Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Forvete biri alınacaksa; Marc Janko derim.

Ortasaha; Scott Parker.

Kaleci; Ochoa.

Hleb'i seydou keita veya elano gibi hem ortada hem kanatta oynarken gördüm bence boşa tartışmayın bu arada brezilya

elano---gilberto---melo---robinho

-----------kaka---------------

---------------fabiano--------

Şeklinde diziliyor bazen elanonun yerine alves veya ramires oynuyor diğer kanat robinho biraz daha serbest

Forvete sağlam dayanıklı hem yüksek toplarda hem yerden etkili olabilen Mandzukic'e ne dersiniz ? D.Zagrebde 73 maçta 40 gol atmış ?

Bu tip ligden gelenlerin adaptasyonu daha çabuk olur diye düşünüyorum çünkü bizim lige benzer tipte bi lig

Hleb'i seydou keita veya elano gibi hem ortada hem kanatta oynarken gördüm bence boşa tartışmayın bu arada brezilya

elano---gilberto---melo---robinho

-----------kaka---------------

---------------fabiano--------

Şeklinde diziliyor bazen elanonun yerine alves veya ramires oynuyor diğer kanat robinho biraz daha serbest

Hleb ortada oynamaz.Oynayabilse Barca'da oynardı ama sürekli yedek kaldı

Bu arada Hleb'in sözleşmeside 2ay sonra bitiyor :)

--------Gago----------

---Parker----Elano----

İyi oldu iyi :D

Dia'yı alalım sanırım Nancy de oynuyordu 10 numara giyiyor bu hafta bordeaux'a bir gol attı bir gol attırdı ve çok iyi fiziği olan bir oyuncu gole gelecek olursak defanstan aldığı topu süre 80 metre çalım ata ata sürdü ve gol attı hemde ikinci yarının son dakikalarında o yorgunlukla,ne de olsa siyahi herifi görenleriniz varsa biliyodur inanılmaz yapılı tam bir dinamo gibi bizim orta sahayı çekip çevirecek cinsten,elanoyu satıp o paraya bu oyuncu alabiliriz en azından alınacak iki orta saha oyuncusundan birisi için iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

Madem taktiksel açıdan barcelonaya benzemeye çalışıyoruz o zaman transfer açısındanda barcelonaya benziyelim . Çok gerekli transferler haric 26 27 yaşını geçmiş oyuncular almayalım sizce?

Geri
Üst Alt