Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

G.İnler'in en ciddi talibi Napoli'ymiş. Menejeri açıklama yapmışt Euro 2008'den sonra çok da iyi futbol oynamıyor. İzlediğim maçlarda da o turnuvadaki haline hiç benzemiyordu.

Hiç izlemeden G.İnler efsanesi yaratılıyor.Bu kötü futbolcu anlamına gelmesin. Biz de oynarsa faydalı olur. Gelince en fazla bir sene sonra M.Topal'a nasıl sallanıyorsa, ona da sallanacak. Buralara hiç uğramaması kendi için en iyisi.

Henry fena olmaz...

Takımda kalacak 15 adam falan var gördüğüm kadarıyla. 10 tane transfer yapılacak büyük ihtimalle. Caner ve Giovani hariç 10 transferden bahsediyorum.

Dodici.com.ar - Mario Bolatti

Banegaya transfermarketten bakarken alttaki sitesinden arjintinli orta sahalara baktım biraz

Topal giderse nasıl olur acaba gerçi yeni geldi fiorentinaya ama

3e falan almışlar çok sinsi top kapıyor

fiziği baya iyi

uzun toplar iyi top tekniği iyi

hızlı düşüünüp isabetli oynuyor

Maradona son dönem milli takıma da çağırıyor

Dodici.com.ar - Claudio Yacob

Claudio Yacob Racing Club de oynuyor takım kaptanı

87 doğumlu sonuçta Ever Banega Gago falanda ordan geldi

1.83 boyunda 76 kilo orta saha oyuncusu

İkili mücadeleden kaçmıyor izlemenizi tavsiye ederim

Mesela bazen forumlarda okuyorum nerden çıktı bu adam süper yetenek

Adamlar nasıl buluyor bunları

Tamam bazıları uçuk paraya geliyor avrupaya ama bazılarıda uygun fiyata geliyor

Mesela falcao 5e aldı porto 20 gol attı ligde riverde da iyi oynuyordu

Hedefi olan genç adamlar sanki daha mantıklı

Tamam bende isterim Henry Guti Ballack buraya gelsin ama bu tip oyuncularda gelsin

Dün Lyon-Bayern maçında Kallström'ü alıcı gözle izledim..Gerçekten orta sahamıza çağ atlatabilecek bir oyuncu..Çok çabuk adam eksiltebiliyor paslarının oranı yüzde yüze yakın..Ayrıca orta saha dışında sol kanattada oynayabiliyor süratiyle..

Ama tabi bize gelirmi,yoksa Lyonla sözleşmemi yeniler bilemeyeceğim..

Kallström epey kaliteli bir oyuncu.Türkiye'ye 2-3 boy büyük gelir.Lyon mutlaka sözleşmesini yenileyecektir

Kalström'ü bende biraz izledim en önemli özelliği çabuk düşünüp oynaması.

Orta sahaya bu yıl en az 4 oyuncu transfer etmemiz gerekiyor.

İlk önerim Demy De Zeeuw. 26 yaşında, mücadeleci bir orta saha. Bu sene Ajax'a transfer oldu. Marco Pantelic ve Luis Suarez'den sonra en çok gol atan futbolcu. Elano'ya verdiğimiz parayı bu oyuncuya verseydik alırdık. 4-3-3 sistemine uyan bir futbolcu. Elano satılıp, üstüne 2-3 milyon euro eklenirse bu oyuncu alınabilir. Bu oyuncunun Türk klüpleriyle hiç adı geçmedi. Maliyet olarak uygun, tam bir görev adamı. Ülkemizde 10-15 adam biliniyor, herkes onlara saldırıyor. Transferi ben yapsam, ilk bu adamı koyarım orta sahaya.

İkinci önerim Aston Villa'da oynayan Nigel Reo-Coker. Mücadeleci, basan bir orta saha oyuncusu. 25 yaşında. Bu sene fazla forma şansı bulamadı. 5 milyon euroya alınabilir.

Üçüncü önerim Hamit Altıntop. Bu sene sözleşmesi bitiyor. Oyunun her iki yönünü de oynayabilen bir futbolcu. Alınırsa iyi olur.

Dördüncü önerim Yekta Kurtuluş. Bu oyuncunun da bonservisi elinde. Alınırsa iyi bir alternatif olur.

Musa Çağıran'ın Mustafa Sarp'tan, Ayhan'dan farklı bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. İlk 11 oyuncusu olarak değil, sadece yedek olarak düşünülmeli, umut bağlanmamalı.

Mustafa Sarp gönderilmemeli, alternatif olarak kalmalı. Mehmet Topal'ın satılmasına üzüldüm. Türk oyuncular içinde mevkisinin en iyisi. Orta sahada 4-3-3 sistemine en çok uyan futbolcu.

Takımın başında olsam Elano'yu satardım. Orta sahanın üçlüsünü Hamit - Mehmet Topal - Demy De Zeeuw'dan kurardım. Defansif yönü oldukça kuvvetli, diri bir orta sahamız olurdu. Demy De Zeeuw'un, Hamit'in ofansif yönü de kuvvetli. Bu üçlü hem Avrupa'da, hem ligde takımı taşırdı.

Tsubasa'nin bonservisi kac paradir ? Bu adami alirsak Messi transferini gölgede birakiriz. Vurus teknigi cok iyi, ve dehset bir adam. Maci tek basina kurtabilen bir potansiyeli var :D

Tim Cahille nediyorsunuz arkadaşlar?Nasıl olur sizce?

Böyle bir bomba bekliyorum açıkcası.

Tim Cahille nediyorsunuz arkadaşlar?Nasıl olur sizce?

Böyle bir bomba bekliyorum açıkcası.

en az baros kadar hırslıdır ve neill kewell ile konuşup gelmesi konusunda ikna olabilir ingiltereylede ticaretimiz devre arasındaki transferlerle iyi olduğunu kanıtladı bence olabilir

Udinese'de oynayan Asamoah'a ne dersiniz arkadaşlar ?

Stijn Schaars için ne düşünüyorsunuz? Maliyeti de o kadar fazla olmaz, bence güzel transfer olur.

Geri
Üst Alt