Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

İlk önce

Mehmet Topal ve Servet Çetin satılır.

1)Ayhan Akman

2)Barış Özbek

3)Mustafa Sarp

4)Emre Aşık

Bu oyuncular gömderilir veya takasta kullanılır.

Yerli oyuncu transferi yapmalıyız.

1)Yiğit İncedemir

2)Selçuk İnan

3)Sercan Yıldırım

4)Mustafa Pektemek

alınmalı.

Yabancı transferinde

1)Carlos Kameni

1 tane stoper özellikli orta saha bir tanede teknik kapasitesi ve oyun zekası yüksek beyin görevini üstlenebilecek ve oyunun 2 yönünüde oynayabilen bir orta saha oyuncusu (Bunu iyi araştırmak lazım) alınmalı.

Totti'nin dediği çıkarda Lazio küme düşerse,

--Cristian Daniel Ledesma

--Thomas Hitzlsperger

--Aleksandar Kolarov

Tam da ihtiyacımız olan bölgeler. :D

Ledesma, Kolarov çok zor. Hitzlsperger devreye girilirse alınabilir zaten Lazio'yla uzun süreli sözleşme imzalamamıştı sanırım. Hertha'dan Kacar; Lazio'dan Ledesma, Kolarov; Portsmouth'tan Belhadj... Küme düşecek takımlarda çok iyi oyuncular mevcut ama bizim alma şansımız ne kadar, işte orası tartışılır. Ama ben yine en azından bir girişime değer diyorum. Malum bazen görüyoruz, hiç beklenmedik oyuncular hiç beklenmedik takımlarla anlaşıyorlar.

Bize uzaktan attığını sokacak adam lazım :D Ceza sahası dışından bu sene kaç gol attık. Bir elin parmaklarını geçmez. Çok özledim yav uzaktan gol atmamızı..:D

---------M.diaarra----------

Hitzlsperger------Emana

Fena oldu. :D

Arsenal hiç bir zaman 40 milyon € vermez bir futbolcuya. Hele Zarate'ye hiç vermez.

eduardo dinamo zagreb de oynarken 24 milyon euro verip almışlardı,direk dinamo zagreb ten bide, zarate ye de bu parayı vermeleri olası bi durum, belki 40 değil ama 35 falan verirler bence

eduardo dinamo zagreb de oynarken 24 milyon euro verip almışlardı,direk dinamo zagreb ten bide, zarate ye de bu parayı vermeleri olası bi durum, belki 40 değil ama 35 falan verirler bence

O kadar değildi yahu 9-10 mn euro civarı biliyorum ben

Emana'yı en son ne zaman izlediniz dostlar ne bu Emana hayranlığı adamın 3 sene öncesinde Toulouse'daki performansına göre mi değerlendirme yapıyorsunuz. Adamın bu sene kaç maçını izlediniz.Eğer eskiye göre değerlendiriyorsanız gidip Kazan'dan Fatih Tekke'yi alalım forvete Jo'nun yerine :s

bize ilk önce italyadan saglam bir defans lazim.....gerisi bulunur

Yanlıştır o kadar değil.Arsenalin tarihinin en pahalı transferi nasri 15 mn euro

ya hayır tam 24 milyon euro verdiler istediğin yerden bak,hatta henry i o sene barca ya 24 milyon euro ya sattılar adım gibi hatırlıyorum, tamamını eduardo da kullandılar hiç bi yanlış yok

Eduardo 15 milyon €'ya transfer oldu Arsenal'a. 16 milyon € da olabilir. Daha fazlası değil. En pahalı transferleri de Reyes'ti.

Arsenal milletin colugunu cocugunu kacirir altyapiya koyar, vasat vasat adamlara ederlerinin cok uzerinde para sayar ve her sene buyuk umutlarla baslayip sonunda tutar.

Eduardo 15 milyon €'ya transfer oldu Arsenal'a. 16 milyon € da olabilir. Daha fazlası değil. En pahalı transferleri de Reyes'ti.

yav her yerde 24 yazıyor bende 24 hatırlıyorum henry i o paraya sattılar tamamını kullandılar,iyi senin dediğin olsun arsenal miklemez beni uzar gider bu konu:D

Arsenal milletin colugunu cocugunu kacirir altyapiya koyar, vasat vasat adamlara ederlerinin cok uzerinde para sayar ve her sene buyuk umutlarla baslayip sonunda tutar.

Alex Song - 4 milyon €

Cesc Fabregas - 3 milyon €

Gael Clichy - 375 bin €

Robin Van Persie - 5 milyon €

Abou Diaby - 3 milyon €

Coluk cocuk diyorum ya iste, coluk cocuk olarak gelmeyen Van Persie var zaten orda. Abou Diaby'i de bana futbolcu olarak gosterme zaten. Iki metre otedeki adama pas veremiyor.

Geri
Üst Alt