Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

bana göre Galatasaray'ımızın süper ligteki takımlara karşı 2 ön libero oynaması yanlış 2 yiyelim 4 atalım :P

Fena olmaz mı ? Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Elano,Ayhan,Barış gibi oyuncularla devam etmek istiyosanız bilemem

Şampiyonlar Ligine gidersek 15 Milyon Euro , Servetten 8 Alsak , Ardayı 15e satsak , Elanoyuda 6 veya 7ye felan versek , Gökhan Zan'ı dinamo kiev istiyordu 5 M ee ?

Hadi diyelim buda hayali oldu yeni staddan elde edilen gelirler ?

trabzonsporun geçen sene 24 oyuncu transfer ederek takımı yeniden kurduğunu hatırlatırım .

Şampiyonlar Ligine gidersek 15 Milyon Euro , Servetten 8 Alsak , Ardayı 15e satsak , Elanoyuda 6 veya 7ye felan versek , Gökhan Zan'ı dinamo kiev istiyordu 5 M ee ?

savunma için kimleri düşünüyorsun? ve tabi kaleci?

Fena olmaz mı ? Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Elano,Ayhan,Barış gibi oyuncularla devam etmek istiyosanız bilemem

Orta sahayı ben de anlıyorum. Musa Çağıran iyi yedek olur. Topal,Barış,Ayhan,Sarp bunlardan 1-2'si kalır takımda 2 tane de sağlam orta saha alalım felan diye düşünüyoruz ama sen forvetine Keita'sına,Gio'suna,Arda'sına,Baros'una kadar yollamışsın. :D

önceki kadrolarına göre gayet iyi bi takım kurdular size hayali gelen ne anlamadım ? Madem Galatasaray'ız madem Hedefimiz büyük teknik adamımız Rijkaard transferlere bu küçümser bakışlarınızı anlıyabilmiş değilim . Kim derdi Hagi Galatasaray'a gelir ?

Sen baya hayal dünyasında yaşıyorsun.Servet eb fazla şu formuyla 4 eder.Zan 1.5 2 falan.Elano 7 anca.Şampiyonlar liginden 15 milyon geldiği nereden görülmüş? Arda satılmaz.

Stad gelirleri kredi karşılığı teminat gösterildi

Keita taraftarın sevgilisi oldu ama her an takımı 10 kişi bırakabilicek bi futbolcu deplasmanda takıma katkı yapamıyor başarıya aç futbolcular almamız doğru olmaz mı ? Giovanniyi bilmiyorum sol açık oynarsa sol açığa koyardım . Barosta yedek olur

Sefa sen ciddi misin? nasıl bir futbol bilgin var.Bize ne trabzondan.Takımın hepsini sattın yerine yenilerini aldın

Keita taraftarın sevgilisi oldu ama her an takımı 10 kişi bırakabilicek bi futbolcu deplasmanda takıma katkı yapamıyor başarıya aç futbolcular almamız doğru olmaz mı ? Giovanniyi bilmiyorum sol açık oynarsa sol açığa koyardım . Barosta yedek olur

Keita'ya bir şey diyemem de.Bu takımdan Baros,Gio,Arda,Topal gibi oyuncular gönderilmez

Geri
Üst Alt