta Hamit.

yabancılardan neill dos santos ve baros kalsın diğerleri gönderilsin.5 tane takım oyuncusu alalım.

yerlilerden sabri,hakan balta ve caner hariç hepsi gidebilir buna arda da dahil.hakan şükür ona avrupada iyi bir klüp bulur

Elano istikrarsız

G.Zan ortada yok

keita niye gönderilsin ya allah allah anlamıyorum sizi,keita yı göndersek onun kalibresinde bi adamı kaç paraya alırız söyle

Yeter artık yıldız yıldız diye atak oyuncularını getireceklerine defansif oyuncular, ön liberolar getirsinler.

marek hamsik'i almaliyiz orta saha'ya super olur

Geri
Üst Alt