Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Elano'nun yerine Semir Stilic . Forvete sağlam sürekliliği olan Mandzukic , Sağ açık ve orta sahanın ortasında oynuyabilen Stephane Sessegnon .

bu arada martinez hala türkiye'de mi ? :D

Kaleci tercihimizi Dudek'ten yana kullanabiliriz.Hem Real Madrid'te mutsuz.

Rijkaard varken koşa koşa gelir yabancı futbolcular ne şampiyonlar ligi.

arkadaşlar yetkili biri benim yerime scouta açsın şu başlığı Rasim Ayew ganalı 15 kez milli olmuş 21 yaşında geçen sene hoffenheime transferi son anda gerçekleşmedi zamalek takımında forma giyiyor ... tüm afrika the next essien diyor adama biri kapcak ama biz alsak süper olur neden mi? sağ bek ve sol bek oynayabiliyor 2 mevkide de izledim harika oyun zekası yüksek ve fizik gücünün yanında teknik zaten tekniği sayesinde ortasaha da hücüma yönelik oynatıyo yeni takımında hocası 3,5 e hoffenheim alcaktı bize en fazla 5e mal olur ... ve gerçekten yönetimden birileri umarım buraları okuyordur.çünkü bu işlere ayırcak zamanı olmayanlar burayı bari okusunlar ...ayrıca sen topçudan ne anlarsın diyecek olan olursa bu ismin sadece benim izlemim olmadığı aynı zamanda yabancı scout forumlarında gezmeyi hobi edindiğimi belirteyim ...afrika ya dikkat diyorum ; türkiyede fizik gücü düşük oyuncular siliniyor maalesef o zaman doğru yerde arayalım yıldızımızı...

bişey daha hani biz sabriye ya da gökhan gönüle sağlam driblingci diyoruz ya bence bu adamı izlemeyin gözünüz bozulur

arkadaşlar yünetimi mail yağmuruna tutsak şu loca satışlarının 20 m euro sunu bi kenara koysalarda alexis sanchezi alsalar nasılsa 2 sene sonra 100 m euroya satarız tabii manchester ; ronaldonun formasını ronaldodan daha yetenekli bu oyuncuya vermeden kapabilirsek..

loca satisindan para mi kaldi arkadas

Renktaş tanıman zor olarak düşünmüştüm de neyse tanımasan buraya neden yazasın değil mi ?:)

Hacı tanıyıp tanımamam sorun değil de Feghouli gibi bir oyuncu Avrupa'da bile isim yapmışken herhalde senin pek fazla bilgin yok herhalde oyuncuyla ilgili.O bana biraz garip geldi.Neyse en nihayetinde sözleşmesinin son senesi;alınmasında büyük fayda var.Baksana Rijkaard hiç alışık olmadığımız bir felsefe olan, gençlerle çalıştığının sinyallerini veriyor.Feghouli desen 21 yaşında ve ortasahada her bölgede oynuyor.Kaçmamalı;alıştık zaten bedava oyuncuları almaya..

Hacı tanıyıp tanımamam sorun değil de Feghouli gibi bir oyuncu Avrupa'da bile isim yapmışken herhalde senin pek fazla bilgin yok herhalde oyuncuyla ilgili.O bana biraz garip geldi.Neyse en nihayetinde sözleşmesinin son senesi;alınmasında büyük fayda var.Baksana Rijkaard hiç alışık olmadığımız bir felsefe olan, gençlerle çalıştığının sinyallerini veriyor.Feghouli desen 21 yaşında ve ortasahada her bölgede oynuyor.Kaçmamalı;alıştık zaten bedava oyuncuları almaya..

Feghouli'yi tanımıyorsun galiba. Orta sahada her bölgede oynamaz. Ofansif bir adam kendisi.

Her yıl düzenli olarak türeyen Yeni Zidane'lardan değil mi bu Feghouli ?

Feghouli'yi tanımıyorsun galiba. Orta sahada her bölgede oynamaz. Ofansif bir adam kendisi.

Serhat;Feghouli'nin ön liberoda oynadığını bile gördum ne diyorsun sen.

Her yıl düzenli olarak türeyen Yeni Zidane'lardan değil mi bu Feghouli ?

İki sezon önce Samir Nasri'ydi;Geçen sezon Gourcuff ile beraber Feghouli'yi de yeni Zidane olarak lanse ettiler ancak Samir ve Gourcuff beklenilen yerdeler de Feghouli sanırsam yanlış kulüpte olduğu için pek fazla göz önünde değil; yoksa Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın elinde büyük bir yıldız olacağı kuvvetle muhtemeldir.

Geri
Üst Alt