Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Nigel Reo Coker ve Enoh Eyong Takang önerilerin de güzeldi Siyahi oyuncular alacaksak böyle adamlar olmalı herkesin diline Emana, Diarra dolanmış

Emana'yı en çok isteyen de sendin ne olacak şimdi. Çık çıkabilirsen işin içinden.

Bir isim önerim yok ama Lig önerim var alacağımız orta saha ya EPL´den yada Bundes Liga´dan olmalı Bırakın zenci sevdasını Bize aklı ile oynayan disiplinli oyuncular lazım

Aynen. Yalnız sadece teknik olması önemli değil; liderlik vasfı da taşımalı. Nasıl Neill defansın lideriyse, orta saha'ya da bir lider lazım.

Yapılacak transferler;

------------------- Ön libero(teknik ve güçlü) -----------------------------

------Orta saha(Lider, teknik, defansif)---- Orta saha(Teknik, ofansif)-------

Emana'yı en çok isteyen de sendin ne olacak şimdi. Çık çıkabilirsen işin içinden.

Geçen sene önermiştim çok ısrarcı değildim bu konuda Herkesin diline klasık isimler , aynı isimler dolanmış Biraz araştırılırsa daha iyileri rahat bulunur Özellikle EPL ve Bundes Liga araştırılırsa

O değilde şu Honda nasıl kaçtı be?:(

Geçen sene önermiştim çok ısrarcı değildim bu konuda Herkesin diline klasık isimler , aynı isimler dolanmış Biraz araştırılırsa daha iyileri rahat bulunur Özellikle EPL ve Bundes Liga araştırılırsa

Benim yorumlarımdan çok feyz alma. Kötü örneğimdir ben.

Benim yorumlarımdan çok feyz alma. Kötü örneğimdir ben.

Sen Serhat´a laf atmadan önce kendine çeki düzen ver önce Senin kadar antipatik , insanların düşüncesine laf atan , insanların düşünceseini küçümseyen biri görmedim Seninle benzer olması senin kopyası olduğunu göstermez Senden niye kopya çekme ihtiyacı duyayım ki ? Boş muhabbet senin yaptığın

Geri
Üst Alt