Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Essien'i, Xavi'yi ben de öneririm. Önermesi kolay. Almakta zorlanmayacağımız ve kaliteli olan adamları yazalım lütfen buraya.

Pjanic diyeceğim.19 Yaşında Lyon'da Juninho'dan sonra boşluğu dolduran süper star :)

Ya da Mehmet Topal'ın gideceğini varsayarsak, Makoun olabilir.

Bojan Krkic, Barça'da forma giyemiyor. Düşünülebilir.

Neill'ın yanına Carrehgar olabilir. Tecrülebeli bir isim..

Biz o isimleri en fazla düşünürüz.Ötesi olmaz

Pjanic diyeceğim.19 Yaşında Lyon'da Juninho'dan sonra boşluğu dolduran süper star :)

Ya da Mehmet Topal'ın gideceğini varsayarsak, Makoun olabilir.

Bojan Krkic, Barça'da forma giyemiyor. Düşünülebilir.

Neill'ın yanına Carrehgar olabilir. Tecrülebeli bir isim..

Carragher'in ne işi var Türkiye'de

Steven Gerrard diyorum formuda düşüyor hazır bence kaçırmamalıyız..

Arkadaşlar Premier Lig'den oyuncu öneriyoruz da bazen dikkat etmiyoruz,oradaki azıcık yetenekli Britanyalı oyuncuları sitsen getiremezsin bu ülkeye:) O adamlar İngiltere dışında ortalamanın üstünde takımlarda oynayacaklarına EPL'de ligden düşmemeye oynayan takımlarda oynamayı yeğlerler.Belki 30'unu geçmiş gözden düşmüş birileri olabilir ya da kronik sakat.Örnek Vassell

Biz daha çok EPL'de oynayıp da Avrupa'nın diğer memleketli olanlarını ve Afrikalıları falan düşünmeliyiz.Görüyoruz işte G. Amerikalılardan da pek fayda gelmiyor

Niye Neill'ı Everton'dan almadık mı? :) Hatta Yobo ile iyi ikili kurmuşlardı. :)

Arkadaşlar Premier Lig'den oyuncu öneriyoruz da bazen dikkat etmiyoruz,oradaki azıcık yetenekli Britanyalı oyuncuları sitsen getiremezsin bu ülkeye:) O adamlar İngiltere dışında ortalamanın üstünde takımlarda oynayacaklarına EPL'de ligden düşmemeye oynayan takımlarda oynamayı yeğlerler.Belki 30'unu geçmiş gözden düşmüş birileri olabilir ya da kronik sakat.Örnek Vassell

Biz daha çok EPL'de oynayıp da Avrupa'nın diğer memleketli olanlarını ve Afrikalıları falan düşünmeliyiz.Görüyoruz işte G. Amerikalılardan da pek fayda gelmiyor

Bu forumdaki bazı arkadaşların Aristo mantığına göre yaptığı önerilere hayranım

Geçenlerde bir renkdaş yazmıştı Gökhan İnler'in sözleşmesinde 12 milyon euroya serbest kalır diye bir madde varmış.Kendisi ikna edilirse kesinlikle değerlendirilsin.Yerli statüsünde adam.Topal'ı 6-7'ye satıp üstüne 5 ekle al.Kuruşuna kadar verir hakkını.

Bu forumdaki bazı arkadaşların Aristo mantığına göre yaptığı önerilere hayranım

Felsefe yapmak değil amacım,sevmem de zaten.Ben burada gerçeklerden bahsediyorum.Eğer birisi gelip Carragher'ı Gareth Bale'i alabileceğimizi söylerse ben buna ancak gülerim!Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kafanızı kaldırıp bir bakın isterseniz bu ligde deplasmana gittiğin zaman tarlada maç yapıyorsun,kafana bozuk para ve çakmak yiyorsun hatta şanslıysan takoz cep telefonu yeme ihtimalin de var

En son hangi İngiliz futbolcu forma giymiş Türkiye'de söyleyiverin bakem.

Niye Neill'ı Everton'dan almadık mı? :) Hatta Yobo ile iyi ikili kurmuşlardı. :)

Tabii ki oyle tabii ki.

Cunku sallamak bedava.

Neill Everton'da cogunlukla yedekti, Yobo'yla birlikte oynadigi 4 mac var Everton hicbirini kazanamamis birinde Hull'dan 3 yemis. Neill'in o maclarda sag bek mi yoksa stoper olmadigini da bilmiyorum, o kadar bakmadim. Ama sen hic bakmamissin, bakmadigin icin de sallamissin.

Tamam mi bilader

Yalnız şaka maka dün maçı izlerken benim de içimden geçti,ah dedim şu Carragher Neill'ın yanında olacaktı da Çanakkale Geçilmez defans yapacaktık ne de güzel olurdu.5-10 saniye sonra hayalden uyandım tabi.

Ben de çok isterdim ama Liverpool'un daimi oyuncusunu,bir aralar yılın defansı seçilen oyuncusunu getirmek...Yok öyle bir ihtimal

Felsefe yapmak değil amacım,sevmem de zaten.Ben burada gerçeklerden bahsediyorum.Eğer birisi gelip Carragher'ı Gareth Bale'i alabileceğimizi söylerse ben buna ancak gülerim!Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kafanızı kaldırıp bir bakın isterseniz bu ligde deplasmana gittiğin zaman tarlada maç yapıyorsun,kafana cep bozuk para ve çakmak yiyorsun

Boldladığım nokta da haklısın. Ancak benim takıldığım nokta Premier League'den alınan kaç tane G.Amerikalı iş yapmadı burada daha doğrusu kaç tanesi geldiki :o. Şimdi Elano falan diyeceksin ama Elano hayatı boyunca ofansif oynamış. Shaktar'da Matuzalem'in önünde, City'de Johnson'la, Santos'ta Robinho'yla, Milli takımında Kaka'yla falan oynamış bir adam. Bizim takımımızda hem defansif oynayıp hem de yanında M.Sarp, Barış gibi oyuncularla oynuyor.

Aristo mantığından kastettiğim şey ise Premier League'deki tüm G.Amerikalı'ların gereksiz olduğu veya takımımızda iş yapamayacağı. Sen getir bakalım bir Lucas Leiva'yı falan iş yaparlar mı yapmazlar mı görürsün.

Genel mantığınız : Elano iş yapmadı. Elano EPL'den geldi. Elano bir G.Amerikalı'ydı. O halde bütün EPL'de oynayan G.Amerikalı oyuncular iş yapmaz.

Geri
Üst Alt