Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bana gerçekçi kadro kur diyorsun.Senin yaptığında en ufak bir gerçeklik payı yok.Takımdan 6 yabancıyı gönderdin yerlerine yenilerini aldın.Hepsi de ortasaha ve forvet.

Hadi satılsın dediklerim hayali olsun . Mandzukic D.Zagreb , Stilic Lech Poznan , Parkerı alamadığımızı düşünelim , sene başından beri en çok ah vah dediğimiz yer olan ön Liberoya 10 M verip istediğimiz tarzda oyuncu almak mı hayali olan ?

Bu adamı Türkiye'ye getirebilecek biri varmı ülkede?

doanns400x400_GarethBarryNew.jpg

Hadi satılsın dediklerim hayali olsun . Mandzukic D.Zagreb , Stilic Lech Poznan , Parkerı alamadığımızı düşünelim , sene başından beri en çok ah vah dediğimiz yer olan ön Liberoya 10 M verip istediğimiz tarzda oyuncu almak mı hayali olan ?

Sana ne desem boş.Ben takımı komple değiştirmene diyorum sen ne anlıyorsun.

Sana ne desem boş.Ben takımı komple değiştirmene diyorum sen ne anlıyorsun.

benim düşüncem 1 senelik değil bu adamlar genç ilerisi içinde faydalı olabilir . Şimdiden bi yapılanma başlatabilirsek gelecek için iyi olur her sene sezonu kurtarmak için yapılan transferler kabak tadı vermeye başladı artık

Seneye stoper almalı mıyız ?

Duruma göre değişir. Sadece 6 tane yabancıyı direkt olarak oynatabildiğimiz düşünüldüğünde kalecinin yabancı olmaması durumunda düşünülür veya onun yerine fazladan bir orta saha daha düşünülebilir. Ya da Arda'nın ayrılma gibi bir durumu varsa boşalan bu kontenjan ileride kullanılır. Yani transfer politikasına göre değişir ama bence öncelik orta sahada olmalı. En az iki yabancı gerekli bana göre (Elano'nun satılması durumunda diyorum veya Elano + 1yabancı) orta sahaya. Tabii bir de Servet, Güngör, Gökhan, Ali Turan, Neill, Aşık gibi stoperlerden bir kaçını gözden çıkarmak gerek stoper alınması durumunda.

Arda 15 M - Stilic 4.5 M , Mandzukic 4 M , Gago 7 civarı Parkeri bilmiyorum .

Söylediğin oyuncular hakkında herkes bildiği kadarıyla az çok bir fikir belirtir.ancak Mandzukic'i biliyorum ben.Sen onu 4'e mümkün değil alamazsın.Geçen sezon Hamburg'un 11 milyonluk teklifini reddetmişlerdi. Gago ve 7 milyon ha.Sefa kardeşim sende benim foruma ilk üye olduğum zamanlar gibisin.Zamanla gerçekleri görmeye başlarsın.

Söylediğin oyuncular hakkında herkes bildiği kadarıyla az çok bir fikir belirtir.ancak Mandzukic'i biliyorum ben.Sen onu 4'e mümkün değil alamazsın.Geçen sezon Hamburg'un 11 milyonluk teklifini reddetmişlerdi. Gago ve 7 milyon ha.Sefa kardeşim sende benim foruma ilk üye olduğum zamanlar gibisin.Zamanla gerçekleri görmeye başlarsın.

Gago'ya sen ne kadar isterdin ?

Bu adamı Türkiye'ye getirebilecek biri varmı ülkede?

doanns400x400_GarethBarryNew.jpg

Gerıt Beri değil mi bu.Hacı City yanılmıyorsam 11milyona almıştı.Çok çok muhteşem bir adam.Ancak alinabilitesi; Haldun bile olsa kocaman bir 0.Onun yerine Jermaine Jones olsa çok daha muhtelem olurdu.

satılacaklar 1-servet 2-M.topal 3-M.sarp 4-Ayhan 5-elano 6-kewell 7-jo 8-Leo ,,,,,,, Gio ve Caner'in her şekilde bonservisi alınmalı sonuçta genç ve iyi oyuncular orta sahaya bonservisi elinde olan Hamit kesin Alınmalı,yabancılardan Nancyde oynayan Dia alınmalı bileniniz varsa ne müthiş bir adam olduğunu biliyordur,Bir Yabancı orta saha daha oyunun iki yönünü oynayabilen,kaleciye gerek yok ve forvete sercan veya mustafa pektemek(tercihim sercandan yana) bir tane de defansın soluna sol bek hakan baltaya alternatif olarak,Alparslan erden niyr gönderildi anlamış değilim zaten..

Gerıt Beri değil mi bu.Hacı City yanılmıyorsam 11milyona almıştı.Çok çok muhteşem bir adam.Ancak alinabilitesi; Haldun bile olsa kocaman bir 0.Onun yerine Jermaine Jones olsa çok daha muhtelem olurdu.

Jones'ta da hiç futbolcu tipi yok ya.Ben onu bokscuya çok benzetiyorum:D

satılacaklar 1-servet 2-M.topal 3-M.sarp 4-Ayhan 5-elano 6-kewell 7-jo 8-Leo ,,,,,,, Gio ve Caner'in her şekilde bonservisi alınmalı sonuçta genç ve iyi oyuncular orta sahaya bonservisi elinde olan Hamit kesin Alınmalı,yabancılardan Nancyde oynayan Dia alınmalı bileniniz varsa ne müthiş bir adam olduğunu biliyordur,Bir Yabancı orta saha daha oyunun iki yönünü oynayabilen,kaleciye gerek yok ve forvete sercan veya mustafa pektemek(tercihim sercandan yana) bir tane de defansın soluna sol bek hakan baltaya alternatif olarak,Alparslan erden niyr gönderildi anlamış değilim zaten..

Topal'ı satma derim

Gago'ya sen ne kadar isterdin ?

Sefa Gago'yu adamlar 20 milyona almışken; takımda iyi de bir performans sergilemişken (Geçen sezona kadar) ; ayrılmayı kafaya koyduğu vakit peşine Arsenal; Sevilla; Juve;İnter gibi takımlar düşecekken sen onu 7'ye değil 15' bile alamazsın.Bana kalsa paramızolsa ben Gago için ferah bir 12 milyonu gözden çıkarırdım.Onun dışında sakın sözlerimi yanlış anlama.en nihayetinde herkes bir fikir belirtir ve saygı gösterilmek zorundadır.Çünkü bir fikir belirttiğim vakit aynı şeyleri bende karşımdaki arkadaştan bekliyorum.

bu arada merak ettiğimden soruyorum beni yanlış anlama:Trabzonlumusun Sefa??

kurduğum kadronun gerçekçi olmadığı kanaatine vardım Semih özür diliyorum doğru fikirlerine karşı çıktığım için :C

Geri
Üst Alt