Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bu adamı Türkiye'ye getirebilecek biri varmı ülkede?

doanns400x400_GarethBarryNew.jpg

Onu geçtim O imkansızda...

Bu adamı Getirebilecek var mı?

Jean II Makoun - Player profile - transfermarkt.co.uk

Nasıl yok be hacı;Hayri duymasın bombalar seni.Jones EPL'nin en iyi orta sahalarından biridir bana göre.

Yalnız EPL'de bir Jones varsa, o da Kenwyne Jones'tur ve forvettir. EPL'de Jones diye orta saha var mı bilmiyorum. Jermaine Jones var Schalke'de. Herhalde sen Jenas demeye çalıştın?

Ayni sacma diyalog daha once de gecmisti, tipin biri bana Jenas sakat diye artistlik yapmaya calismisti da Jermaine Jones mi neyse o adamdan bahsettigi ortaya cikinca lob seklini almisti.

Jermaine Jenas da cok iyi bir transfer olur. Fekat karakteri biraz enteresandir.

Aklima Éver Banega geldi. Kendisi Valencia'da oynuyor. Cok genc ve yetenkli.

Parker, Noble, Barry dedik. En olabiliride yine West Ham'lı Jack Collison. 21 yaşında daha.

Yalnız EPL'de bir Jones varsa, o da Kenwyne Jones'tur ve forvettir. EPL'de Jones diye orta saha var mı bilmiyorum. Jermaine Jones var Schalke'de. Herhalde sen Jenas demeye çalıştın?

Ayni sacma diyalog daha once de gecmisti, tipin biri bana Jenas sakat diye artistlik yapmaya calismisti da Jermaine Jones mi neyse o adamdan bahsettigi ortaya cikinca lob seklini almisti.

Jermaine Jenas da cok iyi bir transfer olur. Fekat karakteri biraz enteresandir.

Pardon ya.Karıştırdım.Jenas imiş.

Geri
Üst Alt